Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

By Malene Birger

Alkuvuonna on tullut hankittua useampi pitkään mielessä pyörinyt laukku. Furlan Metropolis oli pitkään haaveena ja lopulta sen sain ihanassa karkkivärissä, Michael Korsin kultamusta versio osui kohdalle puoli vahingossa. Sekä kolmantena laukku jota olin jo myös pidempään ihastellut ja lopulta sen sitten tilasin vähän arvellen että pitäisinkö sitä kuitenkaan. Nähtyäni yksilön ja mallaillessani sitä, ei tullut pieneen mieleenkään lähteä palauttamaan jotain näin ihanaa!
   
by_malene_birger2 by_malene_birger4 by_malene_birger5 by_malene_birger3 by_malene_birger1 By Malene Birgerin - Grineeh laukku.  Mustaa valkoisella tai valkoista mustalla. Muhun iskee suuresti tuo kuosi. Sekä valkoisen ja mustan yhdistelmä. Vaikka ne ovat tosi kaukana toisistaan väreinä, ne sulautuvat yhteen silti tässä tosi hyvin. Avoin malli, joka vetää sisäänsä, no tarpeeksi. Ei liikaa eikä liian vähän. Ja niin helppo yhdistellä kaikkeen vaikka kuvio onkin näyttävä. 
Käyttöönhän tää on päässyt jo enemmän kuin paljon. Mä arvostan laukussa suuresti sitä, että sä voit kantaa siellä vaikka pelkkää lompakkoa ja se toimii ja näyttää hyvältä. Tai sitten suurempaa omaisuutta, kameraa ja kalenteria lompakon lisäksi ja muuta sälää ja se näyttää hyvältä. Siis samassa laukussa. Toki molemmille on olemassa sitten vielä erikseen ne omat yksilöt tiettyisiin tilanteisiin. 
Tän hankinnan myötä sai taas yliviivata ostos/haave- listalta yhden tuotteen ylitse. Mutta ei se lista silti koskaan lyhene, pikemminkin päinvastoin. Johan sinne kiipesi yksi yksilö. Mutta sen ihan varsinainen ostopäätös taitaa kyllä vielä "vähän" siirtyä. 
Mitä mieltä te olette, iskeekö By Malene Birgerin tuuotteet ja kuosit teihin? 

14 kommenttia

 1. Toi on kyllä ihana! Mä näin ekaa kertaa kaverillani alkuvuodesta ton kuosisen puhelimenkuoren ja ihastuin heti :) Uutta laukkua en oo hetkeen hankkimassa mutta just vaikka se puhelinkuori kelpaisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Mulla on myös puhelimenkuori tällä kuosilla, ja siihen ei kyllä kyllästy. Suosittelen ehdottomasti aloittamaan vaikka sillä jos laukkuhankinta ei tässä kohtaa ole ajankohtainen ;)

   Poista
 2. Oi, tollanen kelpais kyllä mullekin!
  Tykkään sun blogin vaaleasta ulkoasusta, ja sun kirjotustyyli on kiva! Liityin lukijaks! :)

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kyllä ihana! :)
   Mukava kuulla että ulkoasu miellyttää, tervetuloa seurailemaan siis myös jatkossa! <3

   Poista
 3. Oon kuolannut tota laukkua jo ihan uskomattoman kauan duunissa! Ei ole tosin vielä kassalle asti tullut kiikutettua, hehe.

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuolasin tätä kans tosi pitkään ennenkuin päätin että nyt se on hankittava! Hetkeäkään en ole katunut :-) Etköhän sinäkin sen vielä kassalle saakka kiikuta ;) <3

   Poista
 4. Tuota laukkua on kyllä tullut kuolattua! Niin ihana ♥ Ehkä se kuitenkin vielä saa pyöriä ostoslistalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään kuolattiin täälläkin ennen ostopäätöstä! Kaikki pisteet kyllä tälle ja tän ihanuudelle! :)

   Poista
 5. Rakastuin laukkuun ♡

  http://harmaamaailmani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös! Ja se on kyllä kaiken rakkauden arvoinen<3 :)

   Poista
 6. Hei,

  Onko laukku pysynyt hyvänä, onko siis minkä laatuinen? Itse en tämän merkin laukkua omista, joten laatu ja kestävyys mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pysynyt hyvänä! Eli mielestäni on kyllä laadukas laukku :) Ainut tavallaan "miinus" on valkoinen sisäkangas, joka on tosi herkkä aran värinsä takia tottakai. Mutta muuten kyllä ihan täyden kympin veska tämä! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥