Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Friday Outfit

Mulla on kuvakansioissa keikkunut pitkään yksi asu joka on odotellut julkaisua. Oon kuitenkin melkein viimeiseen saakka vältellyt sitä, koska siinä olin pitkästä aikaa kihartanut tän pehkon mukamas viimeisen päälle, mutta kuitenkin sitten yksi osio oli jäänyt ihan piikkisuoraksi. Ja tästähän J ei mulle voinut kuvia ottaessa mainita. Jälkeenpäin tuli vain kommentti kun huomautin kuinka mukava olisi ollut kuulla tästä ennen kuvia, "No et sä kysynyt". Joo... 
Kuitenkin yks päivä tätä asiaa pohdin, että asu kuitenkin oli musta tosi onnistunut ja oon sen päälleni vetänyt useastikin. Lopulta päätin julkaista nämä, koska mäkin olen vain ihminen, kenelle sattuu virheitä, unohduksia ja hassuja asioita, ihan niinkuin jokaiselle meistä. Mun elämä ei ole mitään täydellistä, ei lähelläkään. Niin kuin kenellekään ei ole. Munkin hiukset on välillä (usein....) ihan miten sattuu, ja jos se on jollekin liikaa, silloin minä en ole se kenessä on vikaa. Nyt kun näin kuvien muokkauksen jälkeen niitä katselen, täytyy todeta että eihän se edes näkynyt läheskään joka kuvassa!  Tästä aiheesta saisi varmasti vaikka romaanin kirjoitettua alkamalla sitä puimaan ja pohtimaan, nyt päätän kuitenkin vain pahoitella jos joku tästä nyt mielensä pahoittaa, ja pyydän, älkää olko mielennepahoittajia, ihan turhaa ajanhukkaa semmoinen! 
  asu11 asu4 asu8 asu9 aaasu asu5 asu1

jacket Vila | jeans Only |  blazer H&M | shoes Dinsko |  top River Island | bag Louis Vuitton


Asu oli siis kyllä omasta mielestä ainakin erittäin onnistunut. Talven ehdoton lemppari takki, luottofarkut (jotka mamma sai taas korjattu :D) uudet kengät, rakkauslaukku sekä yksi lemppari topeista ja bleisereistä. Ei siis oikeastaan voisikaan mennä pieleen, ainakaan pahasti.
Bleiseri on mulla jonkin aikaa jo ollut, ja vaikka siitä ihan älyttömän paljon tykkään, on se pukeminen ja muihin juttuihin yhdisteleminen ollut mukamas suuri haaste aina. Tai sitten mukavuus alue jokin helppokollaripaita on aina vienyt vaan voiton. Nyt kuitenkin oon viime aikoina käyttänyt ihan erilailla tälläisiä, ja ehkä mä tsemppaan siinä myös jatkossa. Ja kaupoilla ja nettishoppaillessakin kiinnitän nykyään paljon enemmän huomiota siihen, että valitsemaani tuotetta voisi mahdollisimman monipuolisesti yhdistellä. Eikä niin että se on se tasan yksi asukokonaisuus johon se sopii ja se on siinä.
Tuo takki on myöskin kyllä edelleen talvesta talveen vaan niin rakkautta. Muistan kun katselin sitä Vilassa, mutta en raskinut sovittaa enkä sitten tietenkään myös ostaa. Mutta jotenkin se pinttyi mun päähän niin pahasti, että sitten eksyin sitä useamman kerran nettiin ihastelemaan. Ja lopulta -20% alekoodi Bubbleroomille sinetöi päätöksen, nyt mä sen kyllä tilaan. Onneksi tilasin, vastaavanlaista ei olekaan kohdalle sitten osunut, vaikka enemmän kuin mielelläni tuon kotiuttaisin jossakin muussakin värissä.
Mitä te tykkäätte asusta? 

14 kommenttia

 1. Pakko myöntää, että en olis tota suora hiusta tuolta ees huomannu ellet ois maininnu asiasta. :) ja ihan mielettömän ihana asu! Tykästyin paljon tohon takkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja!<3 :) Joo, ei se ollutkaan yhtään niin paha kuin sen muistin 😅

   Poista
 2. Sulla on aivan ihanat hiukset!

  http://erinlinnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mä en ymmärrä miten kehtaat miehelle joka sua suostuu kuvaan tulla "huomauttaa" ettei kertonut sun yhen hiussuortuvan olleen suora.
  A) se on hiussuortuva, ei mitään vakavempaa.
  B) ei miehet huomaa jos yksi hiussuortuva on suora. Ne ei edes huomaa vaikka puoli päätä olis suora.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Seurustelen tämän miehen kanssa, joten olisi aika tiukka suhde jos tälläisestä ei kehtaisi "huomauttaa". Itselleni on ainakin tärkeää että suhteessa voi puhua avoimesti sen miettimättä mitä kehtaa ja mitä ei, harmi jos sulla on siitä ihan eri käsitys mutta mielipiteitä on monia :) Ja niinkuin tuossa annoin ymmärtää J otti sen ihan läpällä ja heitti vitsillä takaisin "et sä kysynyt mitään sun hiuksista" :D Ja ihan totta, ei miehet sellaisia normaalisti huomaakaan. Pointti nyt oli siis tosiaan se että mä tein siitä aluksi päässäni ihan liian suuren numeron, ei sitä oikeasti edes kunnolla huomannut sieltä, niinkun ei J:kään huomannut :D

   Poista
 4. Haha, mulla käy kanssa välillä noin (kröhöm, melkein aina), että jää tuollainen ärsyttävä suortuva johonkin roikkumaan. Varsinkin kun kiireessä kihartelee. Tai laittaa ponnaria. Tai ylipäätänsä hiuksia. Mutta tottahan se on, että ihmisiä tässä vain ollaan ja jos jonkun elämä on oikeasti niin mielikuvituksetonta, että pitää tuollaisista asioista pistää se oma pinna kireälle. Tosi sun tyylinen asu kyllä on ja sopii sulle, vaikka itsellä onkin melko erilainen tyyli (: Seurailenkin jo sua bloglovinin kautta, vaikka ootkin tosi erilainen. Ehkä juuri siksi sun jutut koukuttaakin :D...

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on joo itsellekin tuttua jo että tuollainen jää :D Asu oli kyllä mustakin tosi mieluisa! :) Ja joo, joskus kun on tarpeeksi erilainen, se alkaa kiehtoa! :)

   Poista
 5. Ihana asu & ihana varsinkin toi harmaa takki!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mullekin on joskus käynyt noin, että yksi suortuva on jäänyt kihartamatta ja sekös sitten häiritsee :D Vaikka todellisuudessa kukaan muu ei sitä välttämättä huomaa... Mutta ihana asukokonaisuus! Tykkään tuosta bleiseristä todella paljon ja vaaleat farkut sopii tähän asuun ihanasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ellanoora! <3 :) Joo näitä hiusjuttuja taitaa sattua kaikille :D

   Poista
 7. Ihana asu! Tuttua myös täällä, että joku kohta hiuksista jää kihartamatta! Onneksi niihin ei kiinnitä kukaan huomiota, vaikka itseä se häiritseekin :) Mutta todella kiva postaus!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥