Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Dr. Denim

asu_hattu5
Heippa! Ei ihan oo viime päivät mennyt niinkuin suunitelmissa oli, mutta hengissä ollaan (ehkä) ja nyt vihdoin raapustellaan teille tätä postausta. Pääsiäisenä räpsittiin asukuvia jo vähän keväisemmällä  asulla, vaikka maisemat olikin edelleen kovin talviset. Viikossa onkin tapahtunut todella kaivattu muutos, ja pakkasukko on alkanut kerätä pillejä pussiin tän kauden osalta. Ulkona kävellessä tuuli ei oo enään ollut jäähilettä vasten kasvoja, vaan se on ollut ajoittain jopa enemmän lämmin kuin kylmä. On tää vaan niin huippua kun kesä tekee tuloaan. Voisin hehkuttaa tätä vaikka ihan sinne kesään saakka!

asu_hattu11
asu_hattu7
Postauksen aiha ei (taaskaan...) ollut puhua säästä, vaan tästä asusta ja etenkin noista mun uusista Dr. Denimin pöksyistä jotka sain yhteistyössä House Of Brandonilta. Mulla on Denimit ollut joskus aikaisemminkin, mutta joku niissä tökki. Ne jäi kaikkien muiden farkkujen varjoon aina. Myin ne eteenpäin, enkä sen koommin edes yleensä kaupoissa tutustunut heidän tarjontaansa. Selaillessani HOB:n valikoimaa, iskin silmäni näihin ja olin myyty. Enään piti valita haluanko ne polvista reikäisinä vai kokonaisina. Mulla on useammat farkut "rikki", revitty ja muutenkin yksityiskohtia täynnä, joten päätin että näillä mennään ihan perusmallilla. 
Saatuani farkut ensimmäisen kerran jalkaan, olisin voinut heti allekirjoittaa kaiken hehkutuksen mitä Dr. Denimit ovat osaksensa saaneet. Mä jos joku olen farkkujen suurkuluttaja. Mulla on farkut käytössä lähestulkoon päivittäin. Merkkejä on tullut ja mennyt laidasta laitaan, ja vaatehuoneen farkkuhylly pursuaa tälläkin hetkellä. Suosikkeja on löytynyt, ja epäsuosikit on opittu jättämään kauppaan. Ja nää on kyllä ihan huiput, ja merkki nousi heti suosikkien joukkoon, siinä toivossa että myös merkin muut yksilöt ovat yhtä ihanat. Ja piti kyllä oikein ihmetellä että mikähän ihme niissä edellisissä oli vikana kun ne ei vaan istuneet eikä toimineet.
Nyt kuitenkin sytyin merkkiin ihan uudella teholla, ja varmasti tsekkailen valikoiman ja tarjonnan jatkossakin kun farkkukaupoille taas astelen. Siitä puheen ollen HOB:lla on ehdottomasti yks parhain valikoima näitä farkkuja monissa eri väreissä ja malleissa. Koko valikoiman löydät täältä. Mä jäin nyt ainakin pohtimaan "nahkaisia" versiota, sekä kokomustia!

asu_hattu12 asu_hattu15 asu_hattu9 asu_hattu6 Uusiin farkkuihin yhdistin uuden vihdoin löytyneen takin, sekä hatun. Joka herättäkin paljon huomiota, koska normaalisti sellaista ei mulla nähdä. Nyt kuitenkin halusin jotain erikoisempaa. Takki löytyi H&M:ltä, ja etsin vastaavaa jo viime keväänä, mutta jos löytyi jokin kiva malli ei puhettakaan että olisi ollut kokoja. Nyt olin sopivan ajoissa liikkeellä ja sain oman yksilöni 
  asu_hattu2asu_hattu13asu_hattu4 jacket & hat H&M (New!) | jeans Dr. Denim (House Of Brandon*)  
scarf BikBok |  shoes Converse | bag & watch Michael Kors
*saatu

6 kommenttia

 1. Ompa nätti asu ja hyviä kuvia! Ja toi hattu passaa sulle tosi hyvin, väri on hirveen kiva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! Hattu on kyllä huippu löytö! :) <3

   Poista
 2. Hattu sopii sulle ihan täydellisesti!♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja voi että toi hattu on niin kiva! Sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ellanoora!<3 :) Kiva kuulla että kuvat ovat onnistuneita! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥