Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Lately

Viime aikoina olen....

essie_1 ♥ ... Saanut Essieltä heidän uudet lakat testaukseen, ja hyvin innoissani näitä lähdenkin kokeilemaan. En oo koskaan ollut mikään himo kynsilakkojen ystävä, mutta on kuullut näistä pelkästään hyvää niin innolla kohta testaillaan. Palataan näihin myöhemmin vähän tarkemmin!

kuulumiset_2
... Vaihtanut pidennykset Beauty Parkissa uusiin. Samalla kerralla myös vähän siistittiin sitä omaa latvaa, olihan edellis kerrasta kuitenkin vaivaiset 4kuukautta, ja myös vähän värjäiltiin. Nyt taas kelpaa! Tästä kokonaista postausta vielä tulossa paremmilla kuvilla. Sain vielä lopuksi aivan kertakaikkisen ihanan letin, joka kyllä piti sitten seuraavana päivänä suihkuun mentäessä purkaa. Mutta ehdottomasti upein letti mitä mulla on koskaan ollut! 
  
kuulumiset_3 ... Shoppaillut vähän Cottonilla (ehkä on pieni mahdollisuus että myös muualla......) mutta eipäs paljasteta sisältöä vielä. Mähän siis lähdin vain pikaisesti hakemaan yhden tietyn ihanuuden, muttamutta, puoliksi suunniteltu voi joskus kosahtaa lompakon päälle eikun miten se oli. 

kuulumiset_5 ♥ ... Viettänyt useamman rauhallisen ja kiireettömän aamun herkkuaamupalan kera tietenkin. Yhden niistä, sain jakaa ystävän kanssa jonka kanssa ei oltu nähty vuosiin, mutta silti tuntui kuin aikaa ei olisi kulunut yhtään viime näkemisestä. 
  
kuulumiset_6
kuulumiset_7
... Sisustanut, sisustanut, ja ehkä vähän myös sisustanut. Mm näillä H&M Homesta ostetuilla tyynynpäällisillä. Valmista ei kuitenkaan koskaan tule. Eikä sellaisia yksityiskohtia ja huonekaluja taida olla olemassakaan mitä mä tänne kaipaan ja haluaisin. Enkä oikeastaan edes itse tiedä mitä kaipaan ja haluan että ehkä sekin voi olla pieni ongelma. Mutta nyt yksi isompi sisustus juttu olohuoneen puolelle on työn alla, josta kuulette lisää kun saadaan palaset loksahtelemaan paikoilleen. Tai no, suoraan sanottuna kun saadaan isä porakoneen kanssa paikalle. Hän kun asettaa nuo vierailunsa aina hyvin hyvin ovelasti sunnuntaille, jolloin poraamiskielto on pahimmillaan. Ja vaikka kukaan muu koko kerrostalon poppoosta ei sitä tunnu noudattavan, hän kuulemma noudattaa. 
  
kuulumiset_4 ♥ ... Nauttinut keväästä. Ai että mutta tää on niin ihanaa aikaa, kun valoisuus palaa, päivät pitenee, ilma lämpenee, tuuli ei ole enään jääkylmä, ja vireystilakin on ihan uudella levelillä. Niin ja kukat!! Nehän on vallannut tän kämpän ihan täysin!

kuulumiset_9
 ... Järjestellyt lipaston päällisen uusiksi, mukana pieni haikeus. Toi lipasto, joka nyt ei tosin pääse kuvista juurikaan esiin, on mun yks lemppari huonekalu. Imee sisäänsä niin paljon ja on silti siistin näköinen, eikä sellainen mohlo. Mutta ny pian on tullut aika luopua siitä. Se tosin on kokenut myös aika kovia, muutossa se kolahti johonkin ja silloin laatikoiden välissä oleva lista kosahti säpäleiksi. Siitä on "pakko" luopua, koska tilalle pitää saada kunnon työpöytä, jossa mä voin rauhassa kirjoitella blogijuttuja vähän ergonomisemmassa asennossa kuin sohvalla tuhannella mutkalla kone sylissäni, ja J tehdä koulujuttuja. Eikä se mahdu asunnossa mihinkään muualle. Nyt siis nautitaan täysin sen viimeisistä ajoista meillä. 
  
kuulumiset_8
... Saanut vihdoin hankittua nämä Kastehelmen lasipurkit. Oon kuolannut näitä ties mitenkä pitkään! Kunnes vihdoin ne Sokoksen 3+1 päiviltä kotiutin. Enkä ollenkaan osunut huonoon aikaan kun taisin saada vihon viimeisen ison kirkkaan purkin! Sitä päivää odotellessa kun Iittala keksii valmistaa näitä myös vaaleanpunaisina... Niitä tuskin maltan odottaa näin kauaa kuin näitä. 

7 kommenttia

 1. Ihania kuvia!! Ja on kyllä todella upea tuo letti :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letti oli kyllä upea! :) Kiva kuulla että tykkäsit kuvista! :)

   Poista
 2. Nuo lakat on aivan ihanan värisiä <3

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla! :) Kiitos Helena ♥

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita ja raikkaita kuvia! Tuo letti on superkiva, uudet kampaukset piristävät kyllä aina fiilistä! :) ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anne! :) Kyllä, uudet kampaukset piristää aina huimasti ja tuo kivaa vaihtelua arkeen! <3 :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥