Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Q & A Part. 2.

Q&A_2
Ootko enemmän aamu- vai iltaihminen? - Ilta! Ehdottomasti. 
Uskotko Jumalaan? Entä oletko käynyt rippikoulun? - En voi sanoa uskovani, mutta en voi sanoa ettenkö uskoisikaan. Jotain siltä väliltä. Ehkä enemmän että en usko. Olen käynyt rippikoulun kyllä. 
Onko sulla jokin tapa joka ärsyttää muita? - Hmm. Ainakin välillä kun keskityn nypin kynsinauhoja, joo todella ärsyttävä ja huono tapa, mutta myös erittäin vaikeasti eroonpäästävä. 
Viihdytkö enemmän yksin vai muiden kanssa? - Sekä että. Se riippuu niin tilanteesta, hetkestä, ja fiiliksestä. Välillä nautin yksinolemisesta, välillä kaipaan hälinää ja muita ympärilleni. 
Lempivärisi? - ValkoinenMillainen itsetunto sulla on? - Mä voin kyllä sanoa että hyvä. Aina ollut. Se onkin yks mun vahvuuksista. 
Mitkä kolme adjektiivia kuvaavat parhaiten sun luonnetta? - perfektionisti, 
Mitä feikkiä sussa on? - Jos ymmärsin kysymyksen oikein, niin tällä hetkellä ripsienpidennykset sekä hiustenpidennykset. 
Onko pahin pelkosi koskaan toteutunut? - Ei ole 
Miten pitkä olet? - 167cm
Poltatko, käytätkö alkoholia? - En polta, enkä ole koskaan polttanut enkä tule koskaan polttamaan. Alkoholia käytän hyvin vähän, ja silloinkin erittäin harvoin. 
Voisitko elää ilman alkoholia? - Kyllä, ja ajatusta tälläiselle elämäntyylille on jo useasti ollutkin. 
Oikea hiustenvärisi? - Sellainen vaaleanruskea/väritön vaalea. Aika vaikea kuvailla
Missä näet itsesi 5, 10 ja 15 vuoden päästä? - 5 vuoden päästä mulla on omistusasunto J:n kanssa, pieni tai isompi karvainen lapsi, edennyt työssäni, ehkä lähtenyt opiskelemaan töiden ohelle. Ainakin toivottavasti. 10 vuoden päästä kuviossa saattaisi olla jo ainakin lähes karvaton lapsi, oma talo, unelma työ, opinnot käytynä. Ehkä toinenkin karvainen lapsi. 15 vuoden päästä suhteellisen samassa tilanteessa mitä 10, mutta mitä nyt siinä kohtaa sitten voi vielä tapahtua, edetä uralla yms. 
Oletko vasen- vai oikeakätinen? - Oikea
Mitkä ovat hyvät puolesi? - Hyvät puolet ainakin periksiantamattomuus, ystävällisyys ja auttavaisuus, kunnianhimo. 
Ja huonot puolesi? - Tietyissä asioissa äkkipikaisuus, malttamattomuus, se että otan tietyt asiat ihan liian raskaasti ja stressaan ihan liian monista asioista.
Uskotko yliluonnolliseen? - Tietyllä tapaa kyllä, ja tietyllä tapaa en.
Minkä neuvon antaisit 10-vuotiaalle itsellesi? - Älä koskaan lannistu tuli eteen mitä tahansa. 
Oletko onnellinen? - Olen 
Voitko sanoa oikeasti vihaavasi jotain? - Asioita kyllä, ihmisiä en. Mun mielestä vaan heikot ihmiset, kenellä ei ole kaikki hyvin itsensä kanssa vihaavat toisia ihmisiä. 
Pidätkö nimestäsi? - Kyllä mä pidän ihan joo, Henna ei oo mikään ihan kovin yleinen, mutta ei kuitenkaan mikään sellainen harvinaisuuskaan. 
Miten sun äitis kuvailis sua? - Onhan se musta ilmeisesti aika ylpeä hyvällä tapaa, mutta silti tosi vaikea sanoa hänen puolestaan miten hän kuvailisi mua.
Ootko ylimielinen muita kohtaan? - En, en ainakaan tarkoituksella. 
Mistä pidät itsessäsi? - Päättäväisyydestä, avuliaisuudesta, periksiantamattomuudesta ja kunninanhimosta.
Uskallatko heittäytyä uusiin tilanteisiin? - Pyrin aina uskaltamaan 
Onko sinussa jotain, mitä haluaisit kehittää itsessäsi? Mitä, ja miten lähtisit työstämään tätä? - Haluaisin tykätä enemmän urheilusta monissa eri muodoissa. En osaa sanoa voiko sitä vain pakottamalla itsensä urheilemaan työstää, että onko siitä sitten mitään apua. 
Miksi sinä olet sinä? - Vaikea menneisyys, sekä hyvä kasvatus kasvatti minusta lopulta tälläisen. Nuoren aikuisen joka on tyytyväinen itseensä ja mielestäni menestynyt lopulta ihan hyvin, vaikeuksista huolimatta.  
Mikä on sun toinen nimi? - Sinikka
Nolostutko helposti? - En mä kyllä yleensä kovin helposti
Juotko kahvia? - En, en oo edes maistanu! 
Oletko tyytyväinen itseesi? - Pääpiirteittän kyllä, mutta ainahan on jotain mitä haluaisi vielä parantaa. 
Onko sosiaalisella medialla ollut jonkinlaista vaikutusta itsetuntoosi? - Tähän ei oo sillai suoraan ei tai joo vastausta, se on nuorempana ollut sellaista ajottaista, tai siis hetkellistä. Mutta ei kuitenkaan mitään pysyvää. Oon aina ollut tosi itsevarma. 
Mikä on elämäsi suurin saavutuksesi tähän mennessä? - Mä oon vasta niin nuori, etten vielä oo saavuttanut mitään varsinaisen suurta. 
Kuinka rentoudut? - Hyvässä seurassa tai yksin, hyvää ruokaa eikä kiire mihinkään riittää 
Mitä haluat ehdottomasti saavuttaa elämässäsi? - Onnellisen elämän kokonaisuudessaan, päättyi se sitten koska tahansa. 
Mistä haaveilet? - Tällä hetkellä haaveilen omistuskämpästä jota pääsisi sitten isomman remontin voimin laittamaan mieleisekseen, vähän uusista tuulistä työn pariin, sekä pienestä karvaisesta perheenlisäyksestä. 
Mitä tekisit eri tavalla, jos tietäisit ettei kukaan tuomitse? - Mä mietin tätä kysymystä pitkään, mutta en mä keksinyt mitään mitä tekisin varsinaisesti toisin. Ehkä en olisi muuttanut Kokemäeltä enään takaisin, mutta sitten taas niin moni muu asia olisi jäänyt kokematta, joten en nyt osaa sanoa sitäkään. 
Ootko eläinrakas? - Oon! 
Teetkö sitä mihin uskot, vai tyydytkö vain tekemääsi? - 
Pidätkö kiinni jostakin, mistä pitäisi päästää irti? - Kyllä pidän, valitettavasti. 
Menettäisitkö kaikki vanhat muistosi kuin menettäisit kykysi luoda uusia muistoja? - Mä oon vähän sellaisessa tässä hetkessä eläjä, joten menettäisin vanhat, jos voisin sitten luoda uusia jotka jäisi pysyväksi. 


Q&A_5Jos saisit valita kolme ammattia itsellesi niin mitkä ne olisi ja miksi? - Kiinteistönvälittäjä, mä tykkään myyntityöstä, ja voin sanoa olevani hyvä siinä. Mikä olisikaan parempi kun nousta siinä huipulle ja tehdä ihmisten ehkä elämänsä tärkeimpiä kauppoja, talokauppoja. Ensihoitaja, tähän en saa diabeteksen puolesta ainakaan nykyisen lain puitteissa ruveta, mutta se on aina ollut yksi haaveammatti. Vahva halu auttaa muita johtaa tähän. Ja sitten ehkä bloggaaja, ei ehkä tälläinen kuin nyt, vaan ehkä enemmän siihen kirjoittamiseen panostettu juttu, eikä niinkään kuviin niinkuin tämä nykyinen blogi on. 
Pääsitkö silloin opiskelemaan sitä mitä halusitkin? Opiskeletko vielä? - Pääsin. Hain merkonomiksi ensisijaisesti ja pääsin merkonomiksi. En opiskele tällä hetkellä, tulevaisuudessa sitten.
Suosikkiblogisi? - Mulla ei oo sellaista yhtä joka yltäisi yli muiden, mutta suosikkeja on MungolifeMariannan, Jenny HyvönenHenna's Diary, ja IraMaria. Nämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen :)
Miksi bloggaat? - Bloggaamisessa yhdistyy intohimo muotiin, valokuvaukseen ja kauneuteen. Tykkään tuoda oma ottamiani kuvia ja mielipiteitä julki sekä rakastan kirjoittaa. Tässä yhdistyy kaikki. 
Paras vuosi koko kouluhistoriasi aikana? - Tätä pitikin hetki kelailla, mutta sanon kaksi. Seiskaluokka ja kauppiksen ensimmäinen. 
Mitä mieltä läheisesi ovat bloggaamisestasi? - Ottavat oikein hyvin. Heidän tuki ja ymmärrys on mulle myös tosi tärkeää. 
Unelma ammattisi? - Menestyneen kiinteistövälitysfirman yrittäjä, jos näin voi tähän kohtaan sanoa 
Mikä on blogisi merkitys elämässäsi? - No ainakin todella suuri. Kamera kulkee mukana melkein paikassa kuin paikassa, ja viehän tämä nyt todella paljon aikaa. Suunnittelu, työ ja lopulta sitten vielä toteutus eli postauksen julkaistaminen. 
Kuka ottaa yleensä sun asukuvat? - Juuso aika usein, tai sitten kaverit tai äiti. Oikeastaan se kenen seurassa silloin olen 
Mikä on kaikista vaikeinta bloggaamisessa? - Varmaan se ettei aika aina riitä. Tai sen käyttö pitää suunnitella tosi tarkasti. 
Jos opiskelet niin mitä haluaisit opiskella sen jälkeen? - Vastaan tähän vaikken opiskelekaan, haluaisin vielä opiskella ja opiskelenkin kiinteistönvälittäjäksi, ja varmasti muutakin vielä. 
Mikä puhelin sulla on? Kuvaatko sillä? - iPhone 6S, jonkin verran kuvaan myös sillä, mutta en varsinaisesti näitä blogin postauksia :) Välillä tulee kuvakoosteita puhelimen kätköistä
Mikä kamera sulla on? - Nikon D5000 vanhus ja Nikon 1 S1
Mitä tulevaisuuden suunnitelmia blogillesi? - Täytyy kyllä myöntää että en oo kyllä yhtään miettinyt. Päivä kerrallaan siis mennään.
Mitä et ymmärrä blogimaailmassa? - Sitä mitä tyydytystä monet saavat täällä nimettömänä toisiaan haukkumalla ja mollaamalla. Se on musta ihan hirveätä miten surullisia tarinoita täällä näkee kun tullaan nimettömästi yrittämään pahoittaa toisen mieli. 
Voiko suhun ottaa jotenkin yhteyttä henk. kohtaisemmin kuin täällä? - Blogin Facebook- sivujen kautta voi tulla laittamaan viestiä, tai sitten ihan meilillä suoraan :)
Mitä mieltä Juuso on siitä että bloggaat? - No ei sillä ole mitään varsinaista mielipidettä, se tukee mua tarvittaessa tässä, ottaa mm. kuvia. Ja siitä on hienoa että teen sitä mistä todella tykkään, eli bloggaan :)
Mitä postauksia tykkäät eniten lukea? - Tykkään ite tosi paljon matkapostauksista, mielipidekirjoituksista ja asukuvista. 
Mikä läppäri sulla on? - Macbook Pro Retina
Mikä kamera ja mitä kuvaustarvikkeita sulla on? - Kamera tulikin tuossa ylempänä, eli Nikon D5000 ja siihen objektiivina 35mm ja se ihan perus en edes muista ko en juurikaan kuvaa sillä :D ja sitten vähän pienempi järkkäri Nikon 1 S1
Kuinka kauan olet blogannut? - Tää blogi täyttää heinäkuussa 5vuotta. Mutta aikaisemmin mulla oli toinenkin blogi jonka kirjoittelun aloitin 15- vuotiaana. Eli blogannut olen pian 7 vuotta. 

Missä opiskelet nyt vai käytkö töissä? - Töissä käyn, vakituisessa myyntityössä.
Millainen on sun mielestä hyvä blogi? - Aito. Oli se sitten ulkoasultaan massaa tai ei, mun mielstä sisältö pitää olla aitoa. Lisäksi siihen pitää nähdä edes vähän vaivaa. Sinnepäin olevat ja tehdyt ei iske muhun, en tarkoita siis että ulkoasun pitää olla pilkulleen ostettu jostakin yms. Mutta sen kyllä huomaa onko siihen nähty vaivaa, vai ei. 


Q&A_3
Minne matkustaisit jos olis mahdollista päästä mihin vain? - Nyt jos tämän hetkisen fiiliksen mukaan mentäisiin niin Malediiveille kiitos hei! 
Pystytkö käymään julkisilla paikoilla ilman meikkiä? - Helposti, ja lähes päivittäin käynkin. 
Asutko vuokralla vai omassa kämpässä? - Vuokralla vielä toistaiseksi
Minkälaisessa talossa haluaisit asua? - tietynlainen ja iso omakotitalo, mieluusti järven läheisyydestä omalla kivalla pihalla. 
Osallistutko hyväntekeväisyyteen? - Sanotaanko että joskus. En nyt suoraan hae mitään kohteita mihin osallistua, mutta tilaisuuden tullen en aina kieltäydykään. 
Missä haluaisit asua? - Tällä hetkellä Tampereella, tulevaisuudessa luultavasti edelleen täällä, mutta ei koskaan tiedä 
Mitä harrastat? - En varsinaisesti harrasta mitään, blogi on tietyllä tapaa harrastus, ulkoilu ja lenkkeily on tietyllä tapaa harrastus. Mutta ei tosiaan mitään sellaista "virallista"
Mikä on lempisisutuskauppasi? - Mulla ei oo sellaista yhtä, sisustushankitoja tulee tehtyä vähän sieltä täältä, mikä näyttää kivalta missä milloinkin. 
Mihin maahan muuttaisit jos olisi pakko? - No sen kummemmin miettimättä, sanoisin varmaan että Ruotsiin, tai sitten suoraan meren toiselle puolelle Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. 
Jos olisi pakko valita, millä tavalla kuolisit? - Luonnollisesti nukkuessani. 
Mitä uskot kuoleman jälkeen tapahtuvan? - Oon monesti pohtinut tätä, ja se on mysteeri. En osaa sanoa, toivon että elämä jatkuu jollakin tapaa, mutta sitä ei tosiaan kukaan tiedä etukäteen, eikä kukaan tule sitä tänne kertomaan kun saa kokea sen. 
Missä kävisit maailmanympärys- matkalla? - Australiassa, Thaimaassa, Kiinassa, Afrikassa, Chilessä, Brasiliassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Portugalissa, Malediiveillä, Filippiineillä, siis onhan näitä! 
Mitä jokaisen tulisi sinun mielestäsi kokea elämänsä aikana? - Rakkautta. 
Jos saisit tehdä mitä tahansa, minkään ulkopuolisen seikan siihen vaikuttamatta, mitä lähtisit tekemään? - Lähtisin J:n kanssa maailmanympärysmatkalle! 
Pärjäätkö jo omillasi vai auttavatko vanhemmat? - Omillani, niinkuin mun mielestä omillaan asuvan tän ikäisen kuuluukin jo pärjätä. 
Jos ihmisen keskimääräinen elinikä olisi 40 vuotta, eläisitkö elämäsi toisin? - En eläisi
Jos voisit antaa vastasyntyneelle yhden neuvon, mikä se olisi? - Saman kuin itsellenikin, älä koskaan lannistu
Mitä odotat eniten kesältä? - Kesälomaa ja meidän reissua! 
Miten sulla on varaa noin kaikkeen? - Käyn säännöllisesti töissä. 
Jos onnellisuus olisi rahaa, millainen työ tekisi sinusta rikkaan? - Erilaisten ihmisten parissa työskentely, tarpeeksi monipuolinen, jossa ei olisi koskaan huipulla, vaan aina matkalla sinne erilaisten haasteiden kanssa. 
Jos elämä on niin lyhyt, miksi teemme asioita joista emme pidä, ja jätämme tekemättä asioita joista pidämme? - Välillä on pakko tehdä asioita joista emme pidä. Kaikkien on. Välillä on aamulla pakko herätä töihin vaikka ei yhtään tykkäisi nousta sieltä pehmeästä ja mukavasta sängystä, koska on saatava rahaa, jotta voi ylipäätään elää, ja sitten tehdä niitä asioita josita pitää. Joskus on pakko jättää tekemättä jotain mistä pitää, koska on pakko tehdä niitä asioita josta ei pidä, jotta voi taas myöhemmin tehdä niitä asioita joista pitää. 
Kumpi on pahempi, epäonnistuminen vai yrittämättä jättäminen? - Yrittämättä jättäminen. Silloin joutuu elämään sen epätietoisuuden "Entä jos olisinkin..." kanssa. Epäonnistumiset kuuluu elämään, ja ne todellakaan kerro siitä että olisi huono tai huonompi. Ne kertoo siitä että on yrittänyt eikä vain jäänyt makamaan tekemättä mitään. Ne kertoo rohkeudesta, eikä pelosta jättää asioita tekemättä. 
Mihin haluaisit matkustaa? - Voi kuule, esimerkiksi Australiaan, Thaimaaseen, Kreikkaan, Chiileen, Jenkkeihin, Afrikkaan, onhan noita!
Haluaisitko elää ikuisesti? - Jos siihen saisi itse valita tietyt jutut ja edellytykset niin miksipä ei.
Mitkä viisi asiaa haluat välttämättä toteuttaa ennen kuin kuolet? - Rakentaa se unelmien omakotitalo J:n kanssa, saada lapsi, reissata ne unelmien matkakohteet, tai ainakin osa niistä, omistaa koira, ja edetä uralla. 
Mihin osioihin elämässäsi olet täysin tyytyväinen tällä hetkellä? - Siihen että mulla on J sekä muitakin aivan ihania ja rakkaita ihmisiä ympärillä. 
Onko sulla lemmikkejä? - Ei enää. :(
Mistä koostuisi elämäsi paras päivä? - Lapsen syntymästä tai unelmien häistä. 
Mitä mieltä nykynuorista? - Tästä voitaiskin sitten kirjoitella vaikka romaanin verran. Sanotaanko vaikka että liian iso osa herättää suurta myötähäpeää ja surullisuutta. 
Lempi ruoka? - Hyvin tehty kanahampurilainen ja siihen itse tehdyt ranskalaiset, tai sitten hyvin laitettu kala. 
Itse työllä ja tekemisellä ansaittu vai helposti "pappa betalar"? - Ensimmäinen ehdottomasti!!
Mitä odotat eniten? - Tällä hetkellä sitä että saadaan J Tampereelle mun kanssa saman katon alle.
Mitä mieltä sosiaalisesta mediasta? - Jos vähän syvällisemmin vastataan, niin hyviä ja huonoja puolia on molempia tosi paljon. Mutta mun mielestä huonoja puolia on ehkä kuitenkin liikaa.... 
Lempi herkku? - Oon tylsä ja sanon että suklaa kaikissa muissa muodoissa paitsi jäätelössä. Niin ja juustokakut ehottomasti! 
Millaiset häät haluat, jos siis haluat naimisiin? - Haluaisin aika isot, jos nyt ajatellaan että ne olisi J:n kanssa mikä toive onkin joskus, niin molemmilla on kuitenkin suhteellisin iso suku niin sekin tekee niistä jo isot. Mä oon sitä sorttia että haluan mennä naimisiin vain kerran, ja mennä sitten vasta kun on 110% varma siitä, siksi haluan siitä päivästä ikimuistoisen. 
Jos huomenna saisit tehdä mitä vaan/olla missä vaan, mitä tekisit? Eli sun unelmien päivä? - Lämpöiseen maahan (Thaimaa esim!), hyvä seura mukaan (Eli Juuso!) ja oleskeluajaksi 2viikkoa. Se olis tän hetken unelmapäivä. Sellaisesta koko elämän unelma päivästä en osaa vielä kyllä sanoa. 
Haaveiletko lemmikistä? - Voi kyllä! Kysy vaan kuinka paljon...
Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista? Aiotko mennä sellaiseen? - En oo puolesta enkä vastaan oikeastaan. Tiettyyn pisteeseen saakka ymmärrän ne, mutta liika on oikeasti ihan liikaa ja silloin mun ymmärrys loppuu. Tietyyn pisteeseen saakka ne kaunistaa/ajaa asiansa, ja yli vedettäessä ne pilaa kaiken. 
Missäpäin suomea haluaisit asua? - Tällä hetkellä juuri täällä missä asunkin 
Millainen oli sun lapsuus? - Lyhykäisyydessään ihana ja onnistunut, jos kiusaamista ei lasketa. 
On kaunis kesäinen hellepäivä ja sulla koko päivä vapaana, mitä tekisit? - No mutta ehdottomasti rannalle hyvässä seurassa ja hyvissä eväissä! 
Mitä teet mieluiten perjantai-iltaisin? - Riippuu perjantaista, välillä tykkään vaan nauttia sohvan mukavuudesta hyvän leffan ja seuran merkeissä, välillä on kiva päästä tuulettumaan vaikka tanssilattialle, välillä kiva lähteä reissuun. Onhan näitä 
Mikä on ihaninta/suloisinta jota sulle on sanottu/tehty? - En osaa sanoa yhtä joka nousisi vielä ylitse muide, mutta osaa se J aika suloinen ja ihana (välillä) olla. 
Lempi juttuja sun kodissa? - Tällä hetkellä ainakin sohva, olkkarin kattokruunu, pienet onnistuneet yksityiskohdat. 
Mitkä ovat sisustuksesi päävärit? - Valkoinen on pääväri, sitten sitä tehostaa beige, hennon vaaleanpunainen ja ruskea.
Mihin sijoittaisit nyt 1000€ jos ei saisi laittaa säästöön? - Uuteen kameranrunkoon ehottomasti! 
Minkälainen on sun perus arkipäivä? - Herätys 7:30 sitten ihan normi aamurutiinit, ja töihin lähtö noin 8:30. Töissä 9-17. Kotiin joko ruokakaupan tai muuten vaan kaupungin kautta, kotona blogijuttuja, ruuanlaittoa, telkun katselua, sitte yleensä lenkille tai nään vielä kavereita. Usein viihdyn vain kotona töiden jälkeen. 
Missä kaikissa maissa olet käynyt? - Espanjassa, Lontoossa, Saksassa, Virossa ja Ruotsissa. 
Mikä on saanut sut hymyilemään juuri tänään? - Juuso 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥