Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Yyteri SnowBeach

asu_yyteri10 asu_yyteri8 asu_yyteri5 asu_yyteri6asu_yyteri3 asu_yyteri7 asu_yyteri11 asu_yyteri9 asu_yyteri11 asukuvat_yyteri1poncho H&M (New!) | Jeans Vila (New!)
scarf Pieces (New!) | shoes Timberland | bag  Michael Kors


Tiiätteks te sen tunteen, kun teet jotain ihan muita juttuja kunnes jostain syttyy lamppu "AI NIIN, ne asukuvat sieltä täältä ja tuolta on julkaisematta!" - Joo, niin tiedän minäkin. Kuten huomata saattaa jopa heikko näköisimmät että kuvien otosta on kulunut hetki, jos toinenkin. Meidän Yyterin reissulla napattuja kuvia siis. Mä aliarvoin silloin pärjääväni tuolla poncholla ja paksun neuleen yhdistelmällä. Hah, kylmähän siellä meinas tulla. No mutta pääasiassa koko päivä vietettiin kuitenkin sisätiloissa niin eipä se nyt haitannut. 
Mulla on jo ehkä vähä ikävä tuollaista pukeutumista, nyt kun istun tässä keittiönpöydän ääressä katselen pihalle. Tänään on nimittäin luvassa Timssien matka kesäunille kun raivataan loputkin tilat consseille ja muille kesäkengille. Ei vaan, kyllä mä ihan mielelläni vastaanotin kevään ja innolla odotan kesää!
Mitä tuohon H&Mn uuteen ponchoon tulee, mä en aikaisemmin syttynyt ponchoille, en yhtään. Mutta joku nyt viimeisen puolen vuoden aikana on saanut mut tykkäämään niistä ihan hirmuisesti. Ja näin niitä löytyykin nyt sitten jo kaksin kappalein. Muistan kun mulla oli lapsena äidin tekemä ruskea pörröinen korkea kauluksinen poncho, mikä päällä olisin voinut vaikka nukkua. Se oli ihana! Sittemmin ihastus pikkuhiljaa katosi, mutta nyt oon kyllä alkanut uudelleen taas tykkäämään näistä. 

4 kommenttia

 1. Onpas ihana kokonaisuus! Onneksi muistit näiden kuvien olemassaolon :) Tykkään suuresti tuon upean huivin väreistä ja sen yhdistelmästä tuohon ponchoon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellanoora! <3 :) Poncho oli kyllä huippu alelöytö Hennesiltä! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia mun kotikonnuilta! Älyttömän ihana asukokonaisuus ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! <3 :) Yyteri on upea paikka! Eikä Porissakaan mitään vikaa ole :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥