Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Q & A Part. 1.

Kysymyspostauksen ensimmäinen osa olisi nyt ulkona. Jaoin nämä kahteen eri postaukseen koska kysymyksiä tuli taas niin paljon. Tässä ensimmäisessä osassa nähdään siis aihealueet Beauty & Fashion, Relationships ja Random. Seuraavassa osassa tulee sitten loput, eli Me, Blog & School & Work ja Life. Kiitos hurjan paljon kaikille kysymysten lähettäjille. Ja jos vieläkin jokin asia jäi mietityttämään, kyllä multa muutenkin saa kysellä. :)

Q&A_4
Kuvaile sun tyyliä parilla adjektiivilla? - Rento, nuorekas ja pirteä!
Jos sun pitäisi pukeutua loppuelämäs vaan yhteen väriin hiuksia ja meikkejä myöten niin mikä se väri olisi? - Ompa vaikea kysymys. Yksi väri olisi tosi vaikea sanoa, mutta esim beigen ja ruskean sävyt voisi olla sellainen mikä vielä menisikin. Yhteen väriin en osaa kyllä sanoa. 
Sun lemppari asukokonaisuus tällä hetkellä? - Luottofarkut, jokin kiva paita/neule, näyttävämpi takki, muhkea huivi, rennot mutta näyttävät kengät sekä jokin upea laukku. 
Mistä saat inspiraation pukeutumiseen? - Kadulta, blogeista, kavereilta, kaupoista. Tähän ei ole yhtään mitään tiettyä. Kokoan kokonaisuuksia mitkä pinttyy mieleen "tuo on pakko saada" monista eri paikoista. 
Mitkä on sun lemppari vaatekaupat? - Zara, VeroModa/Only, Mango, Bershka ja Vila nyt ainakin. Tilaan aika paljon netistä, esim Nellystä. 
Luettele sun luotto ihonhoitotuotteet? - Eossin huulirasvat, vichyn ja biothermin naamarasvat, VS:n vartalorasvat, Nivean käsivoide. Mulla ei ihan hirveän montaa sellaista luottoluotto- tuotetta olekaan. 
Millaisissa vaatteissa viihdyt parhaiten? - Tää riippuu niin paikasta, kotona mukavissa, pehmoisissa ja lämpimissä. Kaupungilla vähän laittautuneena. 
Mikä tai kuka on sun kauneusihanne? - Mä ihannoin luonnollisia ihmisiä, meikkiä saa olla ja pidennystäkin hiuksissa/ripsissä, mutta luonnollisesti. 
Lempi hajuvesi? - Dieselin Summer Edition Fuel For Life! Harmi vaan että se oli sesonki tuote.... 
Mitä vaatekauppoja suomesta puuttuu sun mielestä? - No ihan ensiks Zaroja sais olla enemmän, mut mitä puuttuu kokonaan niin Bershka tuli ensimmäisenä mieleen. Lisäksi Hollister, Forever21, Pull & Bear, NYX, Topshop, Newlook ja Sephora. Varmaan jotain jäi sanomattakin.
Entä mikä trendeistä ei iske yhtään? - Tällä hetkellä olevista, leveälahkeiset farkut tai ylipäätään mitkä tahansa housut joissa on leveät lahkeet, farkkuhameet ja tosi paksupohjaiset tennarit/kengät, ne ihmeen semmoiset muoviset sandaalit. Onhan noita 
Unelmien laukku/laukut? - Célinen Luggage, Mulberryn Alexa, Louis Vuittonin Favorite MM Damier Ebenenä ja Neverfull MM Epi nahalla vaaleanpunaisena, ja paljon muita mutta nää nyt tuli ensimmäisenä heti mieleen. 
Teetkö usein virheostoksia? - En enään läheskään niin usein kuin aikaisemmin
Mitä materialista haluat tällä hetkellä? - Uuden kameranrungon ja objektiivin, yksi tietty laukku polttelisi, yksi tietty huivi, uusia kenkiä, nää nyt tuli ensimmäisenä mieleen 
Mikä on lempijuttusi kevään pukeutumisessa? - Pastelliset värit ainakin, ja se ettei tarvitse hautautua vaatekasan alle tarjetakseen
Unelmahiukset? - Pitkät, paksut, todella kirkkaan vaaleat tai hyvän sävyiset tummanruskeat. 
Kaikkien aikojen lemppariasuste/vaate? - Jos tarkoitetaan nykyisistä mitä mulla on, Sanotaan nyt vaikka LV:n Neverfulli 
Jos saisit valita 5 laukkua nyt ilmaiseksi, mitä sinun pitäisi käyttää loppuikäsi, mitä ne olisivat? - Varmaan aikalailla samat kuin nuo ylläolevat unelmalaukut. 
Jos sinun tulisi valita yksi naishenkilö, joka olisit, kuka se olisi? - Minä. En koe tarvetta olla kukaan muu.
Kuinka kauan sulla menee aamuisin laittautua? - Normi arkiaamuna 5min kun pesen naaman vaan nopsaan ja heitän hiukset jotenkin. Sitte jos pitää oikeasti laittautua, 15-30min. 
Eikö sulla oo aika monet converset, monetko? - Onhan noita tohon tosiaan muutamat kertynyt :D Nopsaan laskettuna 16 paria  tällä hetkellä. 
Kuinka paljon sulla kuluu rahaa ulkonäköön kuukaudessa? - Kokonaisuudessaan riippuu hyvin hyvin paljon kuukaudeta, mutta sanotaanko 50€<
Minkälaista pukeutumistyyliä et ymmärrä? - Sitä missä pukeutuja ajattelee että vähemmän on enemmän. Mä en ymmärrä sitten yhtään niitä pikkupikkumekkoja yms missä on enemmän ilmaa kuin kangasta. Ne herättää lähinnä halveksuntaa ja myötähäpeää kuin mitään positiivista. Vaikka monet naiset jotka näitä käyttävät ajattelevat iiihan päin vastoin, joka on myös surullista. Ja tarkoitan nyt siis niitä ihan oikeasti pikkupikku vaatteita. Paljasta pintaa saa olla, mutta liika on liikaa. 
Mitkä kengät aijot ostaa kesäksi? - Valkoiset Air Maxit, uudet converset, uudet ballerinat luultavasti Tory Burchilta ne, ja jotkut läpsykkäät pitää saada myös. 
Montako paria sulla on kenkiä? - Nopeasti laskettuna varmaan 30-40, ehkä voi olla jopa vähän enemmän. 
Onko sulla pidennykset? - Joo kyllä on! Mago- tekniikalla laitetut. 

Q&A_7
Mitä arvostat muissa ihmisissä? - Ehkä eniten sitä, että ihminen osaa olla oma itsensä, ja haluaa olla sitä.  Avoimuus, rehellisyys, toisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen, ja se ettei yritetä olla jotain muuta mitä ollaan. 
Monesti olet ollut rakastunut? - Kerran. 
Jos tietäisit, että kaikki tuntemasi ihmiset kuolisi huomenna, kenet tapaisit tänään? - Juuson. Ompa muuten hurja ajatus, hui! 
Mitä yhteisiä unelmia teillä on Juuson kanssa? - Aika paljonkin itseasiassa, mutta sanotaan nyt vaikka ihan nää perus yhteinen oma talo ja lapsi :)
Miksi juuri Juuso? - Koska Juuso on erityinen. Vaikka kaikki muut olisivat kääntäneet mulle selkänsä, Juuso on aina pysynyt mun rinnalla, nähnyt musta ne parhaat puolet virheiden sijaan. Meidän ajatusmaailmat kohtaa, mutta ollaan samalla silti tosi erilaisia eli myös täydennetään toisiamme. Hänen seurassaan mun ei tarvitse pelätä mitään. Hänen seurassaan on se tunne jota ei vaan voi selittää. Hänen puolestaan mä olisin valmis uhraamaan itseni, ja tunnen että hän tekisi samoin mun vuoksi. 
Onko sulla enemmän ystäviä vai kavereita? - Aikalailla molempia tasaisesti, ehkä kuitenkin kavereita on enemmän.
Mikä on ystävyyden ja kaveruuden ero? - Kaveri on se, kenelle sä morjestat, juttelet niitä näitä, et varsinaisesti pidä yhteyttä mutta joku teitä yhdistää, et kerro itsestäsi mitään syvällisempää vaan pääpiirteittäin. Ystävä on se, kenen kanssa sä jaat syvällisempiäkin asioita, teet niitä muistoja joista voi sitten kavereille puhua ja kertoa, sä et vaan morjesta nähdessäsi vaan sä vietät aikaa ja kuljet yhdessä, sä pidät yhteyttä. Jos kaveria on pitkään näkemättä missään, se kaikki voi vaan kadota, voi tulla vastaan aika ettei enään morjesteta tai olla samoissa piireissä yms. Ilman kumminkaan mitään riitaa tai huonoja juttuja, ystävyys ei unohdu vuosien "tauonkaan" jälkeen. 
Elämäsi kolme tärkeintä henkilöä? - Mä en voi määritellä kolmea, liian tiukalle pitää vetää raja. Jos pitäisi sanoa yksi, se olisi Juuso. 
Onko teillä ollut koskaan mitään kriisiä tai isompia riitoja? - No kyllä tähän yli kuuteen vuoteen on mahtunut niitä enemmän ja vähemmän. Ollaan oltu niin nuoresta saakka yhdessä että pakostakin noita isompiakin on tullut. Tähän mennessä kaikesta on kuitenkin aina lopulta selvitty. 
Tykkäätkö tutustua uusiin ihmisiin? - Joo! 
Kauanko olette seurustelleet Juuson kanssa? - Meidän virallinen päivä on 03.03.10 eli onhan noita vuosia kertynyt :)
Onko sulla kummilapsia? - On meillä J:n kanssa yksi kummityttö! 
Mitä teet poikaystäväsi kanssa yleensä yhdessä? - Ihan arkisia asioita, ollaan mennään tullaan, katsellaan telkkaria, käydään lenkillä, ulkoillaan, katsellaan jääkiekkoa (tai siis Juuso katselee...) tätä listaa vois jatkaa loputtomasti. 
Missä tapasitte poikaystäväsi kanssa? - Ensimmäisen kerran joskus ihan muksuna ennen edes koulun alkua. Se tapaaminen mistä kiinnostus heräsi tapahtui yläaste- aikoina kaveriporukassa. 
Ootko ainut lapsi? - Olisinkin... Ei vaan, en oo. Löytyy pikkuveli!
Mitä teet yleensä ystäviesi kanssa? - Tosi paljon kaikkea erilaista! Ollaan vaan ja jutellaan, mennään milloin minnekin, käydään tapahtumissa/leffassa/istumassa iltaa. Reissataan. Onhan näitä :) 
Minkälaiset välit sulla on vanhempiisi? - Todella hyvät. 
Millaisista ihmisistä tykkäät? - Iloisista, huumorintajuisista, avoimista, rehellisistä, joiden kanssa on helppo jutella. yms. Erilaisista :)
Millaisista taas et tykkää? - Niistä jotka esittää jotain, jotka esim esittää sun ystävää tai kaveria, ja mitään todellisuudessa olla kuin "pakosta".  Kaksnaamaisuus on yksi mitä en myöskään siedä, en yhtään. Lisäks ne ketkä on paljon parempia kuin muut, ei iske muhun. 
Ottaisitko mieluummin paljon rahaa ja vähän hyviä ystäviä vai vähän rahaa ja paljon erittäin hyviä ystäviä? - Siltä väliltä. 
Onko sulla paljon miespuolisia ystäviä? - Kyllähän niitäkin löytyy. 
Paras muisto perheesi kanssa? - Koska mun vanhemmat on eronnut, mulla on tavallaan ollut aina kaksi perhettä. Enkä kyllä osaa sanoa yhtä muistoa joka olisi ylitse muiden 
Mikä Juusossa on erityistä? - Suuri ja ymmärtäväinen sydän, joka pitää aina mun puolta ja huolehtii musta, ja saa aina mulle hymyn kasvoille. 
Mitä piirteitä arvostat muissa ihmisissä? - Ystävällisyyttä, avoimuutta, suoraselkäisyyttä, rehellisyyttä, sitä että osataan olla se oman elämän herra, mutta ei kuitenkaan yritetä olla myös muiden elämien herroja. 
Missä oot tutustunut sun parhaisiin ystäviisi? - Yhden tapasin nykyisessä työpaikassani, yhden kauppiksen aikaisissa bileissä, yksi on ollut mukana ihan lapsuudesta saakka. Ja muutama on tullut sitten Juuson kautta. Onhan näitä eri paikkoja ja tilanteita 
  
Q&A_6Mikä on parasta keväässä ja onko sulla jokin juttu jota ootat eniten? - Parasta siinä on se että lumi sulaa ja kesä tulee pian! Eniten odotan just sitä kesän saapumista :)
Mitä tv-sarjoja seuraat? - Orange is the new black ja Marco Polo on tullut katsottua, Pretty Little Liars on kaikki katsottuna lukuunottamatta uutta 6 kautta. Telkkarista silloin tällöin (okei okei aina...) salkkarit ja uusi päivä on mieluisat. Klikkaa mua on tullut jostain syystä katottua, siinä oli tosi paljon hauskoja kohtauksia. O.C.n kaks ensimmäistä kautta. Onhan näitä tosiaan kertynyt :)
Punaviini - hot or not? - Not, niin kuin kaikki muutkin viinit. 
Lempparipurkka? - Jenkki spearmint! 
Lempi karkki? - Suklaa
Mitä uutta oot oppinut tällä viikolla? - Pitkään mietin tätä, mutta en osannut sanoa tähän muuta kuin töissä uusia asioita
Mikä/mitkä on sun mielestä kauneimpia nimiä tytölle ja pojalle? - Tytöillä mitä tuli ensimmäisenä mieleen Amalia, Alessia, Serafiina, Natalia ja Vilhelmiina ja sitten taas pojalla Niila, Peetu, Johannes, Viljami 
Auringonlasku vai auringonnousu? - Auringonlasku
Onko mahdollista tietää totuutta ennen totuuden haastamista? - Mä en ymmärtänyt tätä kysymystä... :D
Sun lemppari biisi? - Ompas vaikea sanoa yksi lemppari. Mulla on niin monia, etten osaa kyllä yhtään listata niitä! Varsinkin kun niitä on kertynyt vuosien kuluessa niin paljon. 
Mitä mieltä periscope? Onko sulla se? - On mulla. Muutaman screenin kuvannu, mut ei se oikeen ollu mun juttu. Joskus katon sieltä tuttujen videoita, mutta aika harvoin se on käytössä 
Omistatko muumimukeja tai muita muumituotteita? - Mukeja löytyy useampi kymmenen, ja yksi purkki. Ei taida olla muita muumijuttuja, eipäs kun on mulla myös pyyhkeitä! :D
Mitä ruokaa et ikinä suostuisi maistamaan? - Varmaan jotain ihme ötököitä tms kummallisia mereneläviä. Tai jotain minkä tiedettäisiin olevan tositosi tulista. 
Mikä on talosi/asuntosi numero? - 34
Mitä sun jääkaapissa on aina pakko olla saatavilla? - Maitoa, jogurttia, kylmää vettä, sekä voita leivän päälle. 
Onko makuuhuoneessasi viherkasveja? - Ei itseasiassa ole
Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? - Riippuu matkan kestosta, no mutta joo siis J:n, syötävää ja juotavaa ja jotain tekemistä. 
Sun horoskooppi? - Jousimies
Kenet valitsisit Yhdysvaltojen presidentiksi? - Huh kun on syvällistä, mun tieto aiheesta on hyvinhyvin vähäinen, joten en tekisi muutoksia ja jatkettaisiin Obamalla. 
Valitsisitko mieluummin jonkun läheisesi kuoleman vai kymmenen vieraan lapsen kuoleman? - Mä en vastaa tähän, koska ei oo mun tehtävä päättää kenen vuoro täältä on lähteä kulloinkin. 
Mikä olisi suojeliuseläimesi? (Harry Potter-fani jos olet) - Valitettavasti en tiedä Pottereista yhtään mitään. Tarkoitus kyllä katsoa ne kaikki kesällä Juuson kanssa! 
Jos olisit kuuluisa/julkkis, minkä asian takia olisit halunnut nousta julkisuuteen? - Sen että olisin äärettömän fiksu! Se olis ihan huippua. 
Minkä maalaiseksi olisit syntynyt jos pitäisi valita uusi kansallisuus? - Jenkit tai Kanada
Lempi puhelimen sovellukset? - Instagram, Spotify, Facebook, Candy Crush, (<3) InstaSize, blogger, ja We Heart It.
Onks sulla salaisia taitoja? - Ei mulla kyllä oo, jos sitä ei lasketa että osaan nukkua paikassa kuin paikassa ja saan välillä unta turhankin helposti :D
Mitkä ovat mielestäsi kaksi suurinta yhteiskunnallista uhkaa suomelle ja muulle maailmalle? - Tätä pitikin taas vähän aikaa pohtia, mutta mun mielestä kateus saa aikaan todella suuria uhkia ja ikäviä asioita. En osaa sanoa toista tai mitään sen syvällisempää. 
Missä televisiosarjassa tahtoisit elää? - Mä oon katsellut vaan kaikkia niin hölmöjä sarjoja :D Orange is the new black - juu ei vankilaan kiitos. PLL - joo ei ketään hulllua vainoamaan kiitos. No O.C. vois olla sellainen että sanotaan vaikka se! 
Entä missä elokuvassa tahtoisit elää? - Step Up olis sellainen mikä olis kiva kokea se maailma 
Viimeisin keikka/festarit jolla olet ollut? - Tammerfestit viime kesänä on viimeisin festari, ja Sannin keikka viimeisin keikka muistaakseni. 
Mitkä neljä tavaraa ovat käytössäsi joka päivä? - Puhelin, diabetes piikit, hammasharja, ja lasi/pullo mistä juoda. 
Jos saisit valita yhden iän, jonka ikäisenä eläisit koko elämäsi, kumman valitsisit? - Tarkoitat varmaan että minkä ikäisenä, sanoisin että 30v. 
Oletko koskaan ollut jonkun kanssa puhumatta mitään ja silti tuntenut, että olet juuri käynyt elämäsi parhaan keskustelun? - Olen. 
Mitä musiikkia suosittelisit kuunneltavaksi? - Mun mielestä jokainen kuuntelee sitä mikä omaan korvaan kuulostaa hyvältä. Mulle itelle musiikissa merkkaa sanat, ja kuuntelen sellaista musiikkia missä sanat iskee muhun. 
Olisitko mieluummin huolestunut nero vai iloinen typerys? - No tietenkin jotain tuosta väliltä, mutta jos noista on pakko valita iloinen typerys, kai. Emmä tiedä :D
Ootko sosiaalisenmedian addikti? - Ikävä kyllä pakko myöntää että olen. En haluaisi olla, ja tavoittelenkin elämää vähemmän addiktina! 
Onko sulla lävistyksiä? - Enään vain kielessä, eli joo kyllä on 
Tykkäätkö lukea kirjoja? Miksi tai miksi et? - En oikeastaan. Oon jotenkin tosi malttamaton siihen. Haluaisin oppia sen taidon ja nauttia kirjoista!
Kuka tai mitä on erityinen? - Erityinen herättää suuria positiivisia tunteita. Se saa mielenkiinnon ja hyvänolon tunteen heräämään. 
Kuinka vanha olisit, jos et tietäisi oikeaa ikääsi? - Ehkä muutaman vuoden vanhempi
Jos opimme virheistämme, miksi pelkäämme tehdä virheitä? - Koska virheet koetaan jotenkin todella huonona epäonnistumisena. Ja pelätään sitä ettei siitä osata ottaa opiksi. 

2 kommenttia

  1. Tosi ihana postaus ! Vastasit tosi hyvin kaikkiin kysymyksiin ja tuli kivasti lisää tietoa susta :)

    http://erinlinnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥