Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Outfit

asu_silta8-side asu_silta9 asu_silta7 asu_silta5asu_silta6 asu_silta2 asu_silta4 asu_silta3
jacket Only | pants GinaTricot | shirt Only watch Michael Kors 
scarf BikBok | shoes Dinsko bag By Malene Birger 


Huomasin juuri yks päivä, että tuo Malene Birgerin laukku on ollut mulla todella kovassa käytössä, mutta ei silti vielä koskaan asukuvissa saakka. Se vetää sisäänsä juuri sopivan määrän tavaraa, ja sopii oikeastaan melkein kaiken kanssa yhteen. Oikein onnistunut ostos siis! Mitä tulee siihen saman kuosisieen puhelimenkuoreen, se olikin sitten kaikkea muuta kuin onnistunut... Ensiksi se halkesi itsestään yläkulmasta, ja lopulta  se sitten koko ajan vaan venyi ja venyi eikä pysynyt muodossaan kunnes siitä putosi palanen. No sen kanssa olisi vielä elänytkin, varsinkin kun isä sai sen nätisti liimattua. Eipä mennyt aikaakaan kun se halkesi toisesta kulmasta. Kyllä, itsestään. Mä en oo kertaakaan pudottanut mun puhelinta, eikä se saa mistään niin kovia iskuja että tuollainen kova muovi olisi sen voiman määrästä haljennut. Mitä tulee tuohon toiseen kuoreen mikä mulla on samalta merkiltä, se on pysynyt kokonaisena, mutta siinä on taas se ns. päällimmäinen kerros joka on sitä kuosia, oikein rapissut poijes. Siis kulunut.
No mutta mitä tulee asuun muuten, noita vahapintaisia housuja mulla ei sitten taas vastakohtana usein näekään. Vaikka mä tykkäänkin niistä ihan superisti, ei niitä vaan kovin usein tule päälle puettua. Pitäis ehkä vähän tsempata sen suhteen. 
Mustavalkoisuus on myös alkanut jotenkin kiehtoa mua. Ennen piti aina olla jotenkin väriä, edes vähän. Kokonaan mustaa en silti vieläkään osaa kuvitella itselleni, mutta juuri mustan ja valkoisen sekoittaminen. Siihen on jotenkin nyt ihan erilailla syttynyt. 

2 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥