Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Yyterin Kylpylä

* Postaus toteutettu yhteistyössä Yyterin Kylpylän kanssa *

yyterin_kylpylä
Mulla oli pari viikkoa sitten töistä perjantai vapaata, ja torstainakin livistin muutaman tunnin etuajassa, mutta mulla oli siihen erittäin hyvä syy! Päivä oli mun ja J:n vuosipäivä. Ja me oltiin yhdessä Yyterin Kylpylän kanssa järkätty meille ikimuistoinen reissu ja J:lle siinä samalla melkoinen yllätys. 
Homma meni niin, että aamulla töihin lähtiessäni mä kirjoittelin huulipunalla vessan peiliin pikkuriikkisen (lue: koko peilin kokoisen) viestin, jossa vinkattiin että J:n pitää noutaa kellarista jokin ylläripylläri paketti. Noh, sen ylös tuotuaan sieltä paljastui hänelle yllätyslahja, sekä seuraava yllätys joka odotti asuntoon piilotettuna. Siinä sitten taas oli yllätys ensi kesälle pienen minilomareissun muodossa. Näin sain hänet uskomaan ettei sitten enään sinä päivänä oltaisi mennossa minnekään. Olin huijannut J:n olemaan kämpällä kahdelta kun "huoltomiehet tulevat käymään katsomassa jtn". Itsehän siis pamahdin siihen aikaan kotiin, ja oli ilme kyllä juuri sellainen "Ja mitä sinä täällä tähän aikaan teet?!". Kehuin vain että kamat kassiin ja sitten mennään, ja ota muuten sitten uikkarit mukaan, saatat tarvita niitä. Siinä me sitten pakkailtiin ja lähdettiin ajelemaan määränpäähän tuntematon. 
Määränpää oli mulla jo hyvinkin tiedossa etukäteen, Yyterin Kylpylä halusi tarjota meille yhden yön hotellissaan illallisella. Ja tämähän sopi meille oikeinkin hyvin. Mä olen aina tykännyt Yyteristä paikkana tosi paljon. Joka kesä siellä on päästävä käymään se vähintään kerran. Kylpylä oli mulle kuitenkin täysin tuntematon, en koskaan ollut edes nähnyt sitä! Olin onnistunut aina vierailemaan rannan toisessa päässä.
Saavuttuamme hotellille meidät otettiin tosi hyvin vastaan, heitimme nopsaa kamat huoneeseen ja suunnattiinkin heti nauttimaan kylpyläosastosta. Mä itse tykkään tosi paljon vaan lillua lämpimässä vedessä sen kummemmin siellä mitään tekemättä. Uinnin ja saunomisen jälkeen meitä odotti viimeisen päälle laitettu illallinen jonka jälkeen jäätiin vielä hetkeksi vain istuskelemaan ja nauttimaan kiireettömyydestä.

yyteri_kylpylä13 yyteri_kylpylä2 yyteri_kylpylä8 yyteri_kyplylä9 yyteri_kylpylä21 yyteri_kylpylä20 yyteri_kylpylä18 yyteri_kylpylä10
Kylpylä oli musta kokonaisuudessaan tosi viihtyisä. Huone oli myös siisti ja viihtyisä. Ei mitään ylimääräistä sälää tai hirveitä väriyhdistelmiä (niinkuin monissa hotelleissa valitettavasti on) Yleisistä tiloista mä tykkäsin myös tosi paljon. Varsinkin aamupala-paikka! Syötiin ikkunapöydässä, mistä oli aivan mielettömät näkymät ulos ja merelle. Voin vaan kuvitella millaista siinä olisi syödä kesällä auringonpaisteessa. Kylpyläosasto oli mieluisa, sopivan tunnelmallinen ja löytyi kaikki mitä allasosastolta odottikin. Kesällä käytössä on myös terassialueet, mitkä kyllä varmasti on tosi kivat myöskin! Heillä on myös parhaillaan aika mittavat uudistukset menossa, niin itse huoneissa kuin yleisissäkin tiloissa.
Pakettiin meille kuului myös illallinen, ja ruuassa ei tosiaan ollut mitään moittimista. Päinvastoin! Istuttiinkin pitkästä aikaa J:n kanssa iltaa oikein pitkän kaavan mukaan, nautittiin toistemme seurasta ja mahtavasta ruuasta. 
Mulle tärkeä asia hotelleissa ja tälläisissä paikoissa on myös asiakaspalvelu. Siitäkin jäi erittäin hyvä kuva ja mieli saapuessa ja lähtiessä. Niin ravintolassa illallisella kuin aamupalallakin, kylpylässä sekä respassa. Itse kun tekee töitä erilaisten ihmisten kanssa, sitä kiinnittää aina todella paljon huomiota siihen asiakaspalvelun laatuun.

yyteri_kylpylä16 yyteri_kylpylä14 yyteri_kylpylä3 yyteri_kylpylä23 yyteri_kylpylä7 yyteri_kylpylä12 yyteri_kylpylä15 yyteri_kylpylä4 yyteri_kylpylä11 yyteri_kylpylä22 yyteri_kylpylä
Meillä oli siis erittäin onnistunut lomareissu ja irtiotto arjesta. Kiitos siitä kuuluu huipulle Yyterin Kylpylälle, johon saavumme varmasti myös jatkossa lomailemaan!
Kokonaisuudessaan mulle siis jäi todella hyvä fiilis kyseisestä paikasta, tunnelmallinen ja kivasti laitettu kylpylä mahtavalla paikalla joka tarjoaa ympärillään niin paljon kaikkea. Rantaan on myös valmistumassa ensi kesäksi Ranta Ravintola, joka me ainakin aijotaan mennä heti kesällä testaamaan sillä perinteisellä "Yyterin reissulla". Tälläistä mun mielestä on Yyteriin kaivattukin. 

Kylpyläloma on kyllä mukava ja helppo tapa viettää vaikka juurikin vuosipäivää tai ottaa vain se irtiotta arjesta ja nauttia rauhassa päivä tai kaksi, tai miksei vaikka useampikin. Nykyään on netistä niin helppo varata kaikki, ja sitten vain saapua paikalle ns. valmiiseen pöytään. Ja jos yhtään tälläistä on mietitty, mä voin kyllä antaa kaikki suositukset Yyterin kylpylälle, niin kesällä kuin talvellakin! 

Kiitos paljon Yyterin Kylpylä! 

6 kommenttia

 1. Olipas kiva yllätys ja onnea vuosipäivästä! :)

  Itse oon ollut Yyterissä jollain viikon aktiivilomalla joskus 6 vuotta sitten eli varmasti muuttunut paljon siitä. Pitääkin tästä alkaa heti katselemaan kesälle jotain reissua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys meni kyllä ihan nappiin! :)
   Varmasti paljon on kerennyt tapahtua kuudessa vuodessa! Suosittelen reissua ehdottomasti, varsinkin kesällä, onhan tuo ranta ihan mahtava! <3

   Poista
 2. Mukava kuulla, että teillä on ollut ihana ja onnistunut reissu!

  Pakkokin porilaisena heti tulla kommentoimaan postausta. Mun mielestä yyterin kylpylä on ihan viihtyisä paikka ja siellä on hyvät ruoat. Mutta jotenkin se vaan vaikuttaa enemmän tavalliselta uimahallilta, kuin kylpylältä. Ulvilan ja porin uimahallitkin ovat jokseenkin paremmat, kuin kyseinen "kylpylä".

  Enpäs ookkaan kommentoinut kenenkään blogiin moneen vuoteen. Mutta porilaisena oli pakko tulla heti kommentoimaan tähän postaukseen, kun Yyteri mainittu 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli kyllä onnistunut! :-) Mun mielestä se kylpyläosasto oli tosi viihtyisä ja sieltä löytyi kaikki tarvittavat, ja pisteet tosiaan myös ihan siitä uimauima-altaasta jossa pääsi sitten vähän ihan uimaankin. Tätä ei monissa kylpylöissä kyllä ole! Itse olen Ulvilan kylpylässä käynyt joskus ehkä 10vuotta sitten, samoin Porissa, ja molempia on vissiin aika rajusti uudistettu sen jälkeen niin en osaa verrata nykyistä :)

   Poista
 3. Näyttää niin ihanalta ja rentouttavalta, tuonne jos pääsis ja heti! <3 <3

  http://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥