Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Spring Feelings & Winter Outfit

asu1 asu4 asu3 asu7 asu5 asu2

jacket Zara |  jeans Only |  scarf BikBok   shoes Timberland   bag Michael Kors 

Hellou! Tuossa tehdessäni listaa tulevista postauksista syttyi yhden unohtuneen asun kohdalle lamppu aika kirkkaana, että jokohan vihdoin olisi sen vuoro. Tää asu on kuvattu jo pian kaksi kuukautta sitten, mutta se vain sattui ihan täysin unohtumaan arkistoiden kätköihin niinsanotusti. Ja nyt kun kevää kohti mennään toivon mukaan lujaa vauhtia, ajattelin että samaan postaukseen olisi hyvä purkaa tämä unohtunut asu sekä minkälainen kevätfiilis ja ylipäätään se fiilis on tällä puolella. 
Hyväähän tänne tosiaan kuuluu. Jos ei lasketa taas muutama päivänä enemmän ja vähemmän kiusannutta migreeniä. Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja siitä oon enemmän kuin innoissani. Mullahan on tosiaan taas täys kesäloma. Ja suunnitelmat sille on jo hyvällä mallilla. Jopa niin hyvällä että luultavasti pääsiäisenä lyödään lukkoon jo vähän reissuaikataulua ja ruvetaan suunnittelemaan passin uusimista. Arki rullaa siis normaalisti ja fiilis tuntuu vain kasvavan päivä päivältä kevään kohistessa paikalle. On aika huippua kun nyt on ne paksuimmat takit saanut pakata jo varastoon menevään satsiin ja kaivamaan vähän niitä kevyempiä versioita esiin. Vaikka mä rakastankin mun UGGeja ja punaista parkamuhkuratakkia ylikaiken, on ihan kivaa vaihtelua vetää taas pian nahkatakki päälle ja conssit jalkaan. (okei okei, oon mä muutamana päivänä jo mennyt consseilla!) 
Mutta eipä siis siinä mulla sen ihmeellisempää asiaa ollut, unimatti viskoo hiekkaa jo siihen malliin että mun on melkeimpä pakko suunnata nukkumaan. Ens viikolla onkin onneksi vähän lyhyempi työviikko ja sitten pidemmät vapaat! Toivotaan vaan että migreenillä oli nyt vain pikavisiitti, ei yhtään hutsittais nyt sen kanssa seurustella sen enempää. 
Ei muuta kuin huippua ens viikkoa kaikille!  

6 kommenttia

 1. Ihana ja yksinkertainen talviasu! :) Ihanat myös nuo kiharat, sopii sulle tosi hyvin!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emmi! :) Mukava kuulla että asu on onnistunut! :)

   Poista
 2. Upea asu mutta yks asia kiinnitti mun huomion, toi kuvauspaikka! Musta tuntuu et asun tossa takana olevassa talossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vastasin tähän jo kerran mutta näköjään se kommentti on hukkunut johonkin :o
   Mutta siis joo, hyvin mahdollista että ollaan sitten naapureita ;) Ja kiitos paljon kehuista! Aina mukava kuulla että asu on onnistunut :) <3

   Poista
 3. Ihana asu ja varsinkin toi huivi ♥

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥