Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LivBox ♥

* Postaus toteutettu yhteistyössä LivBoxin kanssa ja paketti saatu heidän kauttaan. *


Sain joku aika sitten aivan huipun mahdollisuuden lähteä yhteistyöhön LivBoxin kanssa. Yhteistyössä sain tutustua heidän palveluunsa muutaman paketin verran, ja tässä tuleekin nyt sitten ensimmäinen. Ilokseni sattui juuri sopivasti ensimmäiseksi paketiksi bloggaajien kokoama paketti. 
Mua on jo pidempään kiinnostanut tutustua LivBoxiin, ja siksi tää tulikin nyt oikein sopivaan aikaan. Mä olen tosi huono ostamaan mitään uutta ja tuntematonta kosmetiikan osalta, oon ehkä tehnyt ihan liikaa hutiostoksia tai sitten vaan mainonnat ja markkinoinnit ei ole tarpeeksi lujaa purreet muhun. Tässä heidän ideassaan yhdistyy niin monta kivaa asiaa jotka yhdessä luovat tästä oikein toimivan kokonaisuuden. Mikä muhunkin sitten lopulta iski. Saat joka kuukausi paketillisen yllätystuotteita erilaisilta brändeiltä, jotka voivat olla jo ennestään tuttuja tai täysin tuntemattomia uusia tuttavuuksia. Osa tuotteista on matkakokoisia jotka riittävät juuri testailuun, osa suurempia joista on sitten iloa pidemmäksikin aikaa. 

livbox_3
livbox_4 livbox_2 livbox_5 Tältä näytti maaliskuun livboxin sisältö kokonaisuudessaan. Ja niinkuin aikaisemmin jo totesinkin, mä ainakin olin ihan super-tyytyväinen! Kaikki tuotteet olivat mulle uusia tuttavuuksia, joten mitään sellaista "blääh tää on tää" fiilistä ei tullut minkään tuotteen kohdalla. 

livbox_6 Ensimmäisenä Eucerin Sun Creme Face Tinted CC- sävyttävä auringonsuojavoide. Tää oli tosi kiinnostava ja pääsee varmasti käyttöön auringon pian puhjetessa kukkaan. Mä en normaalisti pala, ainakaan helposti. Mutta kerranhan se nekku ja poskipäät sitten ottivat ja nappasivat vähän liikaa itseensä auringonsäteistä. Vaikken mikään meikin suurkuluttaja tosiaan olekaan, tää pääsee varmasti kesällä käyttöön! 

livbox_7
Vichyn Idéalia Skin Sleep -yövoide olikin tämän paketin ainut matkakokoinen tuote. Vichy on mulle merkkinä täysin tuntematon, en ole koskaan tainnut omistaa ainuttakaan heidän tuotettaan joten on tosi kiva päästä testaamaan sitä näin matkakoossa. Vaikka ihan hirveää käyttökokemusta tästä pikkuriikkisestä putelista ei saakaan, kyllä mä uskon että ainakin jotain mielipidettä. Yövoidetta oonkin pitkään miettinyt että pitäisi jotain kokeilla testiin kun aamulla naama on ollut taas niin kuiva. 
Sitten onkin paketin toisen meikkituotteen vuoro, Lumenen Longwear Pro Meikkipuuteri joka oli myös aika kiva juttu. Sävy valintakin näyttäisi menneen ihan oikein. Uudelle puuterille olikin tarvetta! 

livbox_8 Sitten päästään paketin hiustuotteeseen, Cutrinin Sensitive Multispray- monitoimisuihke. Hiustuotteissa mä olen aina tainnut liputtaa Cutrinille, mutta tälläistä tuotetta mulla ei vielä ole heiltä eikä kyllä muiltakaan ole ollut. Tuote tosissaan on monitoimisuihke, koska se lupaa kiiltoa, tukea, rakennetta ja jopa lämpösuojaakin. Ensimmäiset suihkaisut tästä jo otinkin, ja oikein kivalta vaikuttaa!
  
livbox_9 Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä Dermocil Trio kulmaväri. Kulmaväripaletin osto on ollut mielessä, mutta noh, niinkuin aikaisemmin mainitsin ei sellaista kuitenkaan oo tapahtunut. Tässähän se nyt tulla tupsahti ja pääsee varmasti kokeiluun. 

Kokonaisuudessaan paketti oli siis todella onnistunut, eli tuotteet jää kaikki itselle eli ei lähde kiertoon. Innolla odotankin jo seuraavaa pakettia! 

Yhdessä LivBoxin kanssa, me haluttiin tarjota myös teille lukijoille mahdollisuus päästä testailemaan Livboxia pienellä alennuksella. Alennuskoodilla HennaM saatte jatkuvan tilauksen ensimmäisen LivBoxin hintaan 13,90€ (norm. 16,90€) tai vastaavan suuruisen alennuksen 3kk määräaikaisen tilauksen loppusummasta. Jatkuvan tilauksen voi lopettaa koska vain. Koodi on voimassa 27.03.2016 saakka.

Jos et ole siis ennen testannut LivBoxa, tässä olisi mainio tilaisuuus kokeilla vaikka vaan kuukausi kerrallaan!

6 kommenttia

 1. Nyt kyllä himottelis Livboxin tilaus! Niin ihania tuotteita ja olis mahtavaa kyllä testata uusia tuttavuuksia! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti! :) Melkein jopa harmittaa etten ollut aikaisemmin tätä hommannut! :D

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihania tuotteita! Aina välillä olen pohtinut LivBoxin tilaamista, mutta ainakaan vielä en ole tilausta tehnyt. Saa nähdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kans useasti asiaa pohtinut, ja nyt oon jo ensimmäisen paketin jälkeen koukussa! :p

   Poista
 3. Oi että ku kiinnostais tilata livbox! Kulmapaletti olisi mullakki toivomuslistassani. mutta eihän sitä ikinä muista ostaa:D!

  terkuin Harriet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydet suositukset kyllä tälle! :) Ehdottomasti siis nyt Harriet kokeilemaan ;) Meikkien kanssa on usein, että kun jotain tarvitsee/himoitsee sitä ei koskaan muista ostaa! :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥