Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

8 Faktaa & 2 Fiktiota!

Mutta mikä on totta, ja mikä tarua

Tää postaus idea on ollut jo pitkään hautumassa. Oon sillai pikkuhiljaa kerännyt tähän näitä kohtia. Oon myös halunnut miettiä vähän kauemmin kuin hetkellisen päähänpiston verran mitä tässä kerron, ja mitä en. Eli homman nimi on se, että tässä on yhteensä kymmenen kohtaa, satunnaisessa järjestyksessä, joista kahdeksan on totta, ja kaksi keksittyä. Ja mä haluaisin kuulla teiltä joko tietoa tai arvauksia, mitkä ovat ne kaksi valhetta. Toki saa myös perustella, miksi valitsi juuri ne kaksi kohtaa.  Tässä blogia pidempään seuranneet ovat vähän etuasemassa, mutta luulen että ihan kaikkia asioita mitkä totuuksia ovat en kuitenkaan ole täällä paljastanut aikaisemmin. Vastauksen paljastan myöhemmin jotta saatte edes vähän pähkäillä asian kanssa. :)

asu_3
1. Oon ihan älytön Disney fani. Oon katsonut lähes kaikki klassikot, ja lähes kaikki muutkin piirretyt mitä on tullut. Ylipäätään tykkään todella paljon katsella piirrettyjä. Varsinkin kun on kipeänä yksin kotona, on ihana laittaa joku lapsuuden suosikki pyörimään. Ehdoton ykkönen on Leijonakuningas, muita suosikkeja taas esim. Pocahontas, Aristokatit, Hercules, Kaunotar ja Kulkuri.....

2. En oo koskaan maistanut tupakkaa. En koe että olisin jäänyt yhtään mistään paitsi. On vaan huippua kun pääsee väittelemään ihmisten kanssa, että en oikeasti ole hönkäystäkään maistanut, enkä muuten maistakaan.

3. Mulla on diabetes. Nimenomaan se ykköstyyppi. Mä kutsun sitä mun toiseks elämänkumppaniks. Koska sitähän se oikeasti onkin. Se ei ikinä jätä mua, ja jos mä kohtelen sitä huonosti, saan ihan samalla mitalla takaisin.

asu_5-side
4. Haluaisin muuttaa ulkomaille. Oon halunnut tätä jo pitkään. Mun mielestä ulkomailla on paljon enemmän annettavaa. Suomessa myös tökkii niin moni asia. Sää, talousasiat, mahdollisuudet.. onhan noita.

5. En oo koskaan nostanut euroakaan mitään tukia. En opintotukea, en asumistukea, en työttymyysturvatukea, ja mitä näitä nyt on. Oon ollut aina niin onnekas, ettei mun oo koskaan tarvinnut. Kun muutin omilleni, mulla oli jo vakkari duuni ja säännölliset tulot. Kun opiskelin, asuin kotona ja kävin silti lisäksi töissä. Työttömänä olen täytettyäni 15 ollut vajaan viikon, joka sekin oli tavallaan lomaa.

6. Mulla on tosi vilkas mielikuvitus. Esim pimeässä. Siksi tavallaan pelkäänkin pimeää. Ihan omassa kodissakin, jos käyn yöllä pilkkopimeässä vaikka vessassa, ajattelen että nurkan takaa hyppää joku ja säikäyttää mut. Tai että joku tulee meidän ulko-ovesta omalla avaimella vain yks kaks sisälle.

7. Viihdyn parhaiten isossa porukassa. Tai siis tykkään niistä tilanteista kun on paljon ihmisiä ympärillä. Esimerkiksi siis kaikista juhlista. En yhtään tykkää olla yksin, vaan aina on parempi vaihtoehto jos saa olla jonkun kanssa. Enkä nyt silti tarkoita, että määrä korvaisi laadun.

asu_6
8. Haluaisin ajaa moottoripyöräkortin. Oon halunnut jo tosi pitkään. Ei vain ole aika eikä aikaansaaminen riittänyt. Lisäksi J vastustelee tätä aikalailla. "Ethän sä uskalla ajaa edes pyörällä" on aika monta kertaa kuultu, kun otan asian puheeksi. Olis ihan älyttömän upeaa omistaa oma moottoripyörä ja huristella sillä ajokautena paikasta toiseen.

9. En oo koskaan maistanut kahvia. En lusikallistakaan. Haju nyt on pakostakin tullut koettua kun välillä vieraille keittää sitä yms. Mutta puhdasta kahvia en oo ikinä maistanut.

10. Käytän mitään meikkiä hyvin hyvin harvoin. Ehkä kerran kuukaudessa, jos sitäkään. Huulille laitan joskus jotain. Mutta muuten hyvin hyvin harvoin. Yritin esimerkiksi laskea tän vuoden meikkaukset, niin ne on ihan kahden käden sormilla laskettavissa. Mulle on normaalia olla meikkaamatta, ja epänormaalia meikata.

asu_1-side
jeans Zara | bag Marc By Marc Jacobs | shoes Blowfish  
sweater GinaTricot | watch Michael Kors | jacket VeroModa

16 kommenttia

 1. Disney ja iso kaveriporukka. Harvoin juttua ns kavereista sun blogissa niin siksi se. Kaikki asiat on niin arkisia että arvaaminen on vaikeaa.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin perusteltu :-) Arvaamisesta tehty tarkoituksellakin vähän hankalampaa ;)

   Poista
 2. Tää oli kyllä hauska! Me pelattiin tätä joskus töissä kahdella totuudella ja yhdellä valheella ja sekin tuntu haastavalta :D tässä on niin monta asiaa mitkä vois olla totta! :D ja itseasiassa nyt kun mä oon tätä 100 kertaa lukenut niin veikkaisin vaan tota kahvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon pitkään miettinyt tän kaltaista postausta, ja nyt sen päätin toteuttaa! :) Mun mielestä tuli kivasti haastetta kun tuli useampi kohta :p

   Poista
 3. Oon lukenut sun blogia jo vuosia ja muistan sun maininneen monia näistä aikaisemmin joten mun on pakko arvata fiktiota olevan kohdat 4 ja 8 vaikka uskoisin kyllä niidenkin olevan totta :D ää vaikea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että oot pysynyt mukana noin pitkään! ♥ Hyviä veikkauksia, katsotaan muutaman päivän päästä osuuko oikeaan :)

   Poista
 4. Minäpä arvaan 7 ja 10... Nin vaikeeta vaikka oon jo hetken lukenut sun blogia. Tosi kiva idea myös!:D

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa vähän piti ollakin! :) Suosittelen postaus ideaa kyllä ehdottomasti, tätä oli ihan kiva toteuttaakin. :)

   Poista
 5. Ihan mahtava postaus! Mutta mm... Onpas vaikeaa! Hyvin oot onnistunut tämän postauksen tekemisessä, mutta jotenkin tuli sellainen fiilis, että seiska ja kymppi olisi valhetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä arvauksia! :) Säkin oot kuitenkin pitkään mun blogia lukenut :-) Kiva myös kuulla että postaus oli mieluisa!

   Poista
 6. Tuskin ulkomailla haluaisit asua kun et osaa juuri enkkua :) mut ihan kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta siellähän sitä vasta hyvin oppisikin lisää :-)

   Poista
 7. Hah, hauska postaus idea varsinkin kun oot kirjoitellut tätä blogia jo vähän kauemmin! :-)

  VastaaPoista
 8. Ihan hirmu hauska postausidea!! :D veikkaisin, että numero 9 ja 10 on juksausta :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥