Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hellou!

asu_ruutupaita_10_1-side
Täällä kirjoittelee yks kuumeinen bloggaaja. Edellisestä pöpöstä selvittiin, niin jo löysi seuraava tiensä meidän huusholliin. Kiva-kiva-kiiiiiiva! No, ei auta ko sairastaa tämäkin pois. 
Kipeilyn lisäksi viimepäiviin on mahtunut paljon, ja ehkä vähän liikaakin kaikkea. Viime viikonloppuna juhlittiin yhdet 30-vuotis synttärit, nähtiin pitkästä aikaa Oonan kanssa, ja pari koiruliakin oli yökylähoidossa meillä. Jottei olis ollut pelkästään huippu viikonloppu, vastapainona olikin sitten tosi ikävä juttu. J:n autolle oli tehty törkeää ilkivaltaa, ja sen selvittely ottikin oman aikansa ja hermonsa. Tekijää on lähes mahdoton saada kiinni, koska poliisilla ei oo resursseja tälläiseen, joten vakuutuksesta menee. Mutta on siinäkin omavastuu, sekä vie ihan turhaa aikaa ja vaivaa. Noh, mihkä tämä maailma koskaan kokonaan kusipäistä pääsisi. 
Että joo, tekemistä on siis riittänyt. Hengissä kuitenkin ollaan, ja toivotaan että tää pöpö nyt pikkuhiljaa muuttais muille maille. 

asu_13-side asu_ruutupaita_2 asu_ruutupaita_4-side asu_11 asu_ruutupaita_1-side asu_ruutupaita_7-side asu_ruutupaita_6 jeans Mango (New!) | bag Michael Kors  | shoes Dinsko
  sweater GinaTricot (New!) | watch Michael Kors | jacket NewLook

Asu onkin jo useamman viikon takaa, kun vielä tarkeni huolettomasti nahkatakilla. Nyt tuntuu että paksumpi takki + oheistarpeet ei meinaa sekään enään riittää. Tai kaitpa nahkatakilla + muhkean neuleen yhdistelmällä tuolla vielä pärjäisi. Mä itse tykkään pitää nahkatakkia ja muitakin vastaavia takkeja aina auki, koska ne vaan näyttää mun silmään itsellä niin pölhöltä. Aukinaisella takilla tuolla ei kyllä enään tarkene. 
Ruutupaita- kohtakin on nyt vihdoin ruksattuna ostoslistalta. Edellinen ruutupaita oli ihan hassunmallinen, niin laitoin sen kiertoon ja hommasin tämän GinaTricotin version tilalle. Tää on ehkä inasen liian iso, mutta tässä on oma vibansa kun tää on tälläinen rento. Ruutupaidan ympräille halusin muutenkin koota tosi yksinkertaisen ja rennon kokonaisuuden. 

Ehkä mä tähän samaan postaukseen paljastan myös mitkä kaksi kohtaa edellisessä postauksessa olivat tarua. Teiltä tuli tosi hyviä veikkauksia, mutta yksikään ei tiennyt molempia kohtia. Perustelutkin oli useammalla tosi hyviä! Tarua olivat siis kohdat 4 ja 7. Halu muuttaa ulkomaille ja että mulla olis parhain olla isoissa porukoissa. En näe ulkomaille muuttoa mahdottomana ajatuksena, mutta en sitä erityisemmin halua. Mulla on tällä hetkellä ainakin kaikki tarvittava täällä. Toiseen kohtaan taas, mulla on paljon kavereita, mutta mä viihdyn hyvin myös yksinäni, tai sitten pelkästään J:n kanssa. Tarvitsen myös sen oman aikani, ja oman tilani. Jos elämä olis jatkuvaa ihmisten keskellä elämistä, en olisi onnellinen. Toisaalta, ilman ihmisiä ympärillä en olisi myöskään onnellinen. 

4 kommenttia

 1. Oi että, ikäviä noi ilkivaltajutut, varsinkin kun niissä on iso setviminen... :-( Paranemisia sinne, nyt vaan lepoa ja teetä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikäviä on kyllä :( Mutta eipä näille mitään itse mahda! Kiitos <3 Koitetaan tästä pikkuhiljaa parantua :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu! :) ruutupaidat on jotenkin niin tosi ihania! :) harmi, että taas oot kipeänä..täällä tosin vähän samaa vikaa, nimittäin oon ihan koko ajan pienes flunssas..ärsyttävää :( mut paranemisia sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kira! <3 Ruutupaidat on kyllä iskeneet tännekin aika lujaa :) Flunssaa on nyt kyllä tosi paljon liikkeellä :/

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥