Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Linkitä blogisi!

collage-2


Mä oon viime aikoina karsinut paljon lukulistaani. Moni suosikkibloggari on lopettanut, jäänyt tauolle, tai oma/toisen tyyli on muuttunut niin ettei kyseinen blogi enään iske samalla tavalla. Mä kuitenkin tykkään lukea blogeja ihan super paljon. Selailen niitä usein aamupala pöydässä, töissä tauoilla, illalla sohvalla ja vielä myöhään illalla sängyssä peiton alla. Ja nyt mun lukulista kaipaakin täydennystä! Haluankin siis päästää teidät ääneen. Mulle blogeissa merkkaa aina kokonaisuus. Ei ole merkitystä onko kirjoittaja iältään kymmenen vai kuuskymmentä, käsitteleekö blogi valokuvausta vai runoutta. Vaan kokonaisuus ratkaisee.

Eli siis homman nimi se tuttuakin tutumpi juttu, linkitä blogisi kommentteihin ja kerro siitä muutamalla sanalla. Esittelen sitten omat suosikkini postauksessa tai parissa. Joten heitä samalla kommenttiin saanko käyttää blogisi kuvia ja/tai banneria esittelyssä. Aikaa on siihen saakka kunnes löytyy tarpeeksi uutta lukulistalle.

Kiva kiitos 


EDIT// Blogeja on nyt kertynyt tarpeeksi, ja lukulistalle saatu paljon uutta täytettä :) !! 

79 kommenttia

 1. http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

  14-vuotias tyttö keski-suomesta//blogini koitan pitää mahdollisimman positiivisena ja postauksia tulee olemaan jatkossa laidasta laitaan esim.ruoka, askartelu, sisustus, kauneus, muoti ja muu elämä. Aloitin keväällä bloggaamisen joten viellä en ole kaikkea ehtinyt kirjoittaa :) koitan hankkia kunnon järjestelmäkameran heti kun mahdollista (blogini kuvia ja banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 2. http://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi/?m=1

  Oot käynykin kurkkaamassa mun blogia joskus, mutta tässä vähän infoa kuitenkin :3
  Eli oon 22 vuotias parturi-kampaajaopiskelija pohjanmaalta, ja lähellä sydäntä on erityisesti kaikki kauneuteen liittyvä :) Blogi sisältää juttuja vähän laidasta laitaan, mutta erityisesti näin syksyllä on aika paljon maskeerauksia nähtävillä :)
  Kuvia yms saa käyttää jos satut valitsemaan blogini esittelyyn :)
  Ihanaa syksyä <3

  VastaaPoista
 3. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 21-vuotias helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä. (Saa käyttää kuvia ja banneria)

  VastaaPoista
 4. http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  Oon tosi huono kuvailemaan itteäni tai blogiani, mutta lifestylejuttuja maan ja taivaan väliltä. Sitä kirjoittelee 21-vuotias naimisissa oleva äidinalku.

  VastaaPoista
 5. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lifestyle-henkinen blogi. Kirjoitan paljon urheilusta, kosmetiikasta ja arjestani. Blogissa myös paljon asukuvia! Saa käyttää kuvia ja banneria!😌

  VastaaPoista
 6. http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi

  19-vuotiaan vasta Helsinkiin muuttaneen tytön pirtsakka lifestyle- & muotiblogi josta löytyy kaikkea laidasta laitaan! :-)

  VastaaPoista
 7. http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi/

  Krokotiilin Kyyneleet on 23-vuotiaan kampaajan väylä jakaa positiivisuutta kaikille. Kauneus- ja terveysjuttuja, asukuvia, merkkilaukkuja ja naisellista hömppää - blogistani olen tarkoituksella karsinut negatiivisen pois ja yrittänyt tuoda tilalle kaikkea arjen inspiraatioon❤️

  VastaaPoista
 8. www.mirellajau.blogspot.fi

  18 vuotias tanssija kirjottelee lifestyle, muoti ja kauneus blogia :)!

  VastaaPoista
 9. http://newdaysaara.blogspot.fi/

  New Day - blogissa kerron elämästä 17- vuotiaan lukiolaisen silmin. Paljon päivän asuja, hius- ja meikkijuttuja, ruokaohjeita, treenivinkkejä ja silloin tällöin myös videoita.

  VastaaPoista
 10. http://neeajuulia.blogspot.fi/

  Kauhavalainen, välivuotta viettävä 18-vuotias tyttö kertoilee elämästään ja pohtii myös mihin hakisi kevään yhteishaussa. Blogi on lifestyle-tyylinen ja sisältö on suosikeista matkapostauksiin. :-) Ja kuvia saa käyttää jos tarvii!

  VastaaPoista
 11. https://petrajanica.blogspot.fi/

  21-vuotiaan nuoren Turussa asuvan lifestyle-blogi.
  Elämän pieniä ja suuria iloja, ruoan tuoksua, sisustamista ja ripaus kauneutta.

  VastaaPoista
 12. http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-painotteinen blogi, josta löytyy myös mm. matkapostauksia, hyvinvointia, kosmetiikkahömppää sun muuta! :)

  Kuvia ja/tai banneria saat käyttää, jos valitset blogini! :)

  VastaaPoista
 13. http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, juuri Tampereelle muuttaneen(!!!) tytön lifestyle-blogi, josta löytyy höpinää ja kuvia sopivalla tasapainolla. Tavoitteena saada myös asukuvia blogiin kunhan saan ostettua uuden kameran. Tällä hetkellä luvassa ehkä vähän liikaakin sisustusjuttuja uuden kämpän ansiosta ;-)

  VastaaPoista
 14. http://www.helmihytti.fi
  Inspiraatiota ammentava ja tekemisen meiningillä maustettu soppa diy-juttuja, sisustusta, valokuvausta, matkoja, haavekuvia – kaikkea kaunista ja kaunistelematonta parikymppisen arkkitehtiopiskelijan elämästä.

  VastaaPoista
 15. https://iinamiina.wordpress.com

  19v tyttö asustelee tällä hetkellä Madridissa, Espanjassa aupairina. Perus aupparijuttujen lisäks tuun kirjottelee esim Espanjan ja Suomen eroavaisuuksista kunhan oon ehtinyt vähän pidemmän aikaa täällä oleskelee(pian oon siis ollut kuukauden). Ja kuvia saa käyttää tarpeen vaatiessa:)

  VastaaPoista
 16. Http://walkwithmelotta.blogspot.fi

  19 v tyttö Helsingistä ja parturikampaaja opiskelija. Intohimoni ovat valokuvaus, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja luonto:) olen seuraillut sinun blogia jo jonkun aikaa ja sain idean myös käyttää blogissa mallia blogger templatesta! Kommentoi toki mun blogiin jos on ulkoasussa yms. parannettavaa:)

  VastaaPoista
 17. www.believemydestiny.blogspot.fi

  Minusta vloggaus, Valokuvaus, festarit ja kaikki muu lifestyle asia kuvaa hyvin blogiani. Blogistani löytyy postausta kauneudesta piirtämiseen siitä valokuvaikseen ja soittolistoihin. Olen siis 19- vuotias välivuotta pitävä töissä käyvä naisen alku etelä-suomesta. Haluan blogilla antaa jokaiselle lukijalle ja katselu kerran katsojalle jonkin palan elämästäni ja minua kiinnostavista asioista. Kirjoitan blogiani hyvin aktiivisesti ja tavoitteni blogini suhteen on todella suuret. Joten toivottavasti blogin antaa sinullekin pienen palan ajatuksistani. :)

  VastaaPoista
 18. http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  Parikymppisen elämäniloisen porilaisen tytön lifestyle-tyylinen blogi. Yritän pitää blogini monipuolisena, mutta silti vain pienenä pintaraapasuna elämästäni. Arkea vauhdittaa avomiehen lisäksi pian Koda-niminen koiranpentu. Loppuvuodesta muutto ihanaan omakotitaloon, joten paljon sisustuspostauksia tiedossa! :-)

  VastaaPoista
 19. http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voi bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 20. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä. Banneria ja kuvia saa käyttää! :-)

  VastaaPoista
 21. https://harrietgripenberg.blogspot.fi/
  Lifestyleblogi josta löydät ripauksen luovuuttakin. Olen 20 vuotias naisen alku joka on tämän blogin takana, olen myös ihanan miehen vaimo sekä mopsin omistaja. Liiketalousopiskelija.

  VastaaPoista
 22. http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Oma freesi tyyli, hyvinvointia kaikin puolin, lifestyleä ja nyt uuden kodin myötä paljon oman näköistä sisustusta. Välillä hömppää ja välillä ihan asiaakin. Inspiroimista ja inspiroitumista! 20 / JKL :)

  VastaaPoista
 23. http://www.lily.fi/blogit/essiel
  22/Jyväskylä
  Mun lifestyle- & muotiblogissa inspiroidutaan asukuvista, herkutellaan helpoilla resepteillä (kokkaus ei oo se mun vahvin laji) , juoruillaan tyttöjen juttuja sekä ihaillaan kaikkea kaunista, unohtamatta niitä syvällisempiä ajatuksia ja tuntemuksia. Postauksia tulee kolmesti viikossa, joka ke,pe ja su! Instagrammiin pääsee klikkailemaan nimimerkillä esssiel
  :)

  VastaaPoista
 24. http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  18 vee vegaanityttö haluaa levittää hyvää mieltä, inspiraatiota ja positiivista elämänasennetta! Postauksia niin syvällisemmista aiheista, reseptejä ja yleisiä fiilistelykuvia <3

  Haluan vielä sanoa, että vitsit sulla on kaunis blogi! :-) vaikutat tosi lämpimältä persoonalta <3

  VastaaPoista
 25. Mun blogi on rento lifestyleblogi, just oman tyylisiä asuja, erilaisista tyyleistä ja trendeistä inspiroitumista ja kauneudesta ja hyvinvoinnista höpöttelyä. Mukaan mahtuu oman elämän juttuja ja herkullisia reseptejä!

  21 / Jyväskylä

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  Kuvia saa käyttää esittelyssä!

  VastaaPoista
 26. http://steps-away-from-all-this.blogspot.fi

  Mun blogi pitää sisällään lifestyleä, omaa naisellista tyyliä ja siitä koostuvia asupostauksia, sisustusjuttuja, syvällisiä höpinöitä ja arkisia onnenhetkiä :-) Pyrin pitämään postaukset mahdollisimman elämänmakuisina ja aitoina.

  VastaaPoista
 27. http://mylifeassuski.blogspot.com/

  18-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa jaan intohimoni mm. muotii, kauneuteen, sisustamiseen sekä valokuvaamiseen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://karigrandinkaveri.blogspot.fi
   Kari grandin kaveri on iloisenkirjava blogi, jonka kirjoittaja näkee normaalissakin arjessa hullunkurisia ja hassuja asioita☺

   28/ forssa

   Poista
 28. http://www.lily.fi/blogit/menbere

  Muotia, Lifestylea sekä huumoria löytyy blogistani! Blogia kirjoittaa 18-vuotias Helsingissä asuva opiskelija.

  VastaaPoista
 29. Oon 16-vuotias lukiolainen Oulun läheltä, ja kirjoitan blogia iloisella asenteella asioista joita rakastan kuten muoti, kauneusjutut ja silloin tällöin myös matkustelu! Saa käyttää kuvia & banneria :)

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 30. http://woahveera.blogspot.co.uk/

  19-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa tällä hetkellä seikkaillaan au pairina Englannissa :) saa käyttää kuvia ja banneria!

  VastaaPoista
 31. http://more-than-we.blogspot.fi/

  19 // Jyväskylä // Hyväntuulinen, valokuvapainoitteinen lifestyleblogi ♥ ja banneria saa tottakai käyttää! :)

  VastaaPoista
 32. www.ainoaxberg.blogspot.fi

  Lifestyle, matkustaminen, muoti, kauneus, sekä kaikki se, mitä minä rakastan - siitä koostuu lukion toista vuotta käyvän espoolaisen blogi :)

  Saa käyttää kuvia & banneria :)

  VastaaPoista
 33. 18 vuotiaan lukiolaistytön lifestyle blogi, jossa suurimmaksi osaksi jaan niitä oman elämän ihania pieniä asioita. <3 Kuvia sekä banneria saa käyttää.

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 34. Pakko tulla kommentoimaan jotain muuta kuin blogin linkkausta - hei vitsi - mun ei vissiin pitäisi tulla sun blogiin ikinä, koska viimeksi kun kommentoin niin ihastelin silmät päästäni sun asua niiden mun haaveilemien Clubmastereiden kanssa ja nyt tänne kurkattuani täällä odotti kuva maailman täydellisimmän värisestä Furlan pikkuisesta.. nimittäin sen lisäksi, että sovittelin viime viikolla jokaisella optikolla Roomassa Reiskoja, seisoin myös kuola valuen Furlan liikkeen edessä näitä minejä tuijotellen ja taoin kallooni järkeä, että nyt et shoppaile mitään :D

  Ah, sun maku menee selvästi mun kanssa hyvin yksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! :') Tuon Furlan mä ostin alkuvuodesta meidän firman kekkereihin, olin sitä kans pitkään kuolannut! Ja nyt kuolaan sitä "jo" toisessa värissä :D En kuitenkaan, ainakaan vielä ole raaskinut kuin tuon yhden omistaa :) Toivottavasti tuollaisen sovitus määrän jälkeen säkin löysit ne täydelliset reiskat! ♥

   Poista
 35. http://annaidam.blogspot.fi/

  21-vuotiaan turkulaisen lifestyle blogi. Kirjoitan kaikesta mahdollisesta liittyen elämääni, tyyliini ja mielipiteisiini :) Banneria ja kuvia saa käyttää, kunhan kuvista ei rajaa vesileimaa pois!

  VastaaPoista
 36. http://www.koti-ikava.fi/

  Sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa välillä matkakuumeillaan, lenkkeillään ja ehkä joskus kokkaillaankin.

  VastaaPoista
 37. Moments on mun, 19-vuotiaan Jennyn, blogi jossa jaetaan arjen iloja ja suruja; rakastetaan musiikkia, auringonlaskuja, ystäviä, kirjoittamista ja valokuvausta sekä vinkkaillaan mm. opiskeluun ja bloggaukseen liittyvistä jutuista. Mukaan mahtuu myös ihana blogitiimi, kortteja maailmalta ja toisinaan syvällisiäkin juttuja! (banneria&kuvia saa käyttää)

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 38. Hiphip. Ja piti vielä kommentoida, että ilman muuta saa myös kuvia käyttää. :)

  VastaaPoista
 39. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksissa jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja ruokavinkkejä, asukuvia ja onnen palasia sekä syvällistä pohdintaa ja ihan arkisiakin juttuja :-) Haluan inspiroida ja muistuttaa siitä, miten oman parhaansa ajattelu on tärkeää, sekä asioiden tekeminen just siitä omasta tahdosta, sekä itseään varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kuvia sekä banneria saa käyttää! :-)

   Poista
 40. http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  Kuivahkolla huumorilla terästetty 18-vuotiaan turkulaisen lifestyleblogi, jossa aiheina mm. kauneus, muoti, sisustus, matkustus ja muu hömppä ;D
  Ja kuvia ja bannereita saa käyttää!

  VastaaPoista
 41. ❀ Cinderella Days ❀
  http://www.lifeascinderella.blogspot.fi

  21-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! Näistä pääset lukemaan blogissani, tervetuloa!

  VastaaPoista
 42. http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi
  14-vuotias // Helsinki // Lifestyleblogi

  Kirjoittelen lähinnä elämästäni ja kaikesta sellaisesta. Yritän myös toteuttaa joitakin toive postauksia. Kuulun myös blogitiimiin josta on jotakin aina blogissa. Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 43. http://sieniijenna.blogspot.fi/

  18-vuotiaan kuopiolaistytön valokuvaus/lifestyleblogi, jossa ripaus tytön omaa Espanjarakkautta ja ajatuksia.

  Kuvia saa käyttää ja toivoisin, että skippaisit sen faktan, että mulla on ollut viimeaikoina pitkiä postailutaukoja! Nyt tähdätään aktiivisempaan, kun parempi kone on saatu käsittelyyn.

  VastaaPoista
 44. www.aeska.fi
  AESKA blogia kirjoittelee 24-vuotias nainen Rovaniemeltä! Muoti on ehdottomasti se, joka itseä kiinnostaa, mutta satunnaisesti kirjoittelen myös kauneus ja lifestyle tyyppisiä postauksia :)

  VastaaPoista
 45. http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  Lukiolaistytön blogi, joka painottuu lifestyleen matkailun, urheilun ja muodin myötä!

  Ja saa käyttää banneria/kuvia jos tarvis :)

  VastaaPoista
 46. http://lovekatariina.blogspot.fi/

  26 / Lifestyle, Muoti & Kauneus

  Lifestyleblogi tyttömäisellä ja positiivisella fiiliksellä. Aiheet painottuvat yleisimmin kosmetiikan puolelle. Kerran viikossa tulee myös videopostaus! Tervetuloa mukaan! :)

  Niin ja kuvia saa käyttää :)

  ♥ Kata

  VastaaPoista
 47. http://sannaemilin.blogspot.fi/

  19-vuotias naisenalku Porista, jonka sydäntä lähellä muoti, valokuvaus, sekä kropan ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

  VastaaPoista
 48. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  25- vuotiaan neitosen blogi ihan rehellisestä elämästä :D Lifestyle blogiin mahtuu niin rakkautta, kivoja vaatteita ja meikkejä kuin kaikenmoisia kiemuroitakin!

  ja jos hyppäät mukaan ja lukulistalle pääsen niin mitä vaan kuvia saa ihan vapaasti käyttää :)

  VastaaPoista

 49. RHYTHM INSIDE

  19 | Pohjois-Suomi | Lifestyle, Valokuvaus, Musiikki

  https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 50. http://sonjatuuliak.blogspot.com/

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää juttua kauneudesta, fiilistelyä, lukemista, rakkautta kuvaamista kohtaan, vaatekriiseilyä, shoppailua, elämästä nauttimista ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 51. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19v. maailmanmatkaaja, joka elelee tällä hetkellä Australiassa au pairina. Matkustus-/lifestyleblogi, jossa juttua asiasta ja asian vierestä :)

  Kuvia saa käyttää esittelyyn!

  VastaaPoista
 52. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa, diy-juttuja ja positiivista fiilistä!

  Kuvia/banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 53. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  Parikymppisen nuoren naisen lifestyleblogi, jossa myös paljon muita juttuja kuten kauneutta! :-)

  Ja molempia saa käyttää esittelyyn!

  VastaaPoista
 54. http://shamaaninmorsian.vuodatus.net/

  Omintakeinen runoblogi.
  Ei sellaista perinteistä riimirunoilua vaan sydämessäni vellovaa ja sieltä ulos vuotavaa "tekotaiteellisuutta". :D

  VastaaPoista
 55. Jenni's lullaby

  24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy sisustusta, asuja, kirppislöytöjä, reseptejä ja ihan sitä tavallista arkea. Mukana arjessa myös aviomies, pian 2v taapero sekä loppuvuodesta syntyvä vauva. :)

  VastaaPoista
 56. http://sannialina.blogspot.fi/

  20 v / lifestyle / valokuvaus
  kuvia/banneria saa käyttää esittelyyn :-)

  VastaaPoista
 57. https://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  17-vuotiaan luokiolaisen valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 58. 20-vuotiaan Tukholmassa asuvan tytön musiikkiblogi

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista
 59. www.milanmomentit.blogspot.fi

  " Blogin takana on alle parikymppinen kotipesasta maailmalle lentanyt nuorukainen! Milan sydanta lahella ovat niin perheen, ystavien kuin muidenkin ihmissuhteiden lisaksi ruoka, liikunta, matkustelu, kirjoittaminen, valokuvaus, kaikenlainen pohdiskelu ja elaman kauneuden ihmettely. Jos kiinnostaa, niin taalla paaset kuulemaan ja nakemaan kaikkea edella mainittua enempi tai vahempi, ilman o- tai a-kirjaimen ylapuolella olevia pisteita! "
  P.S. Oon vasta aloittanut bloggaamisen, niin en tiedä onko blogini mieleesi, mutta oot siitä huolimatta tervetullut kurkkimaan ja lurkkimaan! :) Xx

  VastaaPoista
 60. http://fashionbyina.blogspot.com/

  Amsterdamissa asuvan 18-vuotiaan muslimitytön muoti- & lifestyleblogi. Blogissa siis asukuvia, elämää ja sillointällöin myös matkustelua! :)

  VastaaPoista
 61. http://funfitfash.blogspot.fi/

  28-vuotiaan IT-alan opsikelijan lifestyleblogi, jossa kirjoitan päivittäin kiinnostuksen kohteistani. Mukana matkalla kulkee kihlattu sekä kissanpentu ♥

  VastaaPoista
 62. 16-vuotias lukiolainen kirjoittelee Lahdessa lifestyle tyylistä blogia ripauksella muotia ja kauneutta :)

  https://prepula.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 63. http://cowswings.blogspot.fi/
  19-vuotiaan uuden yliopisto-opiskelijan taideblogi. Piirroksia, maalauksia ja joskus myös kuulumisia c: kuvia ym. saa käyttää esittelyssä.

  VastaaPoista
 64. Ssyksynlapsi.blogspot.fi // Nice try bro

  16-vuotias tyttö keski-suomesta kirjoittelee uutukaiseen blogiin postauksia laidasta laitaan, lifestyle -painotteisesti mukana terhakka terrieri, Roope! Tervetuloa lukemaan ja vierailemaan.

  VastaaPoista
 65. http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  20-vuotias Oulussa asuva nuori nainen kirjoittelee lifestyle-tyylistä blogia. Kuulumisia, ostoksia, sisustamista, kauneudenhoitoa yms. :)
  Banneria & kuvia saa käyttää esittelyyn.

  VastaaPoista
 66. 19-vuotiaan mimmi valokuvauspainotteinen lifestyle blogi!

  http://mikaelahenriette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 67. http://elli-amanda.blogspot.fi/

  20-vuotiaan, valokuvausta opiskelevan nuoren naisen lifestyleblogi:) kuvia & banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 68. novaturien.blogspot.fi

  15-vuotiaan tytön valokuvaus-lifestyle blogi. tykkään kirjoitella kaikista elämän iloista! :--)

  VastaaPoista
 69. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arkisia höpinöitä, reseptejä - ja tietty hyvää fiilistä. Tervetuloa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 70. Ps. Kuviani ja banneria saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 71. Moikka!:)
  Tässä uusi blogini https://tzenni.blogspot.fi/
  25v/ Lifestyle/ Muoti/ kauneus
  Koitan panostaa blogin kuviin ja ulkoasuun, postaus tahti noin 3-5krt/vk.
  (Kuvia saa käyttää esittelyssäsi, jos blogini sinne päätyy)

  VastaaPoista
 72. Moi! :)

  Olen 12- vuotias Lifestyle blogia kirjoitteleva tyttö Turun suunnalta. Kirjoittelen omista mielipiteistä, ostoksista, viikon tapahtumista ja jaan paljon kuvia, joita otan pitkin päiviä. Blogitekstit kulkevat siis laidasta laitaan, välillä vähän syvällisempää ja välillä pelkkiä kuvia. :) Postailen tosi useasti blogiin, ja panostanut ulkoasuun paljon. :-)

  https://tiiaemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 73. http://inka-allornothing.blogspot.fi
  Pian parikymppisen Tamperelaisen Liiketalouden opiskelijan lifestyle blogi, jossa on oikeastaan kaikkea mistä tykkään.

  VastaaPoista
 74. http://sofiakoivisto.blogspot.fi

  Lukion ensimmäistä vuotta viettävä naisen alku kirjoittaa lifestyle tyylistä blogia.

  VastaaPoista
 75. http://sanasokkelossa.blogspot.fi/

  Kainuulaisen tytön höpöttelyjä, kuvia ja novelleja unohtamatta. Mukana pyörii kissani Roope, sekä laaja kirjo ystäviäni. Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 76. http://jeannays.blogspot.fi/

  ♥ 20-vuotiaan mimmin lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.

  Tervetuloa seuraamaan! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥