Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta sunkin lukulistalle! Part. 1.

Laitoin alkukuusta pystyyn "Linkitä blogisi" -postauksen, joka keräsikin ihan hurjan paljon toinen toistaan ihanampia, mielenkiintoisempia ja loistavampia blogeja. Tässä nyt pikkuhiljaa niitä läpi käyneenä, pitää todeta että löysin sieltä kyllä yllättävän monta uutta suosikkia lukulistaani täydentämään! Haluankin nyt vinkata ja kertoa myös teille kahdeksan suosikkiani, joista neljä ensimmäistä tulee tässä postauksessa, ja loput neljä sitten toisessa osassa. Nää ei todellakaan ole missään paremmuus järjestyksessä, vaan satunnaisesti siinä järjestyksessä missä kuvat sattuivat tänne latautumaan. Blogeihin pääsette kuvia tai blogien nimiä klikkaamalla!

IHAN SUPER ISO KIITOS VIELÄ KAIKILLE BLOGINSA LINKITTÄNEILLE 


http://visions-ninni.blogspot.fiVISIONS 
Visions blogia kirjoittelee 21- vuotias Ninni Jyväskylästä. Blogissa on hurjan paljon toinen toistaan upeampia asuja, mikä kertookin siitä että tyyli Ninnillä on kyllä aivan kohdallaan! Asujen seasta löytyy myös lifestylea, kuten esimerkiksi kosmetiikka- ja ruokajuttuja, unohtamatta syvällisempiä mielipide- ja ajatuspostauksia. Tämän kaiken kruunaa ehdottomasti toinen toistaan hienommat ja viimeisen päälle mietityt kuvat!http://sofiakoivisto.blogspot.fiSOFIA KOIVISTO
Sofian lifestyle- tyylinen blogi on täynnä erilaisia ja mielenkiintoisia juttuja laidasta laitaan. Juttuja löytyy mm. muodista, omasta tyylistä, kosmetiikasta, ja  hyvinvoinnista. Sofia opiskelee lukiossa ensimmäistä vuotta, mutta blogin pitämistä on takana jo vuodesta 2013 asti. Tässä blogissa muhun iski ehdottomasti eniten sen monipuolisuus, postauksia voisi selata kilometritolkulla ilman että tulisi tylsää luettavaa! 
http://hundred-moments-happiness.blogspot.fiHUNDRED MOMENTS OF HAPPINESS
Tän blogin takaa löytyy erittäin positiivisen kuvan itsestään antava Helsinkiläinen, 18- vuotias Helena. Blogin aiheina on Helenan omat kiinnostuksen kohteet: kauneus, hyvinvointi, opiskelu ja harrastukset. Kun aiheet on itseä kiinnostavia, ei silloin kovin paljon voi vikaan mennä. Eikä mene tässäkään kohtaa, vaan päinvastoin! Tästä blogia selaillessa tulee aina niin hyvälle tuulelle ja iloiselle mielelle.


http://sonjatuuliak.blogspot.fiSONJA TUULIA K
Tän blogin takaa löytyy 20- vuotias Seinäjokelainen Sonja.
Sonjan blogia mä olen lukenut jo sen alkumetreistä saakka. Mikä kertoo vain siitä, että jutut ovat pysyneet kiinnostavina, ja blogin taso vain noussut vuosi vuodelta. On ihan huippua ollut seurata kuinka Sonja on kehittynyt valokuvaajana ja bloginsa kanssa yleisestikin näiden vuosien aikana. Tuloksena onkin aivan mielettömän ihana blogi, upeilla, ellei jopa ammattitasoisilla valokuvilla ja monipuolisessa sisällöllä. Vaikka aiheita blogissa onkin paljon, pysyy kokonaisuus silti hyvin kasassa ja miellyttävänä lukea. 

9 kommenttia

 1. Voi ei, ihanasti oot kirjoittanut! Kiitos paljon Henna! ♥

  VastaaPoista
 2. Näihin postauksiin on aina kiva törmätä, varsinkin silloin, kun lukulista kaipaisi uutta sisältöä. Siunkin blogi oli itseasiassa uusi tuttavuus, jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! ♥ Tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 3. Äääh voi ei mikä ajatushirmu on kirjottaessa tullut! :D Oon kyllä ihan varmasti ajatellut Helenaa, ja kaikissa mitä kirjoitin ylös luki Helena. Pahoittelut virheestä, ja kiitos että huomasit sen, se on nyt heti korjattu :)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos paljon! Löysin samalla itsellekin uutta luettavaa :-)

  VastaaPoista
 5. Ihanasti oot esitelly blogit! :) Kivan olosia kaikki, ehkä löytyy omallekkin lukulistalle jotain uutta näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan näihin! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥