Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntai

Sunnuntai. Viikon paras päivä rustailla teille vähän viime aikojen kuulumisia ja tekemisiä!

kuulumiset_2Miettinyt tosi paljon tätä blogia. Oon blogannut nyt jo reippaan viis vuotta. Tää ei enään ole pelkkä harrastus, vaan tästä on tullut ihan osa elämää. Viime aikoina oon onnistunut omasta mielestäni panostamaan tähän huomattavasti enemmän, verrattuna aikaisempaan. Siltikään en läheskään aina ole tyytyväinen siihen miltä tämä näyttää ja mitä tämä on. Oon myös miettinyt, kiinnostaisiko teitä kuulla mun blogin tarinaa ja matkaa alusta tähän päivään saakka? 
  kuulumiset_8Ostanut uuden Nyxin Lingerie nestemäisen huulipunan. Mulla Nyxin huulituotteita jo useampi ennestään löytyy, mutta ei tälläisiä. Oon tätä kerran ihan kotona vain testannut, enkä oikein osaa sanoa tykkäänkö, vaiko en tykkää. Pigmenttiä tässä ainakin oli tosi hyvin, siihen oon tyytyväinen. Mutta koostumuksesta en oikein vielä osaa sanoa. Ehkä pitänee testata uusiksi vielä, eikä tuomita tai hehkuttaa ensimmäisen kerran jälkeen.
  kuulumiset_10Uusi muumimuki sekä Onnenonkija- leffa. Talvimukit on muumeissa mun suosikkeja, ja kuus edellistä multa jo löytyykin. Tää uus oli mun mielestä aivan ihana muutenkin joten pakkohan se oli saada. Onnenonkija leffaa en päässyt elokuviin katsomaan, ja tykkään kotimaisista leffoista niin tää oli hankittava itselle. Vielä en oo kerennyt tätä katsoa, mutta odotukset on ainakin korkealla. 
  syksy_1Nauttinut sysksystä. Ainakin vähän. Pukeutumisen suhteen syksy on paras vuodenaika. Tästä oon ihan ehdoton. Saa kerrospukeutua, mutta ei kuitenkaan tarvitse hautautua miljoonan kerroksen alle. Lisäksi ulkona on tosi kaunista kun lehdet vaihtavat väriä.
  kuulumiset_5Hankkinut vihdoin uuden aamutakin. Vanha versio rupesi olemaan niin kulahtanut ja parhaat päivänsä nähnyt, että oli aika hankkia uusi. Tää löytyi Cubuksesta. Aivan mielettömän pehmeä, mutta ehkä vähän jopa turhan liian lämmin mun makuun. 
  kuulumiset_6Saanut J:n vihdoin suostumaan laittamaan meidän seepran seinälle. Eihän siihen toki montaa kuukautta mennyt... Mutta nyt se kuitenkin siinä on. Vaihdettiin myös viikko sitten olkkarissa järjestystä, ja on muutenkin vähän ja vähän enemmän uusittu sisustusta J:n virallisen muuton myötä. Näistä jutuista ajattelin kuitenkin tehdä sitten ihka oman postauksen. 
   kuulumiset_4Kuunnellut ja ihastellut Vain elämään uusia biisejä. Mulla jäi Mikaelin jakso kokonaan näkemättä, mutta kaikki muut jaksot on tullut katsottua. Kaikki biisit on silti tullut kuunneltua, ja useampaa jopa useita kertoja. Ehdottomat suosikit tähän saakka tulleista on ainakin: Lumi teki enkelin eteiseen, Kuunnellaan vaan taivasta, Päästä mut pois ja Mun koti ei oo täällä. Harmillisesti jossain oli jokin juttu ettei se enään tän viidennen tuotantokauden jälkeen jatkuisi. 
  kuulumiset_9Selannut hullareiden kuvaston kannesta kanteen. Yks sana kuvaa koko juttua: pettymys. Suuri sellainen. Varmaan on kääntynyt Hullujen Päivien matka viimeiselle suoralle. Tuottevalikoima oli IHAN ONNETON. Vertaan tässä siis aikaisempiin vuosiin. Erilaisia tuotteita on ihan älyttömän vähän. Niiltä suosituimmilta merkeiltä mitä mä ainakin tykkään ostaa Hullareilta tuotteita ei ollut joko ollenkaan tai muutama hassu tuote mitkä on selkeästi niitä mitkä ei muutenkaan myy. Esim Iittalan ja Pentikin valikoima oli ihan naurettava. Hinnat ei oo mitään Hullujen päivien hintoja, vaan suurin osa ihan normaaleita... Sekä Finskin lennot puuttuivat kokonaan. Näyttää siltä, että mun stockmann boikotointi jatkuu ja kattaa nyt myös hullarit jatkossa. 

14 kommenttia

 1. Mulla ei oo yhtään muumimukia ja mä kattelin tätä talvimukia sillä silmällä, että voisin sen jopa hankkia :) Aiemmin ne on ollu musta jotenkin mauttomia, mut tästä tosiaan tykkäsin! Onnenonkija mun pitäis kans katsoa. Mä löysin hullareiden kuvastosta miehelleni joululahjan (DW:n kello) ja taidan sen mennä hakemaan heti keskiviikkona. Muuten on mullakin Stocka boikotissa aika tiukasti ja odottelenkin, että milloin se menee konkkaan. On jotenkin niin jämähtänyt omiin uomiinsa huonolla tavalla, etten yllättyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans ei oltaisi yhtään yllättyneitä, pikemminkin ehkä tyytyväisiä :D Sain siellä kahdella viime kerralla niin ala-arvoista palvelua että ei tosikaan. Lisäks nuo Hullarit ovat vuosi vuodelta vain yhtä suurempaa kusetusta.
   Muumimukeja multa kyllä löytyy useita, mutta emmäkään kaikkia mitä olisin voinut ole hankkinut. Vain ne mitkä iskee :)

   Poista
 2. Onnenonkija on elokuvana tosi kiva jos ymmärtää bloggaamisen päälle, muille se on vähän sellainen meh. :D Kävin meinaan kattomassa sen elokuvateatterissa avopuolison kanssa, koska hän ja hänen ystävänsä olivat elokuvassa mukana taustatyyppeinä. :D Mun tarttee mielenkiinnosta käydä tsekkaas Stocka kun en jaksa käydä siellä, kun tuntuu et kaikki siellä luulee olevansa jotain suurta eliittiä. Uskon kans et koko lafka menee konkkaan jossain kohtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa että katson tuon leffan yksin, en usko että J hirmuisesti innostuu tuosta :D

   Poista
 3. Oi vitsit, kannattaa ehdottomasti katsoa se Mikaelin jakso sillä se oli omasta mielestä ehkä mieleenpainuvin kaikista tän kauden Vain elämää jaksoista! Mua ainakin kiinnostais kuulla pientä tarinaa sun blogin tarinaa ja että miten oot päätynyt just tän hetkiseen tilanteeseen, mun mielestä tosi kiva postausidea :) Ihanaa sunnuntai-iltaa sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin sitten katsoa se! Mä pitkään pähkäilin katonko vaiko en, mutta nyt kyllä katon! :) Pitäneekin toteuttaa sitten tuo idea lähitulevaisuudessa!
   Kiitos, samoin sinne <3

   Poista
 4. Hullujen Päivien valikoima oli kyllä munkin mielestä tosi surkee tänä vuonna! :'D Ei tule siis varmaankaan lähdettyä Hullareille tänä vuonna, mutta parempi niin ehkä :) Ps. Upeat kuvat tässä postauksessa<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surkea on kyllä ihan täydellisesti kuvaava sana :D Mä saatan poiketa, mutta luulen että ostettavaa ei ole :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 5. Oi miten ihanan positiivinen postaus! Multa taitaa löytyä yksi talimuumi-muki. Ne ovat kaikki niin kauniita ja tunnelmallisia. :) Meiltäkin löytyy seinältä seeprataulu! :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo talvimuumimukit on kyllä ihania! :) Haha, seeprat sopii tauluihin kyllä! :)

   Poista
 6. Itsekin olen aikanani ostanut ihanan pörröisen aamutakin ginasta. Nyt kun mainitsit cubuksen niin pitää katsoa, tarvitsenko vielä itse päivitystä. Tosi kiva postaus yleisesti, jos sulla on yhtään mattahuulipunasta mielipiteitä, niin semmosia kiinostais lukea!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubuksessa on mun mielestä tosi hyvä valikoima kaikkia kotivaatteita! Suosittelen ehdototmasti tutustumaan :) Pitäneekin laittaa idea postauksesta talteen!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥