Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Linkitä blogisi!

collage-2


Mä oon viime aikoina karsinut paljon lukulistaani. Moni suosikkibloggari on lopettanut, jäänyt tauolle, tai oma/toisen tyyli on muuttunut niin ettei kyseinen blogi enään iske samalla tavalla. Mä kuitenkin tykkään lukea blogeja ihan super paljon. Selailen niitä usein aamupala pöydässä, töissä tauoilla, illalla sohvalla ja vielä myöhään illalla sängyssä peiton alla. Ja nyt mun lukulista kaipaakin täydennystä! Haluankin siis päästää teidät ääneen. Mulle blogeissa merkkaa aina kokonaisuus. Ei ole merkitystä onko kirjoittaja iältään kymmenen vai kuuskymmentä, käsitteleekö blogi valokuvausta vai runoutta. Vaan kokonaisuus ratkaisee.

Eli siis homman nimi se tuttuakin tutumpi juttu, linkitä blogisi kommentteihin ja kerro siitä muutamalla sanalla. Esittelen sitten omat suosikkini postauksessa tai parissa. Joten heitä samalla kommenttiin saanko käyttää blogisi kuvia ja/tai banneria esittelyssä. Aikaa on siihen saakka kunnes löytyy tarpeeksi uutta lukulistalle.

Kiva kiitos 


EDIT// Blogeja on nyt kertynyt tarpeeksi, ja lukulistalle saatu paljon uutta täytettä :) !! 

79 kommenttia

  1. http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

    14-vuotias tyttö keski-suomesta//blogini koitan pitää mahdollisimman positiivisena ja postauksia tulee olemaan jatkossa laidasta laitaan esim.ruoka, askartelu, sisustus, kauneus, muoti ja muu elämä. Aloitin keväällä bloggaamisen joten viellä en ole kaikkea ehtinyt kirjoittaa :) koitan hankkia kunnon järjestelmäkameran heti kun mahdollista (blogini kuvia ja banneria saa käyttää)

    VastaaPoista
  2. http://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi/?m=1

    Oot käynykin kurkkaamassa mun blogia joskus, mutta tässä vähän infoa kuitenkin :3
    Eli oon 22 vuotias parturi-kampaajaopiskelija pohjanmaalta, ja lähellä sydäntä on erityisesti kaikki kauneuteen liittyvä :) Blogi sisältää juttuja vähän laidasta laitaan, mutta erityisesti näin syksyllä on aika paljon maskeerauksia nähtävillä :)
    Kuvia yms saa käyttää jos satut valitsemaan blogini esittelyyn :)
    Ihanaa syksyä <3

    VastaaPoista
  3. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    Olen Anne, 21-vuotias helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä. (Saa käyttää kuvia ja banneria)

    VastaaPoista
  4. http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

    Oon tosi huono kuvailemaan itteäni tai blogiani, mutta lifestylejuttuja maan ja taivaan väliltä. Sitä kirjoittelee 21-vuotias naimisissa oleva äidinalku.

    VastaaPoista
  5. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

    17-vuotiaan lifestyle-henkinen blogi. Kirjoitan paljon urheilusta, kosmetiikasta ja arjestani. Blogissa myös paljon asukuvia! Saa käyttää kuvia ja banneria!😌

    VastaaPoista
  6. http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi

    19-vuotiaan vasta Helsinkiin muuttaneen tytön pirtsakka lifestyle- & muotiblogi josta löytyy kaikkea laidasta laitaan! :-)

    VastaaPoista
  7. http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi/

    Krokotiilin Kyyneleet on 23-vuotiaan kampaajan väylä jakaa positiivisuutta kaikille. Kauneus- ja terveysjuttuja, asukuvia, merkkilaukkuja ja naisellista hömppää - blogistani olen tarkoituksella karsinut negatiivisen pois ja yrittänyt tuoda tilalle kaikkea arjen inspiraatioon❤️

    VastaaPoista
  8. www.mirellajau.blogspot.fi

    18 vuotias tanssija kirjottelee lifestyle, muoti ja kauneus blogia :)!

    VastaaPoista
  9. http://newdaysaara.blogspot.fi/

    New Day - blogissa kerron elämästä 17- vuotiaan lukiolaisen silmin. Paljon päivän asuja, hius- ja meikkijuttuja, ruokaohjeita, treenivinkkejä ja silloin tällöin myös videoita.

    VastaaPoista
  10. http://neeajuulia.blogspot.fi/

    Kauhavalainen, välivuotta viettävä 18-vuotias tyttö kertoilee elämästään ja pohtii myös mihin hakisi kevään yhteishaussa. Blogi on lifestyle-tyylinen ja sisältö on suosikeista matkapostauksiin. :-) Ja kuvia saa käyttää jos tarvii!

    VastaaPoista
  11. https://petrajanica.blogspot.fi/

    21-vuotiaan nuoren Turussa asuvan lifestyle-blogi.
    Elämän pieniä ja suuria iloja, ruoan tuoksua, sisustamista ja ripaus kauneutta.

    VastaaPoista
  12. http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-painotteinen blogi, josta löytyy myös mm. matkapostauksia, hyvinvointia, kosmetiikkahömppää sun muuta! :)

    Kuvia ja/tai banneria saat käyttää, jos valitset blogini! :)

    VastaaPoista
  13. http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

    19-vuotiaan, juuri Tampereelle muuttaneen(!!!) tytön lifestyle-blogi, josta löytyy höpinää ja kuvia sopivalla tasapainolla. Tavoitteena saada myös asukuvia blogiin kunhan saan ostettua uuden kameran. Tällä hetkellä luvassa ehkä vähän liikaakin sisustusjuttuja uuden kämpän ansiosta ;-)

    VastaaPoista
  14. http://www.helmihytti.fi
    Inspiraatiota ammentava ja tekemisen meiningillä maustettu soppa diy-juttuja, sisustusta, valokuvausta, matkoja, haavekuvia – kaikkea kaunista ja kaunistelematonta parikymppisen arkkitehtiopiskelijan elämästä.

    VastaaPoista
  15. https://iinamiina.wordpress.com

    19v tyttö asustelee tällä hetkellä Madridissa, Espanjassa aupairina. Perus aupparijuttujen lisäks tuun kirjottelee esim Espanjan ja Suomen eroavaisuuksista kunhan oon ehtinyt vähän pidemmän aikaa täällä oleskelee(pian oon siis ollut kuukauden). Ja kuvia saa käyttää tarpeen vaatiessa:)

    VastaaPoista
  16. Http://walkwithmelotta.blogspot.fi

    19 v tyttö Helsingistä ja parturikampaaja opiskelija. Intohimoni ovat valokuvaus, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja luonto:) olen seuraillut sinun blogia jo jonkun aikaa ja sain idean myös käyttää blogissa mallia blogger templatesta! Kommentoi toki mun blogiin jos on ulkoasussa yms. parannettavaa:)

    VastaaPoista
  17. www.believemydestiny.blogspot.fi

    Minusta vloggaus, Valokuvaus, festarit ja kaikki muu lifestyle asia kuvaa hyvin blogiani. Blogistani löytyy postausta kauneudesta piirtämiseen siitä valokuvaikseen ja soittolistoihin. Olen siis 19- vuotias välivuotta pitävä töissä käyvä naisen alku etelä-suomesta. Haluan blogilla antaa jokaiselle lukijalle ja katselu kerran katsojalle jonkin palan elämästäni ja minua kiinnostavista asioista. Kirjoitan blogiani hyvin aktiivisesti ja tavoitteni blogini suhteen on todella suuret. Joten toivottavasti blogin antaa sinullekin pienen palan ajatuksistani. :)

    VastaaPoista
  18. http://jasmminemaria.blogspot.fi/

    Parikymppisen elämäniloisen porilaisen tytön lifestyle-tyylinen blogi. Yritän pitää blogini monipuolisena, mutta silti vain pienenä pintaraapasuna elämästäni. Arkea vauhdittaa avomiehen lisäksi pian Koda-niminen koiranpentu. Loppuvuodesta muutto ihanaan omakotitaloon, joten paljon sisustuspostauksia tiedossa! :-)

    VastaaPoista
  19. http://saijis.indiedays.com

    Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voi bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

    VastaaPoista
  20. illicit-hiraeth.blogspot.fi
    Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä. Banneria ja kuvia saa käyttää! :-)

    VastaaPoista
  21. https://harrietgripenberg.blogspot.fi/
    Lifestyleblogi josta löydät ripauksen luovuuttakin. Olen 20 vuotias naisen alku joka on tämän blogin takana, olen myös ihanan miehen vaimo sekä mopsin omistaja. Liiketalousopiskelija.

    VastaaPoista
  22. http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    Oma freesi tyyli, hyvinvointia kaikin puolin, lifestyleä ja nyt uuden kodin myötä paljon oman näköistä sisustusta. Välillä hömppää ja välillä ihan asiaakin. Inspiroimista ja inspiroitumista! 20 / JKL :)

    VastaaPoista
  23. http://www.lily.fi/blogit/essiel
    22/Jyväskylä
    Mun lifestyle- & muotiblogissa inspiroidutaan asukuvista, herkutellaan helpoilla resepteillä (kokkaus ei oo se mun vahvin laji) , juoruillaan tyttöjen juttuja sekä ihaillaan kaikkea kaunista, unohtamatta niitä syvällisempiä ajatuksia ja tuntemuksia. Postauksia tulee kolmesti viikossa, joka ke,pe ja su! Instagrammiin pääsee klikkailemaan nimimerkillä esssiel
    :)

    VastaaPoista
  24. http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

    18 vee vegaanityttö haluaa levittää hyvää mieltä, inspiraatiota ja positiivista elämänasennetta! Postauksia niin syvällisemmista aiheista, reseptejä ja yleisiä fiilistelykuvia <3

    Haluan vielä sanoa, että vitsit sulla on kaunis blogi! :-) vaikutat tosi lämpimältä persoonalta <3

    VastaaPoista
  25. Mun blogi on rento lifestyleblogi, just oman tyylisiä asuja, erilaisista tyyleistä ja trendeistä inspiroitumista ja kauneudesta ja hyvinvoinnista höpöttelyä. Mukaan mahtuu oman elämän juttuja ja herkullisia reseptejä!

    21 / Jyväskylä

    http://visions-ninni.blogspot.fi

    Kuvia saa käyttää esittelyssä!

    VastaaPoista
  26. http://steps-away-from-all-this.blogspot.fi

    Mun blogi pitää sisällään lifestyleä, omaa naisellista tyyliä ja siitä koostuvia asupostauksia, sisustusjuttuja, syvällisiä höpinöitä ja arkisia onnenhetkiä :-) Pyrin pitämään postaukset mahdollisimman elämänmakuisina ja aitoina.

    VastaaPoista
  27. http://mylifeassuski.blogspot.com/

    18-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa jaan intohimoni mm. muotii, kauneuteen, sisustamiseen sekä valokuvaamiseen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://karigrandinkaveri.blogspot.fi
      Kari grandin kaveri on iloisenkirjava blogi, jonka kirjoittaja näkee normaalissakin arjessa hullunkurisia ja hassuja asioita☺

      28/ forssa

      Poista
  28. http://www.lily.fi/blogit/menbere

    Muotia, Lifestylea sekä huumoria löytyy blogistani! Blogia kirjoittaa 18-vuotias Helsingissä asuva opiskelija.

    VastaaPoista
  29. Oon 16-vuotias lukiolainen Oulun läheltä, ja kirjoitan blogia iloisella asenteella asioista joita rakastan kuten muoti, kauneusjutut ja silloin tällöin myös matkustelu! Saa käyttää kuvia & banneria :)

    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  30. http://woahveera.blogspot.co.uk/

    19-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa tällä hetkellä seikkaillaan au pairina Englannissa :) saa käyttää kuvia ja banneria!

    VastaaPoista
  31. http://more-than-we.blogspot.fi/

    19 // Jyväskylä // Hyväntuulinen, valokuvapainoitteinen lifestyleblogi ♥ ja banneria saa tottakai käyttää! :)

    VastaaPoista
  32. www.ainoaxberg.blogspot.fi

    Lifestyle, matkustaminen, muoti, kauneus, sekä kaikki se, mitä minä rakastan - siitä koostuu lukion toista vuotta käyvän espoolaisen blogi :)

    Saa käyttää kuvia & banneria :)

    VastaaPoista
  33. 18 vuotiaan lukiolaistytön lifestyle blogi, jossa suurimmaksi osaksi jaan niitä oman elämän ihania pieniä asioita. <3 Kuvia sekä banneria saa käyttää.

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  34. Pakko tulla kommentoimaan jotain muuta kuin blogin linkkausta - hei vitsi - mun ei vissiin pitäisi tulla sun blogiin ikinä, koska viimeksi kun kommentoin niin ihastelin silmät päästäni sun asua niiden mun haaveilemien Clubmastereiden kanssa ja nyt tänne kurkattuani täällä odotti kuva maailman täydellisimmän värisestä Furlan pikkuisesta.. nimittäin sen lisäksi, että sovittelin viime viikolla jokaisella optikolla Roomassa Reiskoja, seisoin myös kuola valuen Furlan liikkeen edessä näitä minejä tuijotellen ja taoin kallooni järkeä, että nyt et shoppaile mitään :D

    Ah, sun maku menee selvästi mun kanssa hyvin yksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana! :') Tuon Furlan mä ostin alkuvuodesta meidän firman kekkereihin, olin sitä kans pitkään kuolannut! Ja nyt kuolaan sitä "jo" toisessa värissä :D En kuitenkaan, ainakaan vielä ole raaskinut kuin tuon yhden omistaa :) Toivottavasti tuollaisen sovitus määrän jälkeen säkin löysit ne täydelliset reiskat! ♥

      Poista
  35. http://annaidam.blogspot.fi/

    21-vuotiaan turkulaisen lifestyle blogi. Kirjoitan kaikesta mahdollisesta liittyen elämääni, tyyliini ja mielipiteisiini :) Banneria ja kuvia saa käyttää, kunhan kuvista ei rajaa vesileimaa pois!

    VastaaPoista
  36. http://www.koti-ikava.fi/

    Sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa välillä matkakuumeillaan, lenkkeillään ja ehkä joskus kokkaillaankin.

    VastaaPoista
  37. Moments on mun, 19-vuotiaan Jennyn, blogi jossa jaetaan arjen iloja ja suruja; rakastetaan musiikkia, auringonlaskuja, ystäviä, kirjoittamista ja valokuvausta sekä vinkkaillaan mm. opiskeluun ja bloggaukseen liittyvistä jutuista. Mukaan mahtuu myös ihana blogitiimi, kortteja maailmalta ja toisinaan syvällisiäkin juttuja! (banneria&kuvia saa käyttää)

    http://jennyjmoments.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  38. Hiphip. Ja piti vielä kommentoida, että ilman muuta saa myös kuvia käyttää. :)

    VastaaPoista
  39. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksissa jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja ruokavinkkejä, asukuvia ja onnen palasia sekä syvällistä pohdintaa ja ihan arkisiakin juttuja :-) Haluan inspiroida ja muistuttaa siitä, miten oman parhaansa ajattelu on tärkeää, sekä asioiden tekeminen just siitä omasta tahdosta, sekä itseään varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kuvia sekä banneria saa käyttää! :-)

      Poista
  40. http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    Kuivahkolla huumorilla terästetty 18-vuotiaan turkulaisen lifestyleblogi, jossa aiheina mm. kauneus, muoti, sisustus, matkustus ja muu hömppä ;D
    Ja kuvia ja bannereita saa käyttää!

    VastaaPoista
  41. ❀ Cinderella Days ❀
    http://www.lifeascinderella.blogspot.fi

    21-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! Näistä pääset lukemaan blogissani, tervetuloa!

    VastaaPoista
  42. http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi
    14-vuotias // Helsinki // Lifestyleblogi

    Kirjoittelen lähinnä elämästäni ja kaikesta sellaisesta. Yritän myös toteuttaa joitakin toive postauksia. Kuulun myös blogitiimiin josta on jotakin aina blogissa. Banneria ja kuvia saa käyttää.

    VastaaPoista
  43. http://sieniijenna.blogspot.fi/

    18-vuotiaan kuopiolaistytön valokuvaus/lifestyleblogi, jossa ripaus tytön omaa Espanjarakkautta ja ajatuksia.

    Kuvia saa käyttää ja toivoisin, että skippaisit sen faktan, että mulla on ollut viimeaikoina pitkiä postailutaukoja! Nyt tähdätään aktiivisempaan, kun parempi kone on saatu käsittelyyn.

    VastaaPoista
  44. www.aeska.fi
    AESKA blogia kirjoittelee 24-vuotias nainen Rovaniemeltä! Muoti on ehdottomasti se, joka itseä kiinnostaa, mutta satunnaisesti kirjoittelen myös kauneus ja lifestyle tyyppisiä postauksia :)

    VastaaPoista
  45. http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

    Lukiolaistytön blogi, joka painottuu lifestyleen matkailun, urheilun ja muodin myötä!

    Ja saa käyttää banneria/kuvia jos tarvis :)

    VastaaPoista
  46. http://lovekatariina.blogspot.fi/

    26 / Lifestyle, Muoti & Kauneus

    Lifestyleblogi tyttömäisellä ja positiivisella fiiliksellä. Aiheet painottuvat yleisimmin kosmetiikan puolelle. Kerran viikossa tulee myös videopostaus! Tervetuloa mukaan! :)

    Niin ja kuvia saa käyttää :)

    ♥ Kata

    VastaaPoista
  47. http://sannaemilin.blogspot.fi/

    19-vuotias naisenalku Porista, jonka sydäntä lähellä muoti, valokuvaus, sekä kropan ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

    VastaaPoista
  48. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    25- vuotiaan neitosen blogi ihan rehellisestä elämästä :D Lifestyle blogiin mahtuu niin rakkautta, kivoja vaatteita ja meikkejä kuin kaikenmoisia kiemuroitakin!

    ja jos hyppäät mukaan ja lukulistalle pääsen niin mitä vaan kuvia saa ihan vapaasti käyttää :)

    VastaaPoista

  49. RHYTHM INSIDE

    19 | Pohjois-Suomi | Lifestyle, Valokuvaus, Musiikki

    https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  50. http://sonjatuuliak.blogspot.com/

    20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää juttua kauneudesta, fiilistelyä, lukemista, rakkautta kuvaamista kohtaan, vaatekriiseilyä, shoppailua, elämästä nauttimista ja paljon muuta. :)

    VastaaPoista
  51. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    19v. maailmanmatkaaja, joka elelee tällä hetkellä Australiassa au pairina. Matkustus-/lifestyleblogi, jossa juttua asiasta ja asian vierestä :)

    Kuvia saa käyttää esittelyyn!

    VastaaPoista
  52. http://diconomise.blogspot.fi/

    16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa, diy-juttuja ja positiivista fiilistä!

    Kuvia/banneria saa käyttää!

    VastaaPoista
  53. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    Parikymppisen nuoren naisen lifestyleblogi, jossa myös paljon muita juttuja kuten kauneutta! :-)

    Ja molempia saa käyttää esittelyyn!

    VastaaPoista
  54. http://shamaaninmorsian.vuodatus.net/

    Omintakeinen runoblogi.
    Ei sellaista perinteistä riimirunoilua vaan sydämessäni vellovaa ja sieltä ulos vuotavaa "tekotaiteellisuutta". :D

    VastaaPoista
  55. Jenni's lullaby

    24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy sisustusta, asuja, kirppislöytöjä, reseptejä ja ihan sitä tavallista arkea. Mukana arjessa myös aviomies, pian 2v taapero sekä loppuvuodesta syntyvä vauva. :)

    VastaaPoista
  56. http://sannialina.blogspot.fi/

    20 v / lifestyle / valokuvaus
    kuvia/banneria saa käyttää esittelyyn :-)

    VastaaPoista
  57. https://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

    17-vuotiaan luokiolaisen valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä :)

    VastaaPoista
  58. 20-vuotiaan Tukholmassa asuvan tytön musiikkiblogi

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    VastaaPoista
  59. www.milanmomentit.blogspot.fi

    " Blogin takana on alle parikymppinen kotipesasta maailmalle lentanyt nuorukainen! Milan sydanta lahella ovat niin perheen, ystavien kuin muidenkin ihmissuhteiden lisaksi ruoka, liikunta, matkustelu, kirjoittaminen, valokuvaus, kaikenlainen pohdiskelu ja elaman kauneuden ihmettely. Jos kiinnostaa, niin taalla paaset kuulemaan ja nakemaan kaikkea edella mainittua enempi tai vahempi, ilman o- tai a-kirjaimen ylapuolella olevia pisteita! "
    P.S. Oon vasta aloittanut bloggaamisen, niin en tiedä onko blogini mieleesi, mutta oot siitä huolimatta tervetullut kurkkimaan ja lurkkimaan! :) Xx

    VastaaPoista
  60. http://fashionbyina.blogspot.com/

    Amsterdamissa asuvan 18-vuotiaan muslimitytön muoti- & lifestyleblogi. Blogissa siis asukuvia, elämää ja sillointällöin myös matkustelua! :)

    VastaaPoista
  61. http://funfitfash.blogspot.fi/

    28-vuotiaan IT-alan opsikelijan lifestyleblogi, jossa kirjoitan päivittäin kiinnostuksen kohteistani. Mukana matkalla kulkee kihlattu sekä kissanpentu ♥

    VastaaPoista
  62. 16-vuotias lukiolainen kirjoittelee Lahdessa lifestyle tyylistä blogia ripauksella muotia ja kauneutta :)

    https://prepula.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  63. http://cowswings.blogspot.fi/
    19-vuotiaan uuden yliopisto-opiskelijan taideblogi. Piirroksia, maalauksia ja joskus myös kuulumisia c: kuvia ym. saa käyttää esittelyssä.

    VastaaPoista
  64. Ssyksynlapsi.blogspot.fi // Nice try bro

    16-vuotias tyttö keski-suomesta kirjoittelee uutukaiseen blogiin postauksia laidasta laitaan, lifestyle -painotteisesti mukana terhakka terrieri, Roope! Tervetuloa lukemaan ja vierailemaan.

    VastaaPoista
  65. http://homeandstylebye.blogspot.fi/

    20-vuotias Oulussa asuva nuori nainen kirjoittelee lifestyle-tyylistä blogia. Kuulumisia, ostoksia, sisustamista, kauneudenhoitoa yms. :)
    Banneria & kuvia saa käyttää esittelyyn.

    VastaaPoista
  66. 19-vuotiaan mimmi valokuvauspainotteinen lifestyle blogi!

    http://mikaelahenriette.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  67. http://elli-amanda.blogspot.fi/

    20-vuotiaan, valokuvausta opiskelevan nuoren naisen lifestyleblogi:) kuvia & banneria saa käyttää!

    VastaaPoista
  68. novaturien.blogspot.fi

    15-vuotiaan tytön valokuvaus-lifestyle blogi. tykkään kirjoitella kaikista elämän iloista! :--)

    VastaaPoista
  69. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arkisia höpinöitä, reseptejä - ja tietty hyvää fiilistä. Tervetuloa seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  70. Ps. Kuviani ja banneria saa käyttää! :)

    VastaaPoista
  71. Moikka!:)
    Tässä uusi blogini https://tzenni.blogspot.fi/
    25v/ Lifestyle/ Muoti/ kauneus
    Koitan panostaa blogin kuviin ja ulkoasuun, postaus tahti noin 3-5krt/vk.
    (Kuvia saa käyttää esittelyssäsi, jos blogini sinne päätyy)

    VastaaPoista
  72. Moi! :)

    Olen 12- vuotias Lifestyle blogia kirjoitteleva tyttö Turun suunnalta. Kirjoittelen omista mielipiteistä, ostoksista, viikon tapahtumista ja jaan paljon kuvia, joita otan pitkin päiviä. Blogitekstit kulkevat siis laidasta laitaan, välillä vähän syvällisempää ja välillä pelkkiä kuvia. :) Postailen tosi useasti blogiin, ja panostanut ulkoasuun paljon. :-)

    https://tiiaemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  73. http://inka-allornothing.blogspot.fi
    Pian parikymppisen Tamperelaisen Liiketalouden opiskelijan lifestyle blogi, jossa on oikeastaan kaikkea mistä tykkään.

    VastaaPoista
  74. http://sofiakoivisto.blogspot.fi

    Lukion ensimmäistä vuotta viettävä naisen alku kirjoittaa lifestyle tyylistä blogia.

    VastaaPoista
  75. http://sanasokkelossa.blogspot.fi/

    Kainuulaisen tytön höpöttelyjä, kuvia ja novelleja unohtamatta. Mukana pyörii kissani Roope, sekä laaja kirjo ystäviäni. Kuvia ja banneria saa käyttää :)

    VastaaPoista
  76. http://jeannays.blogspot.fi/

    ♥ 20-vuotiaan mimmin lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.

    Tervetuloa seuraamaan! :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥