Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Gaala 2017

Kurkataas vielä tammikuuhun, yhteen erityiseen päivään. Nimittäin meidän firman jokavuotisiin kekkereihin, eli Gaalaan. Aikasemmat juhlat 2016 ja 2015 löydät lukuja klikkaamalla. Mullehan tää oli siis jo kolmas Gaala. Ja näillä näkymillä, ainakin toistaiseksi viimeinen sellainen. Nää kemut on aina olleet yksi vuoden kohokohta. Niin myös tänäkin vuonna! 
On ihan huippua omistaa tällainen työporukka. Oon niin kiitollinen, että muuttaessani Tampereelle mä useammasta vaihtoehdosta mihin olisin töihin päässyt, valitsin juuri tämän paikan. Tää on työn lisäksi antanut niin paljo enemmän. ♥ Oon saanut elinikäisiä ystäviä elämääni, johon tuun varmasti pitämään yhteyttä, vaikka päivät samassa työpaikassa pian päättyvätkin. Pidemmittä puheitta, tässä muutamia kuvia vuoden isoimmista kemuista! 
  © Aftersunset Photography / Jonathan MelartinValmiit-8106-side © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin

Kuvat: Jonathan Melartin
8 kommenttia

 1. Kiva postaus!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Siis wau, tässä onkin ihan uuden tason firman kekkerit! :D Ei ihme jos viihdyit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Gaala on kyllä aina tosi hyvin järkätty! :) Siellä viihtyy kyllä aina! :)

   Poista
 3. Ihan sika hienoja kuvia ja hyvänlaatuisia! Tykkään sun kuvakulmista ja väreistä, gaala näyttää myös todella upealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli kyllä tosi onnistuneita kuvia!! :) Gaala oli kyllä upea!

   Poista
 4. Näyttää erittäin hyvältä, varmasti ollut hauskaa! Oi että tuo sun mekko on myös todella kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kyllä oli! :) Tää mekko oli kyllä aika huippu löytö Nellyltä! ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥