Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kenkiä Kevääseen!

* Postaus toteutettu yhteistyössä Def-shop:in kanssa, ja tuotteet saatu alennuksella heidän kauttaan *

defsop_1
Kuinka moni muu täällä vartoaa jo kevään tuloa? Itse ainakin odotan sitä jo ihan hullunlailla. Kevät on pukeutumisen suhteen todella ihana vuodenaika. Ja tottakai muutenkin, kun sen jälkeen saapuu sitten taas iki-ihana kesä. Keväisin saa kaivaa kaikki kevyemmät takit ja kengät esiin, jota mä suuresti jo odotankin. "Ennenvanhaan" sitä jorattiin kesät-talvet consseissa, mutta näin "vanhana" sitä on (onneksi!!) oppinut arvotamaan lämpöisiä jalkoja sen verran, ettei enää tulisi mieleenkään heittää consseja näillä pakkasilla. Ei edes villasukkien kanssa. Mä itse olen ehdoton tennari-ihminen, joten sitä suuremalla syyllä mä odotan kevät kelejä jo malttamattomasti.
Yhteistyössä DefShopin kanssa, me päiviteltiin vähän mun kenkävarastoa saapuvaa kevättä varten. Mulle viime aikoina/vuosina tennareiden suosikkimerkeiksi on nousseet Adidas/DefShop & Nike/DefShop. Kannattaa ehdottomasit kurkata näistä DefShopin valikoima, myös muualatakin kuin kenkäpuolelta! Ei siis ollut ollenkaan vaikeaa valita, minkä merkkiset kenkulit mä tulisin valitsemaan. Etukäteen tiesin, että toiset kengistä tulisivat olemaan väritykseltään hyvin hillityt ja moneen sopivat, ja toiset taas sitten mahdollisimman värikkäät ja erilaiset. 

defshop_2 defshop_3 defshop_10 defshop_6 defshop_5-side Siinä ne nyt sitten on! Tyylikkään mustavalkoiset Air Maxit ja ihanan värikkäät Adidakset

Monesti täällä oonkin sanonut, kuinka ne mun valkoiset Air Maxit on olleet ihan tajuttoman kovassa käytössä. Ne oli mm. mun koko viime vuoden käytetyimmät kengät. Mutta ihan koko valkoinen ei aina sovi kaiken kanssa, halusin niille tyylikkäät mustavalkoiset kaverit. Air Maxit sopii mun jalalle ihan älyttömän hyvin, niillä jaksaa pidemmätkin matkat helposti. Esim Rodoksella mä kävelin niillä kaikki pisimmät matkat, ei olis ollut toivookaan et jalat ja varpaat olis missään sandaalinläpsyköissä kestäneet. 
Vastapainoksi hillitylle värimaailmalle, mä halusin tosiaan vähän jotain räväkämpää. Kunnes nää Adidakset osui mun silmiini tiesin, että ne mä haluan. Näitä en oo vielä päässyt keleistä johtuen testaamaan, muutakuin sisällä. Mutta sisällä ainakin nää vaikuttivat myöskin todella hyviltä jalalle. En millään malttais odottaa kuivia asfaltteja ja asukuvia näiden kanssa! 
DefShopille onkin nyt saapunut ihan älyttömästi uutuuksia kevääseen kaikissa kategorioissa, kannattaa ihmeessä tsekata! 

12 kommenttia

 1. Oi miten makeet noi mustavalkoset kengät!♥ Defshopilta löytää kyllä vaikka mitä kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niket on kyllä ihanat!! :) ♥ ja totta! DefShopilla on kyllä aina kaikkea ihanaa ja kivaa!

   Poista
 2. Oi molemmat on tosi makeet! Ite voisin kotiuttaa nuo Niket, sillä tuntuu etten osaa yhdistää värikkäitä/kuviollisia kenkiä minkään kanssa, vaikka kokomustaan paljon pukeudunkin :D Mäkin odotan kevättä, sillä oon kans niin tennarityttö kun olla ja voi. Pakkaset oon tarponut Sorelin Newbie- mallilla joka muistuttaa hyvin paljon Ugg'seja. (Onneksi sitä ollaan jo siinä iässä, että lämpö ennen kaikkea ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värilliset kengät on kyllä usein tosi haasteelliset yhdistää muuhun asuun, mutta sitten ainakin itselle tulee välillä asuja johon ei tunnu löytyvän tarpeeksi värikkäitä kenkiä :D Uggit ja vastaavat ovat kyllä kovilla pakkasilla ihan ehdottoman ihanat jalassa! Niimpä, onneksi se "nilka paljaana hälläväliä" - ikä meni jo :D

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihanat noi värikkäät! Nyt alkaa jo odottaakin jotain värikästä pukeutumiseen tunkkaisen talven jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adidas osaa kyllä käyttää värejä ihan äärettömän hyvin! :) Täällä kans odotetaan värikkyyttä pukeutumiseen aikaslailla kevään myötä!

   Poista
 4. Ompa makeet kengät kummatkin, erityisesti noi Niket!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Defshopilta löytyy kyllä tosi paljon makeita kenkiä! :) Itsekin tykkään älyttömästi molemmista! ♥

   Poista
 5. Vai kuinka upeita kenkiä! Mustavalkoiset on varmasti oikein mukavat jalassa, mutta myös todella kivan näköiset ja nuo värikkäät ovat ihan super makeet ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että säkin tykkäät näistä vähintään yhtä paljon, kuin minä! :')

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥