Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hei Helmikuu!

asu_keskusta_3-side asu_keskusta_9 asu_keskusta_11 asu_keskusta_8 asu_keskusta_7-side asu_keskusta_5
jacket Vila | shoes Emma | bag Louis Vuitton | jeans Mango | sweater Mango | scarf Cubus 

Helouu! Mä ajattelin tulla päivittelemään kunnolla kuulumisia pitkästä aikaa. Aloitetaan ihan vaikka viimeisimmästä, mulla oli tänään nimittäin ensimmäinen koulupäivä!!! Aika huikeat fiilikset on kyllä nyt, aksel askeleelta mennään unelmia kohti. En ollut koskaan aikaisemmin edes käynyt TAMKilla, joten vähän kyllä jännitti bussilla tsumbailla sinne. Löysin kuitenkin suorilta perille! 
Koulu ei suinkaan ole ollut viime päivien ainoa uusi ja jännittävä juttu. Vaan tuntuu, että nyt eletään mun elämän yhtä merkittävintä ajanjaksoa. Paljon isoja muutoksia. Pienen ajan sisällä vielä kaikki. Ens viikolla tapahtuu jotain, mitä mä olen jo vuosia odottanut. Siitä mahdollisesti lisää ihan omassa postauksessaan. Sekä päivät nykyisessä työssä käyvät pikkuhiljaa vähiin. Uusi työ kolkuttelee jo ihan oven takana. 
Tuleva viikonloppu tulee olemaan myös aivan huikea! Luvassa on nimittäin mökkeilyä tyttöporukalla. En voisi olla jo valmiiksi onnellisempi tuosta reissusta. Pääkoppa ja kroppa kaipaa nyt pientä irtiottoa arjesta. Mikäs voisikaan olla parempaa, kuin läheisimmät tytöt rinnalla ja huikea mökki kaukana täältä! Hyvää ruokaa ja juomaa, ilman kiireitä ja häsellystä. Tätä on suunniteltu jo joulukuun alusta saakka, ja nyt se vihdoin koittaa. Palaan tästä kyllä ihan omassa postauksessa sitten vielä! Jos haluatte seurata meininkiä heti niin mut löytää snapchatista @hennatasmoi. Nyt mun on kuitenkin pikkuhiljaa jatkettava pakkaamista, koska on vielä miljoona ja yksi asia mitä pitää muistaa ennen lähtöä. 

Asusta jos vielä muutamalla sanasella sanon, että se oli mulle erittäin perus arkinen asu. Tuo Mangosta löytynyt neule on yksi talven käytetyimpiä. Niiiiin pehmeä ja ihana päällä! 

10 kommenttia

 1. Ihana asu ❤ Pidä hauska viikonloppu!
  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kiva asu ja oih tuo laukku ♥ Oon just tollasta himoinnut nyt jo hetken aikaa, täytyy varmaan vihdoin alkaa metsästämään sellaista ;) Nii ja tsemppiä kouluun ja kohta alkavaan uuteen työhön, paljon kaikkea sulle tulossa mutta joskus on ihan kivakin kun vähän tapahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää laukku on kyllä omakin lemppari! ♥ Kannattaa ehdottomasti kyllä metsästää oma, tykkäät varmasti! Se on kyllä totta, että välillä on hyvä kun tapahtuu :)

   Poista
 3. Kaunis takki ja hyviä kuvia! <3

  tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Onpa sulla paljon kivoja juttuja meneillään! :) Tosi kiva asu, tykkään erityisesti tosta takista :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oi miten kiva takki näissä kuvissa sulla!♥

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥