Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: HELMIKUU

Luvassa olisi jatkoa ensimmäiselle Throwback Style- postaukselle. Te siellä ruudun toisella puolella tykkäsitte siitä, sekä mun mielestä näitä on ihan huippua toteuttaa. Luulempa, että tästä tulee ihan ns. jatkuva postaussarja blogiini. Aina tasaisen epätasaisin väliajoin. Pidemmittä puheitta! Mikäli kiinnostaa nähdä miltä edellinen osio näytti, löydät sen täältä.

tbstyle_2012 2012
Näitä kuvia katsoessa, mä tuijotan vaan tota tukkaa! Voi pojat sentään, kuinka paljon mä just rupesin himoitsemaan tuota tummaa väriä takaisin. Ja tuo otsatukka. Sekin tänne kiitos heti nyt. Taaaai sitten ei. Tää 2012 oli se vuosi, kun mä aloin kuvata näitä asupostauksia. Silloin ei paljoa osattu ajatella missä voisi olla paras paikka kuvata, vaan välillä nämä napsittiin jopa sisällä. Asu on hyvin mun tuon ajan tyylinen. Noita farkkuja tuli käytettyä niiin paljon, että nehän lopulta repes ihan kahteen osaan. Cheap Monday oli tuolloin myös se iso juttu. Tuo toppi itseasiassa mulla taitaa edelleen olla, tosin en muista koska sitä olisi viimeksi tullut käytettyä. 
  tbstyle_20132013
En tiedä onko ollenkaan hyvä juttu, et mun tekee mieli kommentoida ja puhua vaan mun hiuksista näissä postauksissa.... No mutta, sanotaan sen verran, että just ennen näitä kuvatuksia, olin vetänyt erittäin paljon punaiseen taittavan ruskean värin päähäni, jossa sitten se punainen päättikin oikein kunnolla näyttäytyä. Asusta jos puhutaan niinkuin postauksen aihe oli, sanotaanko ihan ensimmäisenä hrrrr tuolle laukulle. Joo silloin se oli mun ehdoton lemppari. Ensimmäinen merkkilaukku. Vaikken Guessia nykyään oikeastaan minään pidäkkään. Se herättää enemmänkin kammotusta nykyään. Tästä asusta itseasiassa kengät on ainoat, jotka multa enää kaapista löytyy. Muut on kaikki joutaneet eteenpäin. 
  tbstyle_2014_12014
Eipä uskoisi, että näitä kuvia räpsittäessä on ollut helmikuu. Niin vaan kuitenkin oli. Lempparinahkatakki ei petä koskaan, ei edes tässä asussa. Tän asun mä itseasiassa kyllä voisin vetäistä vieläkin päälleni. Tää löytyykin multa lähes kokonaan vielä, farkut on ainoastaan lähteneet eteenpäin. Huivi on edelleen yksi lemppareista, samoin takki joka jo ilmi tuliki. Kengistä tykkään vieläkin todella paljon, mutta jotenkin niitä tulee silti ihan liian vähän käytettyä. Laukkukin löytyy, ja on jatkuvasti käytössä. 
  tbstyle_20152015
Vähän muuttui keli edelliseen vuoteen nähden. Muistan itseasiassa kuinka jäätävän kylmä tuolla oli näitä kuvia ottaa. No mutta, asun takki kuuluu edelleen lemppareihin. Farkut ja kengät löytyy, tosin niitä ei ihan hirveästi tule enää nykyisin käytettyä. Paitaa ei ole. Huivi on. Mutta, yksi juttu tässä asussa kyllä tökkii. Ja se on nimenomaan tuon paidan ja huivin yhdistäminen. Kaksi kuviollista vaan ei mun mielestä toimi yhteen. Jos paita olisi yksivärinen, tämä olisi ihan kiva asu silloin! 
  tbstyle_20162016
Tää asu onkin itseasiassa yksi teidän lemppareita viime vuodelta. Ja itseasiassa kyllä tää on yksi omakin lemppari. Asu kokonaisuudessaan löytyy edelleen ja voisin pukea sen koska tahansa päälleni.  Tänä vuonna mä innostuin erityisen paljon asuista, jossa mennään lähes pelkästään mustalla ja valkoisella. 
  tbstyle_20172017
Kyllä se tyyli ehkä himpunverran on vuosien myötä muuttunut. Ja jotenkin tuntuu, että nyt viimeisen kahden vuoden aikana, mä olen pikkuhiljaa alkanut löytämään sitä just mun tyyliäni. Tässä siis asua muutaman päivän takaa, johon palataan vielä omassa postauksessaan tarkemmin! 

6 kommenttia

 1. Tällaiset postaukset on super kivoja! Ja kaunis olet<3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. Toi 2015 harmaa takki ja laukku siinä kuvassa on kyl ihanat! :) Mä en kans voi yhdistää kahta kokokuviollista samaan asuun :D

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta! :-) Tuo takki ja laukku on kyllä ihania edelleen, ja tosi usein myös käytössä :) Joo, mäkään en enää voisi nyt kun katsoo tuota yhdistelmää :D

   Poista
 3. Hauska nähdä, miten paljon sun hiustenväri muuttuu vuosi vuodelta! Kiva postaus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä joo päässyt useasti muuttumaan :D Nyt luulen että kuitenkin blondina pysytään vielä pitkään :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥