Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ystävä

Multa on usein pyydelty postauksia mun ystävistä. Aikalailla tietoisesti oonkin ne yleensä jättänyt täällä blogissani vähemmälle. Ystävien lisäksi myös J:n näkyminen blogissa kuten myös muualla mun sosiaalisessamediassa on ollut tosi minimaalista. Alunperin miksi otin tällaisen linjan vuosia sitten, oli syy ihan siellä ruudun toisella puolella. Blogi on ihan liian helppo kanava laukoa nimettömänä törkeyksiä toiselle, ja senhän silloin keksivät myös mun kiusaajani. Mä kestän sen kyllä, oon siihen jo ihan tottunut. Se itseasiassa pikemminkin vaan saa mut säälimään niitä ihmisraukkoja jotka sitä jaksavat tehdä. Mutta sitä mäkään en sulata, että mulle tärkeimpiä ihmisiä mollataan ja heistä valehdellaan mulle tämän blogin tai ylipäätään sosiaalisenmedian kautta. En usko, että mun blogissa koskaan tullaan näkemään J:tä, tai muita mun läheisiä kovinkaan paljoa. Välillä, kuten esimerkiksi nyt, on kuitenkin ihana tehdä poikkeus, ja omistaa ihan kokonainen postaus heille! 

ystävyys_3 Mun kaveri- ja ystäväpiiri ei ole koskaan määrältään ollut mikään hirveän suuri. Sitäkin enemmän se onkin ollut ainutlaatuinen, ihana, rakas, ja ihan niinkuin toinen perhe  mulle. Oon ikuisesti kiitollinen ja onnellinen siitä, että vaikka mua onkin koko kouluajat ja pitkälle sen jälkeen kiusattu, mulla on silti aina ollut näitä ihaniakin ihmisiä mun ympärillä, jotka ovat pitäneet mun puolia, eivätkä koskaan ole kääntäneet mulle selkäänsä. 
Ystävyys merkitsee mulle ihan älyttömän paljon. Enkä mä pärjäisi ilman mun ystäviä. Elämä olis oikeastaan aivan järjettömän tylsää ilman niitä. Välillä saattaa mennä pitkiäkin aikoja ettei kaikkien kanssa nähdä, mutta silti jälleen näkeminen on aina, kuin "taukoa" näkemisessä ei olis ollutkaan. Ystävyydessä tärkeimmät ovat molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus. 

ystävyys_2Oon varmaan ennenkin täällä sanonut, mutta jos mun pitäisi listata yksi niinsanottu parhain ystävä, mä sanoisin tähänkin kohtaan J:n. Sen lisäksi, että se on mun avopuoliso ja elämänkumppani, mä lasken sen silti mun parhaaksi ystäväkseni. Mutta, jos mun pitäisi listata muut ihmiset ns. tärkeysjärjestykseen, sitä mä en voisi enkä haluaisi tehdä. Mulle kaikki mun ystävät on ihan älyttömän tärkeitä ja rakkaita, kaikki on omalla tavallaan niin ainutlaatuisia. 
  ystävyys_1 ♥ Ihanaa Ystävänpäivää! 

10 kommenttia

 1. Ihana postaus! <3 Voisin joskus itekin toteuttaa, vaikka mäkin tykkään pitää kaverit blogin ulkopuolella. En vaan halua lukea yhtäkään ikävää kommenttia mulle tärkeistä ihmisistä, enkä myöskään halua, että mun blogi voi olla mahdollinen paikka toisten kiusaamiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toteuta hei ihmeessä! :) Tätä oli superkiva kyllä tehdä, sai välillä oikein nauraa kyyneleet silmissä vanhoille kuville :D Tuo tuntuu olevan aika yleistä, ettei läheisiä ihmisiä haluta enää tuoda julkiseen blogiin juurikin noista ikävistä syistä. :/

   Poista
 2. Ihana postaus! Ja ihanaa ystävänpäivää sullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ihanaa Ystävänpäivää myös sinne ♥

   Poista
 3. Ihana ja rehellinen postaus! Toivottavasti sulla on ollut mukava päivä ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Voin niin samaistua tuohon, että poikaystävä on samalla paras ystävä. Täällä sama juttu, luokittelen poikaystävän parhaimmaksi ystäväkseni :D Olisko sulla antaa mitään vinkkejä mustasukkaisuuteen? Nimittäin meidän parisuhteessa mä oon välillä älyttömän mustasukkainen ja järjellä aateltuna ihan turhaan! Tiedän, ettei poikkis tekis mitään tyhmää, mutta silti esim. baarissa ollessa inhottaa, kun poikaystävä juttelee toisille tytöille, joita mä en tunne (esim. siis luokkalaisensa). Välillä tullut niin kamalat riidat tämän takia ja en todellakaan haluais menettää poikaystävää tämmöisen syyn takia :/ Ollaan oltu yhdessä siis päälle 5v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! :) Mulla ei oikein ole tohon mitään vinkkiviitosta, mutta suosittelen sua juttelemaan sun jätkän kanssa asiasta avoimesti. Ja miettimään yhdessä mistä se johtuu, ja mitä sille voi tehdä :) Mustasukkaisuus (tiettyyn rajaan saakka) on mun mielestä välittämistä, mut jos se menee yli, on kyseessä liian omistuksenhaluisuus. Viis vuotta on hurja aika, uskon että saatte asiat puhuttua! Tsemppiä sulle ja teille! <3 :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥