Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Spring Shopping Part Two ♥

Ensimmäiseen osaan pääset suoraan tästä

ostokset_29 Eihän kevät ja saapuva kesä oo yhtään mitään ilman uusia arskoja. Monta vuotta mun on pitänyt hankkia nämä vihreät Ray-Banin Aviatorit. Nyt ne sitten vihdoin omakseni sain. Samalla innostuin myös näistä pyöreistä versioista, ehdottomasti näillä vaaleanpunaisilla linsseillä. Molemmille tulee varmasti todella paljon käyttöä, ja itseasiassa molemmat ovatkin päässeet jo useamman kerran tänä keväänä käyttöön. 

ostokset_35-sideKoska talvitakit muuttivat vihdoin varastoon, piti tilalle saada vähän uutukaista. Mustia takkeja mulla ei juurikaan ole tähän saakka ollut. Paitsi toki nahkatakki. Noh, nyt mulla on musta nahkainen bombertakki. Heh. Sekä musta putouskauluksinen takki. Nää on ollut yksiä parhaita ostoksia kyllä, tykkään molemmista ihan älyttömän paljon. Näitä tullaan siis näkemään mun päällä varmasti lukuisia kertoja. Nahkaisen bomberin näittekin jo edellisessä asussa! 
  ostokset_45Niinkuin edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, tarvitseehan se ikuinen farkkutyttö myös ne uudet farkut. Zarassa tuli poikettua Helsingin reissulla, ja ainut mitä sieltä mukaan tarttui oli nämä farkut. Näissä on muutama todella kiva yksityiskohta, kuten esimerkiksi nuo ompelematta jätetyt lahkeet. 
  ostokset_44Tää kevät tuntuu olevan oikein kunnolla lippisten täyteinen. Kaupat on pullollaan toinen toistaan erilaisempia ja hienompia lippiksiä. Helsingin reissullä mäkin bongasin vihdoin sen oman harmaan yksilöni Björn Borgin mallistosta. Lippikset on ihan parhaita einiinhyvien- hiuspäivien pelastajia. 
  ostokset_25-sideEdellisessä postauksessa näkynyt Addun paita ei suinkaan saapunut mulle yksin. Sen kaverina saapui toinenkin yksilö. Joka on vähintään yhtä ihana. Tää ei tosin oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, koska tässä on vähän erilaiset hihat. Monesti jo käyttöön päässyt, ja aivan varmasti pääsee myös jatkossa. En malta odottaa, että pääsen tämän teille asukuvissa paremmin esittelemään! 
  ostokset_50Muutamat uudet pöksyt farkkujen lisäksi tuli myös löydettyä. Oon siis päättänyt, että jatkossa mun päällä tullaan näkemään muutakin kuin vain farkkua. Näillä päästään varmasti siis hyvään alkuun. Harmaiden ympärille on tullut mielessä jo koottua useampi asukokonaisuus, minkä päälle pukemista odotan innolla.
  ostokset_36ostokset_43 ostokset_39-side ostokset_40 ostokset_37 Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Michael Korsin kengät. Katsokaa nyt miten kauniit ne ovat! Pitkään näitä Sarenzan sivuilla katselin ja pohdiskelin. Kunnes sitten kerran myös Cottonilla nämä ihan livenä bongasin. Sieltä ei sitten löytynytkään oikeaa kokoa, joten heti kun pääsin kotiin kone auki ja tarkistamaan Sarenzan tilanne. Heillä oli vielä mun kokoa jäljellä, ja vielä alennuksessa! Noh, tässä en nyt sitten on, yhdet mun kauneimmista kengistä. 

20 kommenttia

  1. Noi vaaleanpunaiset aurinkolasit on ihanat ja rakastuin tohon adidastakkiin♥
    Muutenkin tosi hyviä ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on kyllä nyt niin kova juttu, että sitä piti saada myös arskoihin! :) Kiva kuulla, että säkin tykkäät niistä! ♥

      Poista
  2. Mistä nuo ihanat kahdet housut ovat? :)

    VastaaPoista
  3. Toi adidaksen takki, ihana!!♥

    VastaaPoista
  4. Ihania juttuja oot ostanut! <3

    ainoaxberg.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Nuo kaikki takit ovat kyllä todella ihanan näköisiä❤😍
    http://tiitiainenn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takit ovat kyllä olleet ihania löytöjä :) !

      Poista
  6. Voi miten ihastuinkaan tuohon Onlyn mustaan laskeutuvaan takkiin! Vau!

    http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana!! :) Suosittelen ehdottomasti sua hankkimaan sen!

      Poista
  7. Voi miten ihania ostoksia, varsinkin nuo molemmat takit on tosi kivoja! :) Taisin muuten itsekin katsella noita samoja mustia housuja Veromodasta yksi päivä, ja ajattelin että niiden ympärille saisi koottua varmasti kivan asukokonaisuuden. Pitäisi kai käydä sovittamassa niitä, ellei ne ole jo myyty loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti meet nyt sovittamaan niitä! Nää on aivan ihanat :) Ja sopii niin moneen erilaiseen asuun!

      Poista
  8. Hitsi noi vaalenpunaiset lasit on söpöt ♥ voisin kotiuttaa ne helposti :-D

    VastaaPoista
  9. Addun takki ja noi kengät ihanat!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Apua kuinka ihania ostoksia olet taas tehnyt! Molemmat aurinkolasit ja takit ovat mun suosikkeja ♥

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥