Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KOSMETIIKKA UUTUKAISIA

Kevään myötä myös into päivitellä kosmetiikkajuttuja herää taas henkiin. Siispä nyt on taas oikea hetki esitellä näitä uutuuksia vähän myös teille. 
  cocopanda_kosmetiikka_4
Real Techniques Sculpting Set| Real Techniques Bold Metals 203 Tapered Shadow 

Mä oon jo hetkeen aikaa vannonut Real Techniquesin siveltimiin, ja niin tulee olemaan myös jatkossa näidenkin uutukaisten myötä. Sculpting settiin mä päädyin oikeastaan ihan tuon Fan Brush- viuhkasiveltimen takia, mitä niiltä saa yksinoikeudella ainoastaan tän setin mukana. Toki kahdelle muullekin siveltimelle tulee ehdottomasti käyttöä, mutta tää oli se ykkös syy. Käyttöön ovat kaikki tosiaan päässeet, ja oon tykännyt näistä todella paljon. 
Yleensä mä hankin siveltimet aina tuollaisisa seteissä, mutta nyt päätin kerrankin kokeilla ostaa ihan yksittäisen siveltimen, mistä olin lukenut paljon kehuja. Nimittäin häivytyssiveltimen. Tällaista mulla ei ollut ainuttakaan aikaisemmin, ja nyt muutaman käyttökerran jälkeen, en vois enää kuvitellakaan meikkaavani ilman tätä! Varmasti tulee jatkossakin katseltua myös näitä yksittäisiä versioita tämän myötä. 

En oo hetkeen enää omistanut mitään kunnon kasvojenkuorintaa, joten oli vihdoin aika hankkia sellainen. Cocopandan valikoimista löysin tämän paljon kehutun version, ja sainkin sen sitten sopivasti testattavaksi. Nyt muutaman kerran tätä käyttäneenä täytyy todeta, että en olisi uskonut millainen vaikutus kasvojen kuorinnalla voikaan olla. Siis positiivisesti. Kasvot tuntuvat hujasti raikkaammilta ja tulee sellainen hyvällä tavalla hehkuva fiilis. Ei sais siis koskaan unohtaa kuorinnan tärkeyttä. 
Talvisin aina varsinkin mun jalkojen iho ihan räjähtää käsiin. Se siis kuivuu ihan rusinan kuivaksi. Vuosien myötä on tullut testattua jos jonkinsortin vartalovoiteita. Lähdin siis kokeilemaan tätä NUXE:n versiota vähän skeptisesti, että mahtaakohan tästäkään olla mihinkään. Toisin kuitenkin kävi! Tää kosteuttaa tosi pitkään. Ja se jos joku on mulle tärkeä ominaisuus. Oon meinaan todella laiska rasvaamaan kahta kertaa päivässä. Siksi mulle onkin siis todella tärkeää pitkä kosteutus. 
Merkkeinä nää kumpainenkin oli mulle täysin vieraita, mutta molemmista jäi todella hyvät fiilikset. Varmasti tulee jatkossa testattua muitakin sarjojen tuotteita. 

Eli meikinpoistopyyhe/liina näin suomenkielellä. Oon monet kerrat Henry Harjusolan videoita katsellessa miettinyt, että pitäisköhän sitä itsekkin hankkia jokin tän kaltainen. En sitten vain koskaan aikaisemmin saanut aikaiseksi, kunnes Cocopanda halusi lähettää mulle tällaisen testaukseen. Oon nyt kaksi kertaa putsannut tällä meikit, ja voi pojat! Täähän toimii paremmin, kuin ykskään kokeilemani meikinpoistoaine. Siis ihan oikeasti. Isot pisteet myös siitä, että tän voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen, kun muistaa vaan välillä pistää sen pesukoneeseen pyörimään. Suosittelen aivan ehdottomasti testaamaan! 
  cocopanda_kosmetiikka-5Balmain Texturizing Salt Spray - suolasuihke | TIGI Bed Head Masterpiece - hiuskiinne*

Edellisen suolasuihkeen loputtua halusin testata jotain ihan uutta merkkiä ja tuotetta. Balmainin tuotteista mulla ei ollut ennestään minkäänlaista kokemusta, joten päätin aloittaa merkkiin tutustumisen nyt sitten suolasuihkeesta. Tää on tosi kiva! Mutta sillai en huomaa eroa, että tää olis parempi mitä se edellinen oli. Ja hinnassa tää on melkein tuplat kalliimpi. Toki en oo tätä päässyt vielä kovin montaa kertaa käyttämään, joten mielipide voi hieman vielä muuttua, mutten usko, että ainakaan kovin paljoa. Sitä kuinka riittoisa tää taas on, en pysty vielä sanomaan. Joten toivotaan, että siinä tää voittaa sitten sen edellisen version niin, ettei kalliimpi hinta tunnu enää pahalta. 
Hiuskiinteissä edellisen loputtua, päätin palata pitkästä aikaa tutuun ja turvalliseen TIGI:n versioon. Tätä tuli käytettyä silloin teinivuosina "jokunen" putilo. Mutta sitten iski jokin kyllästyminen, ja päätin vaihtaa merkkiä. Nyt kuitenkin halusin kokeilla, vieläkö tämä on niin hyvä, mitä aikoinaan, ja kyllähän se on. Täyttää mun ykköslakan kriteerit - pitävä, hyvän tuoksuinen ja ei tarvitse lisätä pitkin päivää. 

Siveltimien lisäksi mä vannon RT:n nimiin myös näissä meikkisienissiä. Oon kokeillut montaa erilaista, mutta ykskään ei ole vielä osottautunut tuota oranssia monitoimimeikkisientä paremmaksi. Sen rinnalle halusin nyt testata myös näitä mini versioita, joiden puhutaan käyvän hyvin meikkivirheiden korjailuun. Mä myös ajattelin niiden toimivan ns. matkakokoisena meikkisienenä. Tuon isomman kanssa on nimittäin vähän haasteita saada se mahtumaan mun meikkipussukkaani. 
  cocopanda_kosmetiikka_6Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick
Sävyt: Mannequin* | Rose Matter | Celebrity Skin*

Suosikkini näistä uutuuksista on hyvä esitellä viimeisenä. Nimittäin nämä Jeffree Starin huulilakat! Myös minä allekirjoitan kaiken sen hehkutuksen, mitä nämä ovat saaneet osakseen. Nää menee nimittäin ihan kertaheitolla mun suosikki-huulipunien kärkeen. Etenkin tuo kuvassa ylimpänä oleva sävy Mannequin on ollut todella paljon mulla käytössä. Pysyvyys näissä on ihan omaa luokkaansa, välillä meinaa jopa olla vaikeuksia saada nää pestyä pois. Tosi helppoja levittää, ja näissä on niin hyvä pigmentti, että ei tarvita mitään rajauksiakaan alle. 



4 kommenttia

  1. Ihania juttuja oot saanut! Mä myös hankin tässä vaikka mitä helmikuun aikana ja niistä postailin just myös tänää. Kävin myös tänään kaupoilla ja tuli hankittua myös lisää kaikenlaista. Ehkä tässä tulee herättyä taas ulkonäkö-asioihin kevään tullessa enemmän :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania nimenomaan!! :) Kevät herättää kyllä monenlaisia asioita! :D

      Poista
  2. Ihania juttuja oot ostanut😍 Jeffreet on huippuja! Mä sain koulutuksesta bb;n mini meikkisieniä ja ne on supersöpöjä ja niillä saa levitettyä kyllä hyvin nenänpieliin ja silmänalusille meikkivoiteet ja peiteaineet, mutta en ehkä itse sellaisiin käyttäisi rahaa.. :D

    Ha vielä, mainitsit että sun vartalon iho kuivuu myös, niin mites sen kuorinta? 😊 Kuorinta tosiaan poistaa iholta sarveissoluja joka on sitä 'kuollutta' ihosolua. Vartalovoiteet eivät pääse vaikuttamaan niin hyvin iholla kun voide jää enemmänkin vaikuttamaan niihin kuolleisiin ihosoluihin jotka pitäisi kuoria pois! :-D Voisin oikeasti jauhaa tästä ihon kuorimisesta vaikka kuinka paljon! 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeffreet on kyllä ihan = ♥♥♥ Joo noi aidot bb:t on kyllä oikeesti tosi kalliita :o Suhteessa vaikka just näihin RT:n versioihin.
      Vartalon ihoa tulee itseasiassa aika useinkin kuorittua :) Mulla on pohkeissa keratosis pilaris, joka tähän aikaa vuodesta varsinkin kovilla pakkasilla rupeaa oikein paljon kiukuttelemaan, niin sen takia. Se toki aiheuttaa myös tota kuivumista vielä entisestään. Mutta oot kyllä ihan oikeassa, kuoriminen on tosi tärkeää, eikä siitä voi jauhaa liikaa! :) Kiitos Sanni pitkästä kommentista ja vinkistä, vaikka se jo tuttu juttu olikin! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥