Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAINEN YKSITYISKOHTA

asu_tory_1
Täällä taas! Mun ei tosiaan ollut tarkoitus kadota blogin parista viikoksi, mutta mun ei myöskään ollut tarkoitus lähteä äkkilähdöllä Nizzaan viideksi päiväksi. Kumpikin sitten kuitenkin tapahtui sen enempää suunnittelematta. Lähdettiin tosiaan J:n kanssa reissuun viime la-su välisenä yönä. Hypättiin hänen perheen suunnittelemaan reissuun mukaan, sillai mukavasti vajaa kahden vuorokauden varoitusajalla. Osaan alkuperäisestä matkaseurueesta iski niin paha influenssa, että heillä ei ollut toivoakaan päästä mukaan. Joten mulle ja J:lle aukesi sitten paikat reissusta. Tältä reissulta me sitten palattiin kotiin myöhään torstaina. Vaikka mä en ollut ollenkaan varma, selviänkö kotiin saakka. Muhun nimittäin iski torstaina ihan järkyttävän kova kuume, mitä ennen oli todella huono olokin vielä. Lentokoneessa ajattelin, että jos mä täältä hengissä selviän omaan sänkyyn, en enää koskaan lennä. Kuume on onneksi laskenut, mutta voimat on edelleen aika nollissa. Palataan me reissuun tarkemmin omissa postauksissaan. 

asu_tory_7
Nyt on nimittäin luvassa asukuvia viime kuun puolelta. Vaaleanpunainen laukku uutukainen pääsi asukuviin tuomaan ihanaa piristystä muuten hyvin tavallisen väriseen asuun. 
Mä ensiks ajattelin, ettei tuota karkkia tuu käytettyä ennen kunnon kevättä. Ja pyh pah! Sehän on ollut ihan hurjan paljon mulla käytössä. Se on kooltaansa just passeli arkikäyttöön, ja onhan se värinsä puolesta aivan ihana piristys ollut muuten aika talvisiin, harmaisiin ja synkkiin asuihin. Ihan nappi ostos siis! Se on sen verran hennon värinen, että siihen voi yhdistää kaveriksi oikeastaan ihan mitä tahansa väriä. Eli helppokin vielä kaiken lisäksi.
Takiksi pääsi mun kestosuosikki. Jos mun pitäisi valita yksi takki, mitä saisin kaikki talvet käyttää. Se olisi tämä. Monta vuotta oon jo sen kanssa kulkenut, ja toivon, että se kestää käyttöä vielä vähintään toiset saman verran.
Kokonaisuudessaan asu on tosi perus ja simppeli, yhdellä pirteämmällä yksityiskohdalla. Ja just sitä sen halusinkin olevan. Esimerkiksi mustalla laukulla tää asu olis todella tylsä, mutta laukun ansiosta, tykkään itse tästä ainakin tosi paljon!

asu_tory_4 asu_tory_6 asu_tory_9 asu_tory_2 asu_tory_5 Jacket Vila | Jeans Zara | Shoes Timberland | Scarf Cubus | Bag Tory Burch 


Nyt mä jatkan toipumista tästä taudista. Eli aukaisen Netflixin ja kääriydyn peiton alle toisin sanoen.. Pitäkää te lukijat vähän pirteämmät ja energisemmät viikonloput, mitä minä! 

22 kommenttia

  1. Tosi nätti asu! Laukku mun mieleen jo ihan liian iso, mutta sika kauniin värinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ :) Mulle tietynlaiseen käyttöön laukku on just passeli! :)

      Poista
  2. Tykkäsin todella paljon tästä asusta! :) Tuo takki etenkin on ihana <3 Myös laukku on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Niina! ♥ Ihana kuulla, että takki on näin vuosien käytön jälkeenkin edelleen näin tykätty :-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mustakin, ja ihana kuulla, että myös sä oot sitä mieltä! ♥

      Poista
  4. Voi miten söpö asu!<3 ja mä himoitsen niiiiiin paljon tuota laukkua, ihan täydellinen😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmekkös tuo, koska onhan tämä nyt juurikin täydellinen ;) ♥

      Poista
  5. Ihanat kuvat ja tosi kiva asu! Mistä mahtaa olla toi huivi? 😍

    VastaaPoista
  6. Onpas kyllä tosi suloisen värinen laukku, ihan kuin joku karkki!! Juuri mun lempiväriä niin pisti kyllä heti silmään positiivisella tavalla hahah :D

    https://jasminsevgi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä täydellinen!! Ei siis ihme, että pistää silmään ;)

      Poista
  7. Ihana pikareissu Nizzaan, sellaiset piristää aina! Pikaista paranemista :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ja totta, pikareissu Nizzaan oli ihana ja piristävä, vaikka kuumeen sieltä sainkin :D

      Poista
  8. Kaikki tuon tyyliset laukut on kyllä tosi kivoja! Itsekin ostin samantyylisen suunnilleen kuukausi sitten ja on ollut sen jälkeen kyllä tosi kovassa käytössä :D Tosi hyviä kuvia susta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia kehuista! ♥ Ja tän tyyliset laukut on kyllä tosi käteviä, ja sopivasti niin hyvän näköisiäkin :)

      Poista
  9. AI miten kauniita kuvia! <3
    Upea laukku ja nainen.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥