Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Väriä kevääseen & tulevaan kesään!

Voi pojat mikä kevät! Vaikka tänään ei aurinkoa oo paljon näkynyt, on se viime päivinä muuten ollut ihanan paljon läsnä. Sen myötä on ollut myös aika puhaltaa pölyt kevävaatteiden päältä ja kaivaa ne esiin. Samalla on tullut mietittyä paljon tulevan kevään ja kesän pukeutumista. Vieläkö kaikki vanhat jutut miellyttää, vai pitäisikö sitä laittaa jotain eteenpäin ja hankkia uusia kivempia yksilöitä tilalle. Eli toisinsanoen tämä joka keväinen operaatio, kun tekisi mieli uudistaa koko vaatehuone. Talvikautena lähes puhki kulutetut tylsät ja synkät yksilöt kyllästyttää, mutta onko ne viime vuoden kevät- ja kesävaatteet kuitenkaan tarpeeksi pirteitä ja tähän aikaan sopivia. 

Onneksi nyt on myös se aika vuodesta, kun kaupat täyttyvät kevään ja tulevan kesän uutuuksista. Tänä kesänä pinnalla on selkeästi paljon erilaisia värejä. Löytyy tummempia yksilöitä, kuten punaista ja vihreää, mutta myös vaaleammat yksilöt pysyvät pinnalla, esim just vaaleanpunainen ja vaaleankeltainen. Ai että! Mä halusin koota teille vähän mun suosikkeja Espritin valikoimasta, koska heille vasta ihania uutuuksia olikin saapunut. 
valmis_1vihreä kukkapaita - täällä // raidallinen huivi - täällä // valkoinen pitkähihainen - täällä
valkoinen kello - täällä // beiget housut - täällä //  musta haalari - täällä
vaaleanpunainen kukkahame - täällä // vaaleanpunaiset korkokengät - täällä

Vaaleanpunainen on kyllä mun suosikki vuodesta toiseen, oli se sitten muodissa tai ei. Esimerkiksu tuo vaaleanpunainen kukkahame, katsokaa nyt miten upea se on! Siihen yhdistää jonkin yksivärisen yläosan ja saman väriset kengät, niin ai että. Musta haalari on myös tässä kollaasissa mun suosikki. Se on muutenkin vaatekappaleena sellainen, joka pitäisi löytyä jokaisesta vaatekaapista. Koska se on sellainen asukriisin pelastaja! Sopii nimittäin korkkareiden kanssa juhliin ja tennareiden kanssa arkeen. Tässä yksilössä on vielä äärettömän kiva tuo helmi yksityiskohta. 

valmis_2
keltainen kukkamekko - täällä // siniset housut valkoisilla raidoilla - täällä // keltainen takki - täällä 
vaaleanpunaiset housut - täällä // lehtikuvioitu mekko - täällä
farkkuhame - täällä // mustavalkoinen paitapusero - täällä // valkoiset kengät - täällä

Jos vaaleanpunainen on mun ikisuosikki, niin keltainen on sitten kyllä ehdoton sesonkisuosikki. Oon niin tänä keväänä rakastunut siihen, ettei tosikaan. Katsokaa nyt vaikka tuota keltaista takkia, aivan täydellinen. Puhumattakaan tuosta upeasta kukkaisesta kesämekosta. Keltaisen lisäksi myös vihreä on alkanut yllättämään mua pukeutumisessa. Ennen mä inhosin kyseistä väriä, mutta nykyään se onkin ihan toimiva. Oikeastaan sellainen limen ja vaaleanvihreä on ainut, joka tökkii jos sitä on isoissa määrin. Mutta muuten, esimerkiksi tuossa lehtikuvioidussa mekossa on sitä jotain täydellistä vihreää sopivassa suhteessa valkoisen kanssa. Farkkuhame on myös yksi, mistä mä oon vasta tänä keväänä innostunut. Vielä en yhtäkään sellaista omista, mutta ehkäpä sellainen tulee hankittua tän kevään ja kesän aikana! 


Niinkuin huomasitte, Espritiltä löytyy aivan ihania juttuja kevääseen ja tulevaan kesään. Väreissä ei ole säästelty, mikä on ainakin just tosi hyvä juttu. Värien lisäksi löytyy kuitenkin niitä varmoja mustia ja valkoisia yksilöitä, mikäli jostain syystä ei vielä tänäkään vuonna uskalla värien maailmaan heittäytyä. Kandee muuten myös kurkata heidän HOME- puolensa, nimittäin siellä vasta kivoja yksilöitä onkin! Mäkin laitoin tilaukseen muutamia yksilöitä myös siltä puolelta. 

Mikä on sun suosikki väri tänä kevään? 

10 kommenttia

  1. Tääl varmaa se perus pinkki on best! Tai turkooso:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi on itselle jotenkin tosi vieras väri, en taida omistaa yhtikäs mitään turkoosia :D mutta pinkki ja varsinkin vaaleanpunainen, ai että! ♥

      Poista
  2. Aivan IHANIA asuja! Erityisesti tuon ylimmän kuvan jumpsuit ja vihreä-keltainen huivi pistivät positiivisesti silmään. Tuollainen keltainen kesämekko olisi ihana myös! Jäänkin seurailemaan blogiasi, täältä voisi saada kivoja ideoita omaan vaatekaappiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jumpsuit on omakin lemppari! :-) Toivotaan, että saat täältä ideoita myös jatkossa! ♥

      Poista
  3. Mä olen löytänyt keltaisen värin nyt kevällä😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on kyllä ihana, ja erityisesti just tänä keväänä mäkin olen sen tajunnut! :)

      Poista
  4. Keltaisesta on tullut minunkin tämän kevään suosikkiväri, ihanan piristävä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on kyllä ihana, itsekin olen sen tänä keväänä vasta kunnolla löytänyt :-)

      Poista
  5. Ihanan raikkaita sävyjä ja vaatteita, ihania kevääseen (ja hei ihan just kesään!!) :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥