Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

AIKA PALATA FARKKUIHIN!

asu_rayban_5 asu_rayban_3 asu_rayban_4-tile asu_rayban_2 asu_rayban_6 asu_rayban_1 asu_rayban_8Top Vila | Jeans Dr Denim | Shoes Michael Kors | Bag Furla 
Watch Michael Kors | Sunglasses Ray-Ban/Pilkeoptiikka*

Ilmojen pikkuhiljaa jäähtyessä ajattelin julkaista teille nämä ihan alkukesästä räpsityt asukuvat. Kun farkuissa pystyi silloin vielä kulkemaan ilman lämpöhalvausta. Tuntui tyhmältä pläjäyttää nämä tänne kesken helleaallon, kun ei mulle ainakaan olisi tullut pieneen mieleenkään ruveta kiskomaan jotain farkkuja jalkaan heinäkuun helteissä. Nyt kuitenkin on jo muutamana päivänä tullut sellaisia käytettyä, niin tuli semmonen fiilinki, että ehkäpäs nämä kuvat voisivatkin olla nyt ajankohtaisia. 

Ostin alkuvuodesta pitkästä aikaa itselleni Zalandon alesta nämä Dr Denim:in farkut kokeiluun, että missä sarjassa kyseisen merkin laatu nykyisin rullailee. Mulla on siis kyseisestä merkistä kokemusta ainakin kolmien pöksyjen verran, ja täytyy sanoa, että silloin laatu ei kyllä yhtään vakuuttanut. Muutenkin housuissa tökki aina joku. Ne ei joko istuneet enää muutaman käyttökerran jälkeen, tai kangas meni pesussa ihan ihmeelliseksi. Kolmansien jälkeen totesin, että antaa olla, tää merkki on tehty ihan muille, kun mulle. Heidän valikoimassaan on kuitenkin tosi siistejä yksilöitä, sellaisia joita ei muilta merkeiltä oiken tunnu löytyvän. Lopulta, kun nämä pamahti ruudulle 16 euron hintalapulla varustettuna, ajattelin, että testataan nyt sitten. Näitä on nyt sitten tosiaan jotakin kertoja tullut käytettyä, eli mielipide on kerennyt muodostua. Laatu/malli tai missä vika sitten aikaisemmin ikinä olikaan, on jonkun verran parantunut. Ihan yhtä toivottomat tapaukset eivät ainakaan nämä yksilöt ole. Mutta jos mun pitäisi tällaisista farkuista maksaa 50 euron hujakoilla keikkuva ovh hinta, en olisi ostokseeni tyytyväinen. Edelleen siis tulevaisuudessa tuun tekemään farkkuostokseni muilta merkeiltä. 

Vaaleisiin farkkuihin oli helppo yhdistää perus valkoinen toppi, ja inan hentoa väriä Furlan laukun ja Korsin ballerinojen myötä. Molemmat ovat väriensä puolesta olleet aivan huippu ostos! Niiiin helpot yhdistellä muiden värien kanssa, mitä aluksi vähän jännitin. Furlalle myös aivan todella iso hatun nosto siitä, että he ovat saaneet tuon metropoliksen kultaisen värin niin kylmän kultaiseksi, että se toimii ihan yhtä hyvin niin hopeiden, kuin kultaistenkin korujen kanssa. 

Jokos siellä ollaan kaivettu farkut esille? Entä mitä mieltä tällaisesta basic-asusta? :) 

7 kommenttia

 1. Niin kiva asu kaikessa yksinkertaisuudessaan! <3 Mä niin rakastan tuota pikkuista Furlaa, ihan pakko saada oma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! ♥ Aina yhtä ihanaa saada palautetta onnistuneesta asuvalinnasta! :) Furla on kyllä ihana, suosittelen!

   Poista
 2. Tykkään tästä asusta ♥ Ja noi farkut kyllä näyttää hyvältä kuvissa, harmi jos laatu ei silti oo sitä mitä odottais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! ♥ Totta, kivalta näyttää, mutta ei tosiaan laadussa voi kehua :(

   Poista
 3. Kivan näköinen asu, nuo farkut on mageet <3!

  VastaaPoista
 4. Kiva asu. Onkin ihana päästä taas farkkuihin ja kokeilemaan miten niihin mahdutaan kesäloman jälkeen :)


  www.visionkatri.blogspot.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥