Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: ELOKUU

Koska kesän aikana ei oo nähty vielä lainkaan suosittuja TB-Style postauksia, niin tässä sitä nyt olis vihdoinkin! tbstyle_elokuu DSC_0027-tile 2013
Jotenkin kiva, mutta ei sit kuitenkaan niin kiva. Leopardikuosi ei iske enää juuri lainkaan, ja sillä toppi onkin lähtenyt jo useampi vuosi sitten kiertoon. Myöskään en enää yhdistäisi noin kuviollista toppia noin revittyihin farkkuihin. Asu voisi toimia yks värisellä paidalla huomattavasti paremmin, esim valkosella sellaisella. Guess:in laukun tosin vaihtaisin myös johonkin toiseen. Kyseisen merkin veskat ei myöskään nykyisin enää iske ollenkaan. Tuo kyseinen versio oli itseasiassa mun ihka ensimmäinen merkkilaukku, jolla oli melkoinen tunnearvo. 

DSC_09272014
Tästä mä kyllä tykkään edelleen. Ehkä ainut asia mitä kuitenkin muuttaisin, vaihtaisin korut paljon hillitympiin tai sitten ottaisin ne kokonaan pois. Jännä miten se mieli muuttuu, tuohon aikaan enemmän oli enemmän ja nykyään vähemmän on enemmän. Asusta mulla on jäljellä enää kengät ja kello, ja niille kertyykin käyttökertoja tasaiseen tahtiin. 
  DSC_0528
2015
En osaa oikein sanoa, tykkäänkö tästä vaiko en. Koska samaan aikaan tykkään, ja en tykkää. Mutta silti en osaa tarkkaan sanoa, että miksi en tykkää. Vaaleat housut ja valkoinen paita istuu hyvin vaalean vuittonin kanssa. Tää asu löytyy multa edelleen kokonaisuudessaan, mutta housuja ja paitaa tulee käytettyä enää tosi harvoin jostain syystä. 
  asu_tallinna_1-side2016
Tää asu on ehkä inan tylsä, mutta tykkään siitä silti edelleen. Oikein perus arkinen asu, jota tulee edelleen käytettyä, ja joka löytyy edelleen ihan kokonaisuudessaankin multa. Farkut onkin itseasiassa yhdet mun lemppareista, olleet jo pitkään. 
  asu_raitapaita_42017
Voi pojat! Olin jo melkein unohtanut tän paidan olemassa olon. Täytyykin heti kaivaa se esiin ja ottaa se taas käyttöön, kun helteet pikkuisen tästä helpottavat. Tämäkin asu toimii mun silmään edelleen tosi kivasti. Tästä en muuttais kyllä oikeastaan yhtään mitään. 

asu_kesä_1 2018
Ja sitten elokuun ensimmäistä asua, joka on ollut koko kesän yks käytetyimpiä. Oon tänä kesänä rakastunut farkkuhameisiin todella. Palataan tähän pian tarkemmin! 

8 kommenttia

 1. Kun kattoo kaikkien bloggaajien tämmösiä (samanikäiset) postauksia, niin toi 2012-2014 on helposti semmosta snooki-jersey shore ajan mukaan suomessa kovin muodikasta leopardia ja rokihtavaa, tietty itsekin oli "emo" siihen aikaan.. :D Hyvä kehitys, kaunistuu vain vanhetessaan!

  VastaaPoista
 2. Farkkuhameet on pop. Tykkäsin myös paljon tuosta 2017 mariannepaidasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vasta tänä kesänä ihastunut farkkuhameisiin! Onneksi, koska onhan nämä nyt aivan ihania! :)

   Poista
 3. Ihan huikee postausidea! Mä oon elämäni aikana vaihtanut niin usein tyyliä, että tämmöisen postauksen toteuttaminen saattais olla itsellekin varsin avartava kokemus :)

  <3: www.thewhat.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sittenhän sulla ei oo muuta vaihtoehtoa, kuin toteuttaa tällainen myöskin! :)

   Poista
 4. Näitä tb-style postauksia on kyllä niin kiva lukea! Ihan totta tuo mitä sanoit että nykyään vähemmän on enemmän, ai kamala mikä määrä eri koruja sitä on tullut itsekin ranteisiin ja kaulaan joskus kahmittua :D

  VastaaPoista
 5. Olipa hauska postaus, kiva päästä kurkistamaan vanhoja tyylejä :D Mun lemppareita oli 2015 ja 2017 :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥