Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Punainen jumpsuit - yksi tän kesän käytetyin vaate!

asu_powerpark_9 asu_powerpark_3 asu_powerpark_5 asu_powerpark_7-tile asu_powerpark_1 asu_powerpark_10 Jumpsuit H&M | Shoes Converse | Bag Louis Vuitton
 Watch Daniel Wellington | Sunglasses Ray-Ban

Ostin viime vuonna H&M:n alesta aivan täydellisen punaisen jumpsuitin alle kymmenellä eurolla. En kuitenkaan koskaan oikein osannut vetäistä sitä päälleni ja lähteä se päällä ulos. Niimpä jumpsuit sai keikkua vaatehuoneessa laput paikallaan kuukaudesta toiseen. En kuitenkaan raskinut luopua siitä sen aivan ihanan värin takia. Tänä keväänä kootessani kirppiskamoja vähän rankemmalla kädellä sovitin sitä pitkästä aikaa. Ihastuin siihen ihan uudella tavalla, ja päätin vetäistä sen heti kelien salliessa päälleni. Helteisen kesän myötä käyttökertoja kertyikin sitten aika runsaasti. Myös meidän Power Park -reissulle mä päätin vetäistä tämän päälleni. Pirtsakka punainen sopi älyttömän hyvin huvipuistoon. 
Punaisen kaveriksi mä päätin yhdistää mun uudet Converset. Huomasin alkukesästä, että näitä saa nykyään leveillä nauhoilla, ja pakkohan ne oli sitten heittää tilaukseen. Mulla ei hetkeen olekaan ollut valkoisia varrellisia converseja, ja olin huomannut kuitenkin kaipaavani sellaisia. Nää on aivan täydelliset klassikot pienellä uudella viballa. Valkoinen ja punainen nyt toimii aina yhdessä! 

10 kommenttia

 1. Aivan ihana playsuit ja todellakin käy huvipuistoreissulla tuo <3 Valkoiset Conssit, kyllä sanon minä! ;) Kelpais mullekin tuo playsuitti 8) Mulla on jäänyt punainen jumpsuit vaatehuoneen perälle ja oon pitkään miettinyt missä tilanteessa sitä käyttäisi :) Se vaan vaatisi korkeaa korkoa koska lahkeet ovat normi pituiset (olisin halunnut nilkkoihin ne, mutta lyhty kun olen..). Ehkä se jonain päivänä vielä pääsee ulkoilemaan, tykkään siitä kuitenkin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana! Ja kiva nähdä, että säkin tykkäät tästä :) Sun tyyli on kuitenkin yks mistä tykkään ihan hurjan paljon! <3 Ehdottomasti kaivat sen sieltä käyttöön!

   Poista
 2. Mulla käy toi sama joidenkin vaatteiden kohdalla. Ostetaan ja se päätyy vain odottamaan kaappiin oikeaa hetkeä kun sitä tahtoo (tai uskaltaa) käyttää. Toi on kyl aivan ihanan värinen! Tosi pirtsakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla, etten ole tän kanssa yksin, vaan muillakin tapahtuu tätä :D Väri on kyllä just passeli tässä!!

   Poista
 3. Tosi kaunis vaate! Mulla myös nyt paljon vaatteita kaapissa odottamassa sitä hetkeä. Lisäks oon ostanut nyt sikana napapaitoja vaikka oon vähän kiikun kaakun sen kanssa käytänkö niitä oikeasti.

  www.visionkatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana :) Nytten hei säkin kaivat niitä vaatteita sieltä kaapin perältä ja otat niitä vaan rohkeasti käyttöön!

   Poista
 4. En ihmettele yhtään miksi tää on kesän käytetyin, aivan ihana! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin olet tuota mieltä! :)

   Poista
 5. Ompa kesäinen asu, punainen sopii sulle hurjan hyvin :) pitäisi itsekin opetella käyttämään kyseistä väriä :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥