Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

NÄIN VALEHTELEN NETISSÄ & SOMESSA! -BLOGIHAASTE

Bongasin alkukesästä tällaisen ihan mielenkiintoisen blogihaasteen monesta eri blogista, ja nyt päätin vihdoin itsekin toteuttaa tämän. Välillä on ihan hyvä pysähtyä miettimään, että ei se bloggaajien elämä ole aina pelkästään sitä, mitä se blogin perusteella näyttäisi olevan. 

asu_vaaleanpunainen_2
Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olla some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.
Kyllä ja ei. En koskaan oo valinnut mitään näistä tällä perusteella. Mutta mulle itselle on tärkeää viihtyisyys. Joten, mun tulis mentyä tällaisiin paikkoihin vaikken bloggaisikaan lainkaan. En esimerkiksi voisi kuvitellakaan valitsevani matkakohdetta tai hotellia ihan vaan sen perusteella, että mikä sopii tänne parhaiten. Mutta mä rakastan kauniita paikkoja, ja viihtyisiä, siistejä ja laadukkaita hotelleja. Jotka ainakin tähän saakka ovat kaikki sopineet tännekin erittäin hyvin.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.
Kyllä ja ei. Pukeutuisin ja sisustaisin ihan samalla tavalla, oli mulla sitten blogia tai ei. Mutta kattauksia tulee kyllä mietittyä ihan kauniiden kuvien takia hieman enemmän. 

En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.
Ei. Mulla on todella todella harvoin meikkiä. Pitkälle reipas 90% näistä kuvista tulee otettua ilman minkäänlaista meikkiä. Mun mielestä Insta storiesissa ja Snapchatissa on kivakin mennä vähän rennommalla meiningillä, tai itse ainakin tykkään seurata sieltä enemmän niitä aitoja juttuja, kuin viimeisen päälle mietittyjä ja aseteltuja.

asu_1
Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.
Kyllä varmaan. Mä en ajattele, että mun blogi tai että mulla olis mitään brändiä. Mutta kyllä mä julkaisen täällä vain sellaista sisältöä, jonka koen sopivaksi tänne. 

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.
Ei. Toki mä muokkaan kuvia, lisään valostusta ja kontrastia yms. Mutta en koskaan mitään ns. kauneus filttereitä. Eli että kaventaisin kasvoja tai valkaisin hampaita tms. Käsittelen siis kuvia joissa olen itse mukana, oikeastaan ihan samalla tavalla, kuin kuvia joissa en itse ole. 

Silottelen elämääni somessa.
Kyllä. Mä jätän ihan tarkoituksella ison osan pois täältä blogistakin. Tälläkin hetkellä makaan  pieruverkkareissa sohvalla tuhannella mutkalla aivan jäätävien menkkakipujen takia. Ei mikään hohdokas hetki, mistä räpsisin kuvia ja laittaisin tänne. Mutta todellinen hetki kuitenkin. En kuitenkaan koskaan vääristele totuutta, eli en kuvaa tai kirjoita mitään, mitä ei todellisesti oo ollut. Jätän vaan pois osuuden ja julkaisen jäljelle jäävän osuuden.

asu_vaaleanpunainen_5
asu_vaaleanpunainen_3 Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.
Kyllä ja ei. En kadu mitään brändiä tai yritystä, jota olen edustanut. Kadun ehtoja millä hintaa olen yhteistyöhön lähtenyt blogin alkutaipaleella. Nykyäänkin saan edelleen ehdotuksia ihan naurettavilla ehdoilla, joihin nykyään osaan onneksi sanoa ei, ja olla lähtemättä mukaan. 

Bloggaajien elämä on glamourista.
Ei. Ei todellakaan. Se saadaan vain niin helposti näyttämään siltä. Tottakai tälläkin alalla on ne aallon harjalla ratsastavat, kenellä on varmasti enemmän Chanelia jne. mutta he ovat kaikki ansainneet ne. Ei mikään ole heille ilmaiseksi tai työtä tekemättä tullut. Me kaikki tällä puolella ruutua ollaan niitä ihan samoja tavallisia tallaajia tuolla kadulla, kun kaikki ei bloggaajatkin. Me vaan jaetaan itsestämme nettiin se kauniimpi osa ja puoli. 

Ajattelen hetket Instagram-kuvina.
Ei. Tää itseasiassa on sellainen, jonka haluaisin osata. Haluaisin päivitellä Instagramia niin paljon enemmän, mutta mulla on sinne aina niin vähän postattavaa, koska en ikinä tajua ottaa niitä hetkiä talteen puhelimeen. 

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.
Ei. En oo koskaan tainnut googlettaa nimeäni tähän tarkoitukseen. Jodelia tulee silloin tällöin seurattua, mutta sieltäkin lähinnä mitä paikalliset kirjoittelee, ei mitään some-juorujuttuja. 

asu_vaaleanpunainen_4
Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen.
Ei. Oon kyllä tutustunut blogin kautta uusiin ihaniin tyyppeihin, mutta ajatuksena ei kyllä koskaan ole tutustua heihin mikään kuuluisuuden kiilto silmissä. Enkä mä suoraan sanottuna koskaan ole kehenkään tutustumisesta bloggaamisen kannalta ajateltuna edes hyötynyt. Mun mielestä on jopa tosi julmaa ja häikäilemätöntä, miten toiset tätä harrastaa. Ja ikävä kyllä luulevat sen olevan täysin näkymätöntä, että kukaan ei muka sitä huomaisi. 

Bloggaaminen ei ole oikea työ.
Ei. Se on ihan oikeaa työtä, johon saa heittämällä helposti upotettua 40h viikossa, tai jopa enemmän. Yhden postauksen lukee läpi ehkä kymmenessä minuutissa, mutta kaikki se työ siellä postauksen takana vie huomattavasti enemmän aikaa. 

Ostan tuotteita tai vaatteita ainoastaan kuvattavaksi.
Ei. Tää on mielestä ihan älyttömän typerää.

asu_vaaleanpunainen_1 Top Selected Femme | Jeans Zara  | Jacket Only | Sunglasses Michael Kors 
Bag Louis Vuitton | Watch Michael Kors | Shoes Nike

17 kommenttia

 1. Kaunis asu ja hyvät vastaukset! Mulla on myös tuo sama takki mutta kesällä ei ole päässyt käyttöön kunnolla kovien helteiden vuoksi.

  www.visionkatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Katri! ♥ :) Tää on tosi alku kesästä kuvattu asu, ei todellakaan helteisellä säällä :D

   Poista
 2. Hyviä vastauksia täällä, ihania kuvia myös <3 Voisin sanoa samaa tuosta instagram kohdasta. Mäkin haluaisin päivittää enemmän sitä, mutta en vaan jostain syystä osaa lisätä sinne kuvia mitkä on esim. otettu phonella (enkä muutenkaan osaa kuvata mitää kivaa phonella, vaan käytän aina kameraa). Tosi moni juttu jää myös kuvaamatta kun ei kamera oo koko ajan matkassa. Hetki sit lisäsin instaan pitkästä aikaa phonella otetun kuvan ja olihan sekin ihan kiva, pitäis opetella ja olla aktiivisempi instassa ja phonen kameralla kuvata myös enempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä kuvaan aika paljon puhelimen kameralla, mut ne on yleensä sellaista matskua, ettei ne päädy kuin omaan käyttöön :D Pitäis kans osata vähän löysätä rimaa ja päivittää instaa useammin ja rennommin! :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 3. Kiva kun säkin teit tän postauksen, oli mielenkiintoista lukea sun vastauksia :) Ja tosi ihana tuo sun nahkatakkis <3 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kuulla, että tää sai näin hyvän vastaanoton! :) Tää takki on kyllä ihan super!! ♥

   Poista
 4. Tää olis kyllä tosi kiva postaus toteuttaa myös omassa blogissa! :) Sanon samaa mitä muutkin ylemmissä kommenteissa, että tuo sun nahkatakki on tosi ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sähän toteutat sitten tän! Olis huikee lukea sun vastauksia myös! :)

   Poista
 5. Ihana asu!♥ Oon lukenu monista blogeista tän haasteen ja tää on kyllä niin kiva, et täytyy varmaan toteuttaa itsekin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuta ihmeessä!! Tätä oli kiva myös kirjoitella! :)

   Poista
 6. Hyvät vastaukset. Tälläisin tavoin oppii paljon bloggaajasta ja hänen ajatusmaailmastaan. Itsekkin tein tämän saman haasteen tuossa kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä hyvä haaste! :) Täytyykin käydä lukemassa sinunkin versiosi!

   Poista
 7. Tämä on mielenkiintoinen blogihaaste, jonka avulla oppii tuntemaan bloggaajaa vähän eri näkökulmasta. Toisaalta myös tämä tuo esille sen faktan, mitä ei läheskään kaikki hoksaa: bloggaajilla on elämää myös blogin ulkopuolella :D

  Ihana asu ja ihanat kuvat!

  http://lifewithhannamari.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ollut varmaan munkin kaikkien aikojen lemppari haaste! :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 8. Kivan simppelit vastaukset! Tää on kyllä sellainen haaste mikä pitäisi ehkä itsekin tehdä - harmittaa vaan kun en tiedä yhtään kukan tämän on aloittanut niin ei voi antaa krediittejä oikeaan paikkaan!

  hanna
  <a href="http://www.hannamariav.com</a>www.hannamariav.com</a>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vain toteuttamaan tämä! :) Ja tuo on kyllä totta, että harmillisen usein näistä haasteista puuttuu se, joka se on saanut liikkeelle :/

   Poista
 9. Hauska postaus idea ja hyviä ajatuksia! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥