Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

NYKYAIKAINEN JA PALVELEVA KIRPPUTORI TAMPEREELLA.

Oon postannut tästä tänne joskus aikaisemminkin muutama vuosi sitten, mutta koska mun mielipide tästä paikasta ei oo muuttunut (muuta kuin korkeintaan positiivisemmaksi), niin halusin vähän päivitellä tietoja ja juttuja, ja samalla muistutella kaikkia Tampereen parhaasta kirpputorista, johon kannattaa kyllä suunnata, vaikka vähän kauempaakin!
aaaakirppis-1
Mä oon pyörinyt Tampereen kirpputoreilla jo monen monta vuotta. Monen kirpputorin seasta on kuitenkin löytynyt se yksi ylivoimainen suosikki. Se on Kirpputori Swap. Niinkuin heidän sivuillaan lukee "Nykyaikainen ja palveleva kirpputori Tampereella". Ja sitä se nimenomaan onkin! Kirpputori Swap sijaitsee Hervannassa aivan Duo:n vieressä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vaikka mulla on tässä kotinurkillakin tosi monta kirpparia ihan kävelymatkan päässä, tulee silti kirppareista eniten käytyä Swapissa. Sinne pääsee siis tosi helposti niin omalla autolla, kuin myös bussilla. Molemmilla tulee itsekin siellä kuljettua.
Mistä mä sitten niin erityisesti tykkään Swapissa? No oikeastaan ihan kaikesta. Niin myyjän, kuin ostajankin näkökulmasta katsottuna. Ehkä isoin plussa tulee kuitenkin just tuosta nykyaikaisuudesta. Valoisat, järkevästi laitetut, SIISTIT ja nykyaikaiset tilat. Pöytiä on eri kokoisia erilaisia myyjiä ajatellen. Pöydät on selkeitä ja käytävät sopivan leveitä. Iso plussa tulee myös ehdottomasti Kirppari Kallesta! Eli tällaisesta ohjelmasta, joka helpottaa myyjän työtä ihan suunnattomasti. Sillä voi hinnoitella kaikki kotona valmiiksi, ja sitten vain pöydän äärellä lätkiä paikan päällä tulostetut laput tuotteisiin kiinni. Sen jälkeen kotona pystyy seuraamaan reaaliajassa myyntiä. Ihanan kätevää!
Mä tykkään Swapissa myös paljon siitä, että siellä aidosti halutaan keksiä uutta ja toteuttaa sitä, sekä oikeasti kuunnellaan asiakkaita ja heidän palautteitaan. Monet kirpputorit täällä Suomessa ovat todella kaavoihinsa kangistuneita ja polkevat ihan paikallaan. Mäkin oon käynyt Tampereen kirpputoreilla nyt varmaan jotain kymmenisen vuotta, ja moni kirpputori on edelleen ihan samanlainen, mitä silloin. Swapin yrittäjät ja henkilökunta on selkeästi tajunnut sen, että tätäkin alaa voi viedä ja kehittää eteenpäin. Ja hei, tiiättekö vielä mitä, heidän hinnastonsa on myös tosi edullinen verrattuna moneen muuhun paikkaan Tampereella!

Yksi näistä heidän kehittelemistään asioista, on heidän palvelupaketit. Niitä löytyy montaa erilaista, moneen eri tarpeeseen. Parhaimmillaan he jopa noutavat tuotteet kotoasi! Monesti ystävien kanssa kirppistely aiheesta jutelleena nousee aina esiin "no kun ei ehdi ottamaan sitä pöytää!..." etenkin sellaisten kavereiden kohdalla, kenelle jälkikasvua on jo siunaantunut. Arki on niin kiireistä, ettei siihen saa mitenkään sovitettua kirppispöytää. Tavaraa kyllä löytyisi ylimääräistä vaikka kuinka ja paljon. Näissä palvelupaketeissa on ajateltu just esimerkiksi tällaisessa tilanteessa olevaa perhettä. 

cropped-cropped-yksi1-1
Mä käyn kirpputoreilla aika paljon, yllättävän paljon itseasiassa. Oon kuitenkin tosi tarkka, että mitä mä sieltä ostan. Vaikka saisinkin läjän vaatteita puoli-ilmaiseksi, niin mulle tosiaan merkkaa se laatu huomattavasti enemmän, kuin se niiden määrä. Tuntuu, että tosi moni käy nykyään kirppareilla sen vuoksi, että sieltä saa niin paljon enemmän samalla rahalla, kuin suoraan kaupasta. Ja omalla kohdalla se ei oo kyllä se syy. Tykkään myös tosi paljon siitä, että ikinä et voi tietää minkälaista tavaraa siellä onkaan vastassa. Swapista löytyy tosi paljon nuorten naisten vaatteita laajasti eri merkeiltä. Jonkin verran on myös tullut bongailtua kivoja sisustusjuttuja, sekä lastenvaatteita ja leluja näkyy myös olevan tarjolla joka kerta, kun siellä tulee poikettua. Tarjonta on siis tosi monipuolista. Parhaimmat löydöt Tampereen kirppareista mä oon tehnyt ehdottomasti Swapista, ja nyt haluankin näyttää teille niistä muutaman! 

swap_1Niken baseball- takki sekä Zaran farkkutakki

Tässä kaksi yksilöä lemppareiden joukosta. Jos olisin ottanut tähän postaukseen mukaan kaikki lempparit, olis tästä tullut ihan hullun pitkä. Joten päätin nyt mennä näillä. Syksy kun kovasti tekee jo tuloaan, ja itse sainkin jo ensimmäisen kunnon flunssan, niin takit sopi teemaaltaan tähän kohtaan  oikein hyvin. Niken takilla oli hintaa 15 euroa ja Zaran farkkutakilla taas 5 euroa. Näiden alkuperäiset hinnat on monin kertaiset. Niken takki pyörii varmaan jossain satasen kieppeillä, ehkä jopa yli, ja Zaran takki jossain neljän-viidenkympin tienoilla. Molemmat täysin moitteettomassa kunnossa. Tää Niken takki on hyvä esimerkki siitä, millaisia löytöjä mä tavallaan etsin kirppareilta. Tällaista takkia en esimerkiksi koskaan ole nähnyt liikkeessä myynnissä. Aika harvoin tulee ostettua niitä ihan perus toppeja ja paitoja, vaan yleensä ne on sitten just tällaisia vähän erikoisempia versioita. Farkkutakki nyt toki on aika basic, mutta sitäkin mä metsästin liikkeistä tosi kauan, ja tuloksetta. Kunnes se sitten löytyi kirppikseltä! 

Kirpputori Swapin tiloista löytyy myös heidän Swappi.fi nurkkauksensa, josta voikin tehdä sitten vielä astetta huikeampia löytöjä! Kannattaa myös kurkata Kirpputorin Facebook sivut, siellä on ihana pöhinä ja tunnelma, ja paljon ajankohtaista tietoa ja asiaa! Mä suosittelen Kirpputori Swap:ia aidosti, niin myyjän kuin ostajankin kannalta. En oo koskaan mistään kirpputorilta saanut niin hyvää myyntiä niin helposti, kuin täältä. Enkä oo koskaan miltään muulta kirpputorilta tehnyt näin paljoa näin hyviä löytöjä, kuin täältä. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥