Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAINEN, UUSI SUOSIKKI

DSC_6972 DSC_6956 Punainen. Väri, johon tänä kesänä olen suorastaan rakastunut. Monia asuja ja asujen kuvaamisia suunnitellessa oon huomannut punaisen nousevan jatkuvasti esiin. Välillä jopa ihan vähän kauhistuttaa, kuinkahan punaiselta vuoden asukuvakooste tulekaan näyttämään. Just esimerkiksi tänään ostin uuden punaisen kukkamekon, jonka käyttöä odotan innolla. Viime viikolla taas saapui paketti, joka sisälsi aivan mielettömän kivat punaiset housut! Jotka heti ensimmäisellä kauppareissulla keräsivätkin kehuja. Punainen laukku olisi myös yksi jonka haluaisin löytää. Tory Burchilla olisi muutama mieletön yksilö, mutta en vielä ole raskinut laittaa montaa sataa kiinni, jos tämä punainen vimma onkin ohimenevää. Luulen kyllä, että hetken aikaa asiaa sulateltuani, se punainen laukku löytyy munkin kaapista. 
Jännä, kuinka eri värien kanssa tulee tällaisia kausia. En mä punaista ole koskaan inhonnut, mutta ei se ole mikään lemppari aikaisemmin ollut. En silti usko, että punainen ikinä vie ykkös suosikki vaaleanpunaisen paikkaa. 

Punainen on värinä mun mielestä helppo yhdistellä. Tässä se toimii tosi kivasti näiden ruskeiden Tory Burchin kesäkenkien kanssa. Kerkesin monta kesää haaveilla näistä kengistä, ja nyt vihdoin ne löytyy multakin. Mun on aina tosi haastava löytää varvastossuja, koska suurin osa niistä hankaa mun varpaiden välit HETI rikki. Edes kaikki aitonahkaiset eivät ole sopineet, mutta nämä sen sijaan istuu mun jalkaan todella hyvin. Ruskean lisäksi punainen istuu hyvin myös valkoisen ja mustan kanssa. Joten odottakaa vaan, eiköhän täällä nähdä asuissa vielä melkoisesti punaista! 
   DSC_7021DSC_7009 DSC_6948 DSC_7006 asu_punainen_hame_10 Top H&M
Sunglasses RAY-BAN
Bag LOUIS VUITTON
Skirt H&M
Watch MICHAEL KORS
Shoes TORY BURCH/COTTON*

10 kommenttia

  1. Punainen on mun lempiväri ja se pukee sinuakin todella hyvin :) Kaunis hame.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että väri johon on palavasti ihastunut sitten myös sopii mulle :D Hame on kyllä ihana!

      Poista
  2. Ihana tuo hame <3 Punaiseen ei kovin usein tule itse tartuttua ja pohdin juuri, että löytyyköhän minulta kirkkaanpunaista tällä hetkellä lainkaan vaatekaapista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihana! Punainen on kyllä värinä sellainen, että joko siitä tykkää tai ei tykkää :)

      Poista
  3. Oi tosi ihana asu ja varsinkin tuo mekko! :)

    VastaaPoista
  4. Onpa nätti tämä asu, punainen sopii siulle hyvin! :) Mie olen kanssa nyt kesällä tehnyt itselleni punaista vaatetta ja tarttuipa yksi punainen mekkokin mukaan vaatekaupasta. ^^

    VastaaPoista
  5. Tuo hame on ihana! Tykkään itse myös punaisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tästä ja punaisesta ihan hurjasti myöskin!! :) Kiva kuulla, että iskee myös sinuun!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥