Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BUENO - UUSI KIRPPUTORI TAMPEREEN KESKUSTASSA

 *Kaupallinen yhteistyö: Kirpputori Bueno


Bueno. Nimensä veroisesti bueno-kirpputori Tampereen keskustassa. Pidempään mun blogia seuranneet tietääkin, että mä tykkään kierrellä kirpputoreja. Mutta sellaisella ehdolla, että kirpparin pitää olla edes jollain tasolla nykyaikainen. Onneksi me saatiin Tampereen keskustaan taas yksi uusi sellainen, josta mä kerronkin teille nyt lisää! Mulla oli heillä nyt myyntijakso jonka he tarjosivat mulle yhteistyössä, ja kerronkin tässä postauksessa tarkemmin mun kokemuksia Tampereen kirpputorista, Buenosta. 
bueno_kirpputori Bueno aukaisi ovensa entisen Bonus kirppiksen tiloihin osoitteeseen Itsenäisyydenkatu 13. Eli ihan keskustan sykkeeseen. Buenolla halutaan tehdä asiat uudella tavalla, ja samalla he pyrkivät uudistamaan koko kirpputorikulttuuria. Mikä on mun mielestä ihan SUPER hyvä juttu! Mun mielestä kirpputorit oli tositosi pitkään jämähtäneet jonnekin muutaman vuosikymmenen taakse. Kunnes Hervantaan aukesi Kirpputori Swap ja nyt keskustasta löytyy tämä Bueno. Buenossa yleisilme on todella raikas. Ei yhtään sellainen tunkkainen, hämärä ja vähän ehkä jopa epämääräinen mitä monilla muilla kirpputoreilla näkee. Eikä myöskään kannata ajatella, että Bueno olisi millään lailla edeltäjänsä Bonuksen kaltainen. Koko liiketila on kokenut valtavan muutoksen ja pelkästään positiiviseen suuntaan. 
  IMG_3543-3Buenosta löytyy kaksi erilaista myyntipaikkaa, joista mä pääsin testaamaan molempia, ja kerronkin alempana tarkemmin just mun kokemuksia. Eli, vaihtoehtoina on rekki aikuisten vaatteille tai pöytäpaikka tavaroille ja/tai lastenvaatteille. Tää jako on musta tosi hyvä ja ennen kaikkea selkeä. Saat rauhassa kiertää rekkipuolen ja tutustua vaate/asuste tarjontaan, ja sitten erikseen käydä itse myyntipöydät läpi. Jos etsit pelkästään vaikka naistenvaatteita tai lastenvaatteita, voit käydä vain jomman kumman puolen. Rekki on myös paljon parempi vaatteiden myymiseen kuin ahdas pöytä. Vaatteita on helppo selata, ja rekkiin saa kiinnitettyä lapun josta käy ilmi mitä kokoja pöydästä löytyy. 

Yksi ehdoton Buenossa on Kirpparikalle. Mä en enää koskaan suostuisi ottamaan myyntipaikkaa paikasta kenellä ei ole Kirpparikalle käytössä. Se helpottaa koko hommaa niin paljon. Mä oon aina ennen tehnyt niin, että hinnoittelen tuotteet kaikki valmiiksi Kirpparikallessa, ja sitten pöydän aloitus päivänä mä lätkin hintalaput kiinni samalla kun nostan ne myyntipaikalle. Nyt päätin kokeilla, että kävinkin hakemassa hintalaput ennakkoon ja hinnoittelin tuotteet rauhassa kotona. Näin sain varmistettua että hintalaput ovat varmasti kaikki hyvin kiinni ja fiksuilla paikoilla. Molemmat tavat ovat mielestäni tosi toimivia. 

Buenolta löytyy myös erilaisia myyntivaihtoehtoja sekä lisäpalveluita. Eli jokaiselle löytyy varmasti se omalle kohdalle toimivan tapa päästä itselle ylimääräisistä tavaroista ja vaatteista eroon. Heillä tosiaan myös panostetaan moniin asioihin ja pyritään kehittämään toimintaa koko ajan. Hyväksi todettuja juttuja ovat esimerkiksi pöytien päivittäinen siivoaminen, joka varmasti parantaa myyntiä jos ei itse pääse siivoamaan pöytää päivittäin. 

Nyt hetken toimittuaan Bueno on mun mielestä onnistunut tosi hyvin ottamaan paikkansa Tampereen kirpputori markkinoilla. Mä oon itsekin tehnyt heiltä jo aivan huippu löytöjä. Esimerkkinä vaikka yksi farkkulappuhame. Ai vitsit mä odotan ens kesää jo ihan pelkästään sen takia, että pääsen käyttämään sitä kesäkeleillä. Oikeastaan joka ikinen kerta kun olen heillä poikennut pöytää siivoamassa tai muuten vain, on löytynyt jotain.
   11216E96-0B4E-4AE3-8156-278FFB7AE7FA7B9289C1-FB85-4339-B8D7-318F9521D8CF No miten mulla sitten itse ne myyntijaksot meni ja mitä mä pidin niistä. Sekä pöytä että rekki oli tosi onnistunut valinta myynnin näkökulmasta. Mä itseasiassa sain kokonaisuutena ennätysmyynnin, ja mulla on kuitenkin myyntijaksoja ollut eri kirppareilla ja aika monta kertaakin vielä. Kirpparikallesta pystyi seuraamaan koko ajan saldoa, ja että mitä tuotteita oli myyty. Väitän, että koska kirpputori haluaa ja myös onkin tosi nykyaikainen, myös nykyaikaiset tavarat ja vaatteet löytävät heillä tosi hyvin uusia koteja. Ainakin kassajonoista päätellen moni moni muukin teki heiltä paljon hyviä löytöjä. 

Eli, mä suosittelen vahvasti Buenoa niin ostajan kuin myyjänkin näkökulmasta. 

1 kommentti

  1. Mielenkiintoinen postaus & hyvin toteutettu!

    Kaunis blogi!💙

    ❥ https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥