Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KOSMETIIKKA UUTUUKSIA

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda 

 

Kuten varmasti monet siellä tietääkin, mä suorastaan rakastan testata uutta kosmetiikkaa. Mulla on ne muutamat luottopakit jotka pysyy vuodesta toiseen, mutta suurimman osan mä tykkään vaihdella aina uusiin juttuihin fiiliksen ja vuodenaikojen ja monen muun jutun mukaan. Mä olen jo vuosia valinnut Cocopandan. Yksi iso syy siihen on, että heidän valikoimansa kasvaa jatkuvasti, ja olen heidän uutuustuotteistaan löytänyt niin monia kestosuosikkeja. Nyt halusinkin tulla näyttämään muutamia jo hetken aikaa käytössä olleita juttuja, jotka oon todennut tännekin esittelemisen arvoiseksi!

 

DSC_6867-2

IDA WARG - Everyday Shampoo* & Silver Conditioner* & Dry Volume Spray*


Uusia hiusjuttuja. Ida Warg oli mulle merkkinä täysin uusi. Olin sen jossain yhteydessä joskus huomannut, mutta en ollut koskaan siihen kiinnittänyt erityisesti huomiota. Siksi testasinkin näitä oikein innoissani ilman mitään ennakkoluuloja/tietoja. Mikä mua erityisesti kiinnosti, niin nää tuotteet on Pohjoismaissa valmistettu ja nämä ovat 100% vegaanisia. Siihen nähden ei ollenkaan pahan hintaisia. Mä nappasinkin nämä mukaan meidän asuntoauto-reissulle, jossa testasin näitä ensimmäistä kertaa useammalla pesulla putkeen. Erityisesti mä tykkäsin tuosta shampoosta. Siitä täi tosi fressi tuntuma! Hoitoaine toimi myös muuten hyvin, mutta erityistä silver taittoa en lopputuloksessa huomannut. Toki varmasti tekee "hiljaista työtä", eli estää tukkaa myös taittumasta vihreään päin. Tää hiuskiinne taas oli mulle tuotteenakin aika uusi tuttavuus. Tätä oon päässyt kunnolla testaamaan vasta kerran, ja kyllä mä tykkäsin lopputuloksesta. Käyttöä pitänee silti vielä harjoitella, kun ensimmäisellä kerralla tuntui jotenkin vähän työläältä laittaa, mutta ehkä toisella kerralla se sitten sujuu paremmin. Tältä tuotesarjalta tuun ehdottomasti testaamaan vielä jotain hiusmaskia, kun nykyinen vain pääsee ensiksi loppumaan
 . IMG_4116

Alku kesästä hieman uudistin mun luomiväripaletteja. Pistin useamman joita ei enää itse tule oikeastaan lainkaan käytettyä kiertoon ja huonoja/vanhoja/loppuun kuluneita roskiin, joten oli ihana saada uusi tilalle. Ofra Cosmetics oli mulle täysin uusi tuotemerkki, mutta olin kuullut siitä paljon kehuja. Tästä paletista löytyy 9 ihanaa sävyä. Ainoastaan tuo sinisen sävy on sellainen jolle en ainakaan vielä ole keksinyt käyttöä. Sävyt on myös tosi hyvin mietitty, koska ne pelaa yhteen niin hyvin. Esim tuon tummanvihreän ja alarivin oranssin yhdistelmästä mä tykkään tosi paljon. Luomivärit oli helppoja levittää ja pysyivät hyvin koko päivän. Vasta monia eri merkkejä testanneena on päässyt huomaamaan, miten valtava ero luomivärien pysymisellä ja sillä minkälainen koostumus niillä on, niin onkaan. Tietysti varmasti myös makuja on paljon erilaisia, mitä kukin tykkää käyttää.

          DSC_6861-2BRUSHWORKS - HD Combination Tweezer Set*

 

Tämänkin setin mä valitsin mukaan tilaukseen ihan kuulemieni kehujen perusteella sekä myös oman kokemuksen perusteella. Multa löytyy yhdet pinsetit ennestään tältä merkiltä, ja ne on olleet ihan ylivoimaiset. Olin kuitenkin jo hetken todennut kaipaavani muutamia erilaisia, ja tässä setissähän niitä oli peräti neljät! Alle kympillä (ja nyttenkin tosi kovassa alennuksessa vielä!) niin neljät tosi hyvät pinsetit ei oo mun mielestä ollenkaan hinnalla pilattu setti.

              DSC_6880-2KOCOSTAR - Princess Eye Patch Silver*


Kocostar on mulle merkkinä jo vanha tuttu, enkä muista että olisin koskaan pettynyt mihinkään heidän tuotteeseensa. Myös nää silmänaluslaput oli mulle jo tuttuja, olin aikaisemmin testannut niitä Gold versiota. Niiden hiljattain loputtua halusin testata myös nämä Silver versiot. Täytyy todeta, että mä en ole huomannut näissä mitään eroa niihin Gold versioihin. Mutta koska tykkäsin tosi paljon niistä, luonnollisesti tykkään siis myös näistä. Nää on sellainen tosi helppo ja kiva ihonhoitorutiini. Yleensä heitän nää 1-2 kertaa viikossa iltaisin ennen nukkumaan menoa kasvoille. Ja useimmiten laitan purkin ensiksi jääkaappiin. Tuo kivaa lisää kun laput on ihanan viileitä. Mä en oo koskaan kärsinyt mistään sen isommista silmäpusseista, mutta silti nää kirkastaa ihanasti sitä silmienalus ihoa. Tykkäättekö te testata uusia kosmetiikkatuotteita, vai mennäänkö mielummin aina niillä tutuilla ja turvallisilla yksilöillä? :) 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥