Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

FESTARIMEKKO - MUTTA EI FESTAREITA?

DSC_5590 DSC_5653

Ostin alkuvuodesta tän mekon ajatuksena, että sitten ensi kesänä mä puen sen päälleni joihinkin festareille just näiden kenkien kanssa. En ollut käynyt festareilla useampana kesänä ja ajatuksena ihan täysin oli tänä kesänä mennä. Noh, kaikki tietää miten festareiden kanssa kävi. Mä, eikä moni moni muukaan niihin päässyt. Mulla olis ollut liput alkukesän Iskelmäfestareille, jotka mä itseasiassa voitin heidän Vuoden Iskelmä -äänestyksestä netistä. Mutta ne jäi tänä kesänä nyt sitten kokematta. Onneksi liput siirtyi ensi vuodelle, että josko sitten silloin tää tilanne olisi parempi. 

 

Nähdessäni tän mekon Zarassa, tiesin heti, et jos tuo vaan istuu mitenkään kivasti niin se lähtee kyllä mukaan. Sovituskoppi sen sitten kuittasi. Mä en herkästi maksa Zaran tai minkään muunkaan vastaavan ketjuliikkeen mekoista 60-70 euroa, mutta tää kolahti niin, että matkaanhan se sitten kuitenkin lähti. Eikä oo harmittanut! Tuollakin reissulla kun käytiin kaupungilla ja kuvailemassa nää kuvat, se sai jopa kahdet kehut kahdelta tuntemattomalta. Toivotaan, että ensi kesänä se pääsee vihdoin näkemään festarit! 


DSC_5664 DSC_5589
DSC_5646 DSC_5624 DSC_5683-2 DSC_5601
DSC_5690 DSC_5575Dress ZARA
Belt TORY BURCH
Earrings H&M
Sunglasses MARC JACOBS
Bag TORY BURCH
Shoes BULLBOXER

2 kommenttia

 1. Voi kuinka ihana mekko! Mä olen etsinyt saman tyyppistä mekkoa itselleni, just festareita silmällä pitäen, mutta en oo vielä löytänyt. Jotenkin tuntuu, että näytän aina ihan pikkutytöltä tuollaisissa, mut muilla ne on tosi tyylikkäitä... No se on se oma silmä taas varmasti, joka tekee tepposet...

  Zaraan en oo päässyt aikoihin, kun Kuopiossa ei sitä oo, mut veikkaan että olisin iskenyt silmäni samaan mekkoon :D Hinta on tosiaan sellanen, etten itsekään kyllä maksa yleensä tuollaisista ketjuliikkeiden mekoista tuon vertaa, mutta jos oikeesti kolahtaa, niin ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on tietyntyyppisten vaatteiden kanssa että näytän ihan täti-ihmiseltä itse, mutta muut näyttää niissä taas tosi tyylikkäiltä :D Eli tuttu tunne!

   Eipä Zara täällä Tampereellakaan ole montaa vuotta vielä ollut :) Silloin tällöin tulee pyörähdettyä jos samaan kauppakeskukseen on jotain muuta asiaa. Hauska muuten, että heillä on kans verkkokauppa mutta itse en ainakaan koskaan ole tilannut sieltä enkä edes ajatellut tilaavani. Mulle Zara on aina ollut liike missä on ns pakko käydä paikan päällä tai sit ollaan ilman :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥