Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Raita shortsit ja viimeisiä kesäasuja

DSC_4869 DSC_4910 DSC_4825 DSC_4938 DSC_4886 DSC_4846 DSC_4893
Shirt ONLY
Shorts VEROMODA
Bracelet MARC JACOBS
Sunglasses MARC JACOBS
Bag LOUIS VUITTON
Shoes KENZO

Koska ulkona on satanut kaks päivää lähes taukoamatta, on hyvä muistaa yhden kesäisen julkaisemattoman asun olemassa olo. Tää oli itseasiassa mun Särkänniemi asu! Joskaan en käynyt sillä reissulla yhdessäkään laitteessa kröhöm. Ne laitteet johon olisin suostunut, oli joko poissa käytöstä (koskiseikkailu) tai niihin oli niin jäätävä 1,5 h jono, että ei ollut mitään järkeä alkaa jonottaa. Alun perinkin mä siis ostin vain sisäänpääsyn, jossa oli poikkeus kesän takia samassa yksi laitelippu. Tiesin heti ettei mun pää kestä mitään hurjimpia eikä niitä ei niin hurjiakaan laitteita. Joten reipas neljän kympin ranneke olis valunut melko lailla hukkaan. 

Asuksi heitin mun kesällä ostamani raitashortsit. Olin jotenkin alkukesästä varonut niiden käyttöä, pelkäsin sotkevani heti aran värin takia. Käytettyäni niitä muutaman kerran tykästyin niihin tosi paljon, nää on niiiin ihanat päällä. Mä en tiedä mahdanko olla ainoa, mutta mulla on aina jotenkin ollut shortseista sellainen epämukava fiilis ja mielikuva. Liekö teinivuosien super kireiden ja lyhyiden farkkushortsien aiheuttamaa mielikuvaa vai mistä se kumpuaa. Jotenkin siksi oon aina tosi huonosti kaupoillakin aina testannut erilaisia shortseja. Näihin kuitenkin ihastuin jossain nettikaupassa ja päätin tilata kokeiluun. Varmasti ensi kesän ja ulkomaan reissujen valinta monet kerrat. Josko sitä vaan hetkeen pääsee reissuun. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥