Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

IHONHOITORUTIININ ANALYYSI

 Kaupallinen yhteistyö: Twistbe.fi


twistbe_1

Oletteko kuulleet jo TwistBe:n tarjoamasta aivan huikeasta palvelusta? Nimittäin ihonhoitorutiinin analyysista. Mä sain tätä palvelua yhteistyössä testata, ja ainut asia mikä kyseisessä palvelussa harmittaa, on se, etten ollut kuullut siitä aikaisemmin. Analyysissä käydään läpi nykyiset ihonhoitorutiinit ja käytetyt tuotteet. Tämän jälkeen ihonhoidon asiantuntija tekee ehdotuksen tuotteista jotka sopisivat juuri sinulle ja ihollesi. Analyysi tehdään etänä, eli voit asua missä päin tahansa. Aluksi täytetään esitietolomake/kysely, jonka jälkeen saat vastauksena analyysin. Todella helppoakin siis vielä!


Tässä mulle ihonhoidon ammattilaisen suosittelemia tuotteita. Jotka meni oikeastaan ihan kaikki tosi nappiin! 

 

twistbe_4

Antipodes Saviour Skin Balm 

Ihan ehdottomasti koko paketin lemppari tuote oli tää tosi monikäyttöinen voide. Mä oon käyttänyt tätä eniten rohtuneisiin huuliin sekä pieniin ihovaurioihin. Sekä myös mun jalkojen ihomuutoksiin tää on ollut toimiva. Ja oon kyllä tykännyt tosi paljon. Tää itseasiassa on melko lopussa tällä hetkellä, joten pitääkin heti laittaa tilaukseen uusi. Tää on tosi hyvä vaihtoehto bepanthenille.


twistbe_2

Apeiron Hellävarainen Puhdistusmaito

Mä oon ennen ollut todella, siis todella huono puhdistamaan mun kasvoja. Tai siis, mä olen aina ennen puhdistanut ne pelkällä vedellä. Mun kasvot ei oikeastaan aikaisemmin ole edes kaivanneet muuta. Meikkaan niin harvoin, mutta toki silloin kun meikkaan poistan meikin kunnolla. Vasta nyt vanhempana ihoon on alkanut tulla pieniä epäpuhtauksia, joihin kaipasin jotain hyvää puhdistustuotetta. Tää on ollut tosi helppo käyttöinen, ja tykkään tän koostumuksesta. Ehkä hassusti sanottu, mutta tätä on aina miellyttävä levittää kasvoille. 

 

twistbe_9

Apeiron Jojoba teepuuöljy

Kerran aikaisemmin olen testannut teepuuöljyä, mutta eri valmistajalta. En kokenut silloin saavani siitä mitään irti, paitsi että nenä aukesi joka kerta, koska sen haju oli niin vahva. Joten vähän epäillen lähdin kokeilemaan myös tätä. Mutta koska Twistbe:n ammattilainen tätä minulle epäpuhtauksiin suositteli, halusin kuitenkin ehdottomasti kokeilla. 

 

twistebe_6Flow Cosmetics Aromaterapeuttinen Vartalokuorinta CocoLemon

Mä rakastan erilaisia kuorintavoiteita. Varsinkin jos ne oikeasti toimii niin kuin ne lupaavat. Mitään aromaterapeuttista tuotetta mä en ollut koskaan aikaisemmin testannut, jotenkin senkin puolesta tää tuote oli hyvin mielenkiintoinen. Tätä suositellaan erityisesti kuivalle iholle, ja moni astmaatikko on saanut tästä myös apua. Kaikki arvostelut mitä netistä löysin oli myös ihan 5/5. Joten ensimmäisen kerran testatessa odotukset oli tosiaan melko korkealla. Eikä yhtään liian korkealla, tää nimittäin lunasti kaikki lupauksensa. Mulla on tosiaan jaloissa keratosis pilarista, sekä muutenkin kuiva ja ihomuutosten takia melko vaikea iho. Tää sopii mulle tosi hyvin. Kuorintarakeet on sopivan kokoisia ja sopivan tehokkaita, ja pakko mainita myös mielettömän ihanasta tuoksusta. 


twistbe_3Olivia Klein Prime Cream Hoitoemulsio & Olivia Klein Hydra Lotion Hoitoemulsio

Näistä Olivia Kleinin hoitoemulsioista mä olen tykännyt tosi paljon. Tätä isompaa Prime Cream versiota mä olen käyttänyt vartalolle, ja pienempää Hydra Lotionia kasvoille. Tuo Prime Cream soveltuu erityisesti esimerkiksi psoriasiksen, läiskäekseeman ja kovettumien hoitoon, joten mäkin olen käyttänyt tätä mun säärien ihomuutoksiin. Ja siihen tää on ollut kyllä tosi hyvä tuote. Vahvistaa ja kosteuttaa ihoa tosi hyvin. Kasvovoide taas mun mielestä imeytyy parhaiten kaikista kosteusvoiteista mitä kasvoille olen testannut. Siksi tämä onkin tullut pysyvään käyttöön, ja toinen putelo onkin jo menossa. 


twistbe_5Khadi Neem Shampoo

Mulla on aina välillä pientä ihottuman tyyppistä päänahassa. ja se on silloin todella kuiva. Tää Khadi Neem:in shampoo on tarkoitettu just herkälle päänahalle, ja siksi lähdinkin testaamaan tätä mielelläni. Kutinaan tää on auttanut tosi paljon, ja sen takia mä oon tykännyt tästä, koska kutina mulla se "paha" ongelma aina oli ollutkin. Mä oon myös kokeillut monia erilaisia shampoita tän takia, ja tää oikeasti pesee sen pään, koska moni jättää sen tosi rasvaisen oloiseksi. Tän kanssa ei ole sitäkään ongelmaa. Tässä on tosi erilainen koostumus mitä muissa shampoissa mitä olen käyttänyt, et se vaati aluksi hieman totuttelua. 


twistbe_7
Mulla ei pitkään aikaa ole ollut kasvovettä, koska kaikki mitä testasin, ei kuitenkaan olleet niin hyviä että ne olisi jääneet pysyvästi käyttöön. Kasvovedellä on kuitenkin ihonhoitorutiineissa niin iso rooli, ja Twistben ammattilaisen suositellessaan tätä, päätin antaa uudestaan mahdollisuuden. Ja voi pojat, kyllä voi kasvovesissä olla isoja eroja! Melkein jopa harmittaa, ettei ole tullut testattua tätä aikaisemmin. Tän jälkeen kaikki mitä kasvoillesi laitat tuntuu imeytyvän huomattavan paljon paremmin. Joskus käytän yksistään tätä, ja siitäkin jää ihanan fressi fiilis.


Kokonaisuutena tää palvelu oli mulle kyllä tosi hyvä ja toimiva. En olis osannut ilman ammattilaisen apua miettiä ja valita oikeanlaisia tuotteita. Löysin monta ihan uutta tuote kategoriaa ja sitä kautta uusia just mulle sopivia tuotteita. Useampi näistä jäi kuitenkin ihan päivittäiseen käyttöön, mikä myös kertoo siitä, että tuotteet oli oikein valittuja. Twist Be:lla on laaja valikoima laadukkaita tuotemerkkejä joihin kannattaa tutustua, vaikka ihonhoitorutiini analyysiä ei kokisikaan omaksi jutuksi! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥