Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

2021 ENSIMMÄISIÄ SUOSIKKEJA

Ihanaa maaliskuuta kaikille ♥  Sen kunniaksi mä päätin listata teille näitä paljon pyydettyjä ja tykättyjä suosikkeja tältä menneeltä alkuvuodelta. Mä oon myös itse löytänyt muiden blogeista paljon uusia tuttavuuksia ja ihan omiakin suosikkeja tällaisista postauksista. Jokunen aika sitten listailin kosmetiikka suosikkeja, jonka postauksen voit suoraan käydä lukemassa täällä

 

IMG_5746

BY MALENE BIRGERIN T-PAITA

Ostin viime kuussa tämän pitkään himoitsemani By Malene Birgerin mustan t-paidan, pitkän harkinnan jälkeen. Ja ai vitsit miten paljon mä tykkäänkin tästä! Eli huippu löytö siis, jolle käyttökertoja onkin kertynyt lyhyessä ajassa jo runsaasti. Niin pehmeä ja ihana päällä. Heittämällä pehmein ja mukavimman tuntuisin mun T-paidoista. Mulla onkin jo mielessä muutamat asukuvat tän kanssa! 


IMG_5682

KIRSIKANPUUN OKSAT MALJAKOSSA

Oon aina rakastanut kaikkia erilaisia leikkokukkia. Mutta vasta nyt viime aikoina oon uskaltanut kokeilla muitakin kuin perus tulppaaneja ja ruusuja yms. Muutamana viime kertana olen ostanut näitä kirsikan oksia. Nää puhkeaa niin ihanasti kukkaan, että näistä on tullut heti liljojen jälkeen mun suosikkeja. Nää sopii vielä niin kauniisti tähän S:ltä joululahjaksi saatuun Marimekon Urnaan. 


2d42772c-94d1-43d3-bc52-25c1ddc5ca86

ETEISEN SENKKI*

Aina yhtä ihana tulla kotiin, kun vastassa on ensiksi valkoinen pieni sukkiinsa sekoava karvapylly Simba. Ja sen jälkeen ensimmäinen näky on kaunis huonekalu, varustettuna lemppari sisustusesineillä. Mä oon ollut niin tyytyväinen tähän Kalustetalo Juurikiveltä löytyneeseen Retroline Senkkiin. Tyylikäs, kaunis ja myös niin käytännöllinen. Laatikoihin saa jemmaan kaikki arkiset jutut, avaimet, lompakot yms. Ja kaapeissa saa säilöttyä sisustusesineitä jotka eivät juuri ole käytössä, kuten maljakoita. Retroline sarja oli siis kokonaisuudessaan todella nappivalinta meille. Kirjoittelin tästä ja muista uusista huonekaluista kokonaisuudessaan myös täällä vähän tarkemmin. 


2252b78a-594d-46a4-b69c-a83efaa913fa

DISNEY EMOJI BLIZ!

Jos jostain pelistä voi joku innostua, niin minä tästä! Disney hullulle tää on kuin nenä päähän. Tässä kerätään pelaamalla Disneyn erilaisia hahmoja emoji muodossa. Joilla sitten saa pelata peliä taas vähän eri tavalla. Peliin voi uhrata myös rahaa jos haluaa ns. oikoa. Mutta mikään pakko ei ole, eli peli on täysin ilmainen ja sitä voi pelata ihan täyttä riemua ilman, että uhraa siihen rahaa. Pelissä on myös aina rajallinen määrä pelikertoja/elämiä kerralla, eli peli tavallaan itse säätelee kuinka kauan sitä voi kerralla pelata. Ihan paras peli koskaan! 


IMG_5665

MAKUUHUONE

Meidän makuuhuone oli pitkään vähän murheenkryyni. En oikein ollut tyytyväinen siihen, mutta en oikeen tiennyt mitä sille olisin halunnut tehdäkään. Ja nyt muutoksen jälkeen se on kyllä yksi mun lempipaikoista meillä kotona! Ja tämä on täysin Arvolistan sormipaneelin* ja Colorialta löytyneen maalin* sävyssä vuono - ansiota! Makkarista on itseasiassa ensi viikolla tulossa ihan oma esittely postaus jossa on enemmän kuvia ja tarkemmin tietoa koko projektista. Oon vain yrittänyt odotella päiväpeittoa saapuvaksi, mutta nyt näyttää siltä että ei sitä näy vielä hetkeen. Tuo vuono sävy toimii tuon Colorian Öljyvahalla sävytetyn paneelin kanssa kyllä ihan huippu ihanasti yhdessä. 


IMG_5732

PIANO

Kerkesin haaveilla kunnon pianosta monta monta vuotta. Mun edellinen oli joskus 2007-2008 akselilla ostettu sähköpiano, joka ei ollut enää ihan sitä mitä pianolta odotin. Toki sillä sai ääntä aikaiseksi, mutta eipä paljon muuta. Uusi koti ja isommat tilat mahdollisti tämän haaveen toteutumisen, ja näin mulla on nykyään kunnon piano. Yläkertaan ei onnistunut roudata ihan aitoa pianoa, mutta tällainen kunnon sähköpiano ajaa asiansa siihen omakotitalohaaveen toteutumiseen saakka. Ihan päivittäin ei ole tullut soiteltua, mutta melkein. 

1 kommentti

  1. Hei! Haastan sinut hymy huulille - haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille - haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

    Toivottavasti otat haasteen vastaan!

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥