Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KIPPARILAKKI JA UUSI TAKKI

asu_kipparilakki_7 Kipparilakki. Asia, johon mulla oli pitkään vihasuhde, ja nykyisin voisin vetää sen päähäni asuun kuin asuun. Oon myös yrittänyt löytää tästä villakankaisesta toistakin versiota, esim ruskeana, mutta toistaiseksi tuloksetta. Eli jos sulla on vinkata mistä etsisit, saa vinkata! 
Tällä kertaa koko asu oli koottu tän Zarasta syksyllä löytyneen harmaan takin ympärille. Myin joku aika sitten muutaman harmaan takin pois, koska en osannut yhtään käyttää niitä enää. Mutta kun tämä osui kohdalle, otin riskin. Onneksi otin, tätä tuli syksyllä käytettyä tosi paljon. Tää on yllättävän lämmin, joten meni hyvin myös jo vähän kylmemmällä kelillä. Syksyisissä asuissa, joissa vielä ei tarvita mitään montaa kerrosta tarjetakseen asuun tuo mun mielestä tosi hyvin kontrastia nää Martensin maiharit. 

  asu_kipparilakki_6asu_kipparilakki_2 asu_kipparilakki_9 asu_kipparilakki_3 asu_kipparilakki_1 asu_kipparilakki_8Jacket ZARA 
Shirt ONLY
Skipper Cap BOOHOO
Jeans VEROMODA
Bag LOUIS VUITTON 
Shoes DR MARTENS

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥