Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KUVITUTTAJA - UUSI BANNERI

 Kaupallinen yhteistyö: Kuvituttaja


Kuten varmasti olette huomanneet, blogin banneri vaihtui loppukesästä blogin 10 synttäreiden kunniaksi Tällä kertaa ei nähdäkään mitään mun oma tekemää väkerrystä, vaan ammattilaisen jälkeä. Yhteistyössä Kuvituttajan kanssa päätettiin pistää mun banneri uusiksi, samalla kun uudistin koko blogin ulkoasua. 

Mä olin jo pidempään kerennyt miettiä blogin bannerin uudistamista. Mutta en oikein saanut siihen tarpeeksi hyvää ideaa enkä ajatusta. Olin jo pidempään toivonut, että siinä olisi jotenkin kuvattuna mun omat kasvot, mutta suora valokuvakaan ei tuntunut hyvältä. Kun törmäsin Kuvituttajan profiiliin instagramissa ja näin hänen käden jälkensä - olin samantien myyty ja päätin ehdottaa yhteistyötä. Yhteistyössä mä lähetin hänelle muutamia kuvia jotka musta toimisi bannerina, ja hän loihti niistä muutamat luonnokset joista mä sitten valitsin mieluisamman (olipa muuten tosi vaikea, koska kaikki ne oli tosi mielettömiä!) jonka hän sitten työsti loppuun julkaisu valmiiksi. 


Tää on mun mielestä tosi onnistunut! Kuva josta Kuvituttaja tämän piirsi, oli tosi kesäinen. Silti hän onnistui luomaan tästä juuri tähän blogiin sopivan joka ei kuitenkaan huuda sitä kesäisyyttä liikaa. Sekä moni tuttu on kehunut tunnistavansa mut tästä kuvasta, eli hyvää jälkeä siis sekin. Mä itse lisäsin tähän kuvaan tekstin. Mietin pitkään olisiko se henna m. vai otanko siihen ihan koko mun nimen. Koska ensimmäistä kertaa bannerissa oli mun kuva, totesin että bannerissa nimi voi myös olla kokonaisena. Edelleen silti blogi tottelee kumpaankin nimeä, eli myös HENNA M. on oikein sanottu. 


hennam_banneri_uusikuva-1

Yhteydenpito ja koko tilauksen teko oli todella helppoa, ja mulle jäi tosi positiivinen kuva sekä työn laadusta että kaikesta muustakin. Kuvituttaja profiilin takana työskentelee tosiaan graafinen suunnittelija Katariina Mäkelä. Hän lähtee mielellään mukaan erilaisiin luoviin projekteihin, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos meidän taloprojekti olisi jo valmis, mä tilaisin häneltä ehdottomasti taulun sinne - häneltä nimittäin onnistuu nekin. Parhaiten Kuvituttajaan saat yhteyden suoraan hänen Instagramin tilin kautta laittamalla viestiä. Eli jos sulla on suunnitelmissa jotain graafisen suunnittelijan työpöydälle sopivaa, niin mun kokemus Kuvituttajasta on ihan täys kymppi, eli en voi muuta kuin suositella. Hänen instagramissaan on paljon esillä hänen kädenjälkeään, kannattaa siis tutustua myös sinne. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥