Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAINEN HAME KESÄLTÄ

asu_punainenhame_1

Totesin tuossa justiinsa, että mulla ei ole koskaan ollut tän blogin aikana näin pitkää asukuvienotto "taukoa". Mä oon nimittäin kuvannut niitä viimeksi syyskuussa! Tää johtuu mun sairastumisesta ja sairaalareissusta joka hieman sotki suunnitelmia. Ei nimittäin ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä kuvailla yhtään mitään. Nyt kun aletaan pikkuhiljaa olemaan taas elävien kirjoissa, on tarkoitus ainakin yhdet kuvat tälle vuodelle vielä räpsäistä. Sitä ennen, tyydytään näihin jotka jäivät myös samasta syystä aikaisemmin julkaisematta! Onhan näissäkin hame sentään joulunpunainen, vaikka muuten ei ehkä ole niin ajankohtainen. Yleensä mä tosiaan kuvaan vuodessa sellaiset noin 40 kappaletta, esimerkiksi viime vuonna niitä oli julkaistu ja kuvattu 42 erilaista. Tänä vuonna se lukema jää johonkin 30 paikkeille. 

 

Tää punainen hame on ollut mulla jo useamman vuoden, ja joka kesä se kerää paljon käyttökertoja. Se toimii mun mielestä erityisesti valkoisen kanssa aina tosi hyvin. Tää hameen kangas ja malli on myös sellainen, että se sopii sekä juhlavampaan asuun, kuin myös arkisempaan asuun vaikka just tennareiden kanssa. 

 

asu_punainenhame_3 asu_punainenhame_5 asu_punainenhame_4 asu_punainenhame_6 asu_punainenhame_2 asu_punainenhame_7 Top ZARA 
Skirt H&M
Earrings AARIKKA
Bag LOUIS VUITTON 
Shoes CONVERSE


Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥