Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kaapin perälle unohtunut toppi!

Oltiin tuossa joku aika sitten Inkan kanssa kuvailemassa asukuvia. Ja koska yllätysyllätys viikon ainoana vapaapäivän tuiskutti lunta koko sen menneen viikon edestä, päätettiin mennä ottamaan kuvia tuonne "lukkosillalle", jossa oli myös vähän tunnelia johon ei niinkään lumimyräkkä yltäisi. Ja olipas muuten kiva kun kerrankin joku toinen bloggari nappasi kuvat, ettei tarvinnut alustasaakka, kädestä pitäen opettaa miten tää homma toimii. 
Tampereen kuvauspaikat on mulle vielä aikalailla kysymysmerkki, mut nytten kun toivonmukaan mahdollisimman pian tuo valkoinen töhnä painelee menemään niin pääsee sitten taas vaikka fillarilla tutustumaan paikkoihin. Ja niin tottakai jos sieltä lukijoiden joukosta joku Tamperelainen löytyy nii mulle tosiaan saa kuvauspaikat vinkata, ja muutenkin kivat paikat! 

DSC_0538 DSC_0619 DSC_asukuvat

Asuun valitsin taas liian pitkästä aikaa tuon keltaisen Forever21 topin. Se on mulla ollu jo vuosikaudet, mutta jotenkin sen yhdistäminen muihin juttuihin on aina ollut suurin ongelma. Nyt kuitenkin lähdin liikkeelle siittä että puen sen päälleni, ja menen sitten vaikka ilman mitään muuta jos mikään muu ei sovi. No, onneksi lopulta muistin tuon valkoisen bleiserilöydöksen. Nehän natsas yhteen ko olisivat vuosi eläneetkin yhdessä. Keltaiseen sopii aina mainiosti tuo Korsin ruskea versio, koska mustan kanssa mulla tulee välillä se ampparifiilis. 
Vaikka tuo toppi on selästä pitsinen, se ei varmaan ikinä ole mulla ollut kesällä käytössä. Se on jotenkin, hmm. Ei niin kiva yksinään. (katotaan vaan niin ens kesänä en muuta käytäkkään nyt kun pääsin sanomasta...) Jotkut vaatteet vaan on yksinään ihan semmonen ok mitään sanomaton. Mutta sitten ko niihin yhdistää jotain, ja yleensä silläkään ei ole merkitystä että mitä, niin johan saa vaatekappale loistoa. 

DSC_0623 DSC_0581 DCS_kollaasiasu DSC_0517 DSC_0625 DSC_0573 DSC_0593

jacket Only | pants VeroModa | bag Michael Kors | shoes Ugg Australia
scarf Cubuss | blazer H&M | top Forever21


Mä kirjoittelen tätä postausta jo tänään tiistaina, koska huomenna keskiviikkona mulla on aika mielenkiintoinen päivä. Mennään meinaan töistä edustamaan meidän työpaikkaa Rekrymessuille Pirkkahalliin. Oon aina tykännyt kaikista tollasista tapahtumista, ja nyt on tosi hienoo päästä ite sinne töihin. Pitkä päivä tiedossa, joten sen takia halusin kirjoitella tän tänne valmiiks tän päivän vapaapäivän kunniaks. Niin huomenna saan sitten vain illalla kaatua sohvalle, napata lennosta kaukosäätimen mukaan ja asettaa PLL:n toimintavalmiuteen. Ylihuomenna mulla olis taas tiedossa pakonomaista leipomista.. Joskus maksanut itseni kipeäksi parista tuorejuustopaketista, ja niitten vimpat käyttöpäivät hiipii melkoisella vauhdilla kohti. Ja en tosiaan kyllä raaski niitä roskiin heittää. Tuparit kun on päässyt venähtämään astetta pidemmälle niin kait se tarttee sitten ihan vain omaksi iloksi leipoa joku juustokakun tapainen. Ko sitä varten ostettiin se ihme irtopohjavuokakin. Saas nähä mitä siittä taas tulee. 
Mut nyt mä alan ehdotteleen tolle J:lle että voiskohan ton pleikkarin hakkaamisen vaihtaa leffailuun, onhan se meinaa kumma ettei herrasväki sitä koskaan itse ehdottele... 

12 kommenttia

  1. voi kun oot nätti noissa kuvissa!<3 ja ihanan pirtee toi toppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! ♥ Ja toppi on kyllä just oikean ja ihanan värinen! :)

      Poista
  2. Ihana värimaailma noissa kuvissa, talvisin näkee niin paljon pelkkää mustavalkosta☺️ Piristävä blogi!

    rad-future.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä tuosta mustavalkoisuudesta! :) Ja kiitos paljon kehuista ♥

      Poista
  3. Mäkin löysin yks päivä ihan sattumalta vanhan paidan :D! Arvaa vaan laitoinko heti seuraavana päivänä päälle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitat! :) Ne on just kivoja, melkein sama fiilis kun olis just ostettu! Varsinkin jos se on ollut ihan unohduksissa, et eka kysymysmerkkinä löytää sen ja sit lamppu syttyy ja tajuaa ainiin täähän on se tää! :)

      Poista
  4. Oi keltainen on niin ihanan pirteä väri! <3 Kaunis olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Oon vielä viime vuosina innostunut siittä entistä enemmän. Kiitos Roosa ♥ :)

      Poista
  5. Ihana piristys synkkään talveen :)!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥