Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Black & Grey Outfit

asu_henrylloyd_1-side aa_1 asu_henrylloyd_6-side asu_henrylloyd_5-side asu_henrylloyd_8 asu_henrylloyd_11-side asu_henrylloyd_3 jeans Only | bag By Malene Birger | shoes Nike/Defshop| jacket Bershka 
scarf VeroModa | watch Cluse* | beanie Henry Lloyd | sweater Zara 

Se tunne, kun sulla on arkistojen kätköissä tallessa vielä yksi asu julkaistavaksi! Koska tonne sateeseen harmauteen ei oo paljoa uusia päässyt räpsimään. Rodokselta löytynyt Bershkan takki pääsi ensimmäisen kerran ulkoilemaan. Pakko muuten kehua, että se on oikeasti todella lämmin, vaikka onkin tuollainen avonaisempi versio. 
Niken värikkäämmät Air Maxitkin pääsivät pitkästä aikaa ulkoilemaan, ennenkuin nyt pakkasin ne talvisäilöön suojaan loskakeleiltä. Mulla ei enään nykyisin ihan hirveästi oikeasti värikkäitä kenkiä ole, mutta näistä karkkiversioista en ole halunnut, enkä haluakaan luopua. Nää on vaan niin piristävät ja ihanat! Vaikkakin välillä haastelliset asuun yhdistää. 
Vaaleanpunainen ja pinkki ovat kyllä väreinä sellaisia, joista vaan vuodesta toiseen tykkää ja tykkää. Kun taas muut vastaavat, kuten esimerkiksi keltainen tai vaaleansininen, ovat sellaisia että niihin tulee kausia kun niistä tykkää, ja kausia kun ne eivät sitten taas iske ei yhtään.

6 kommenttia

  1. Toi harmaa takki on aivan ihana! Kun menen jouluristeilylle Tallinnaan, toivon todella, että niiden myymälästä löytis tota samaa <3_<3 Olet kaunis!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! ♥ Tää takki on kyllä ihan yliveto! Meinasin ostaa sen toisessakin värissä, mutta pelkäsin että laukku menee muuten ylipainolle :'D Toivotaan että sieltä vielä löytyy sinullekin yksi!

      Poista
  2. Ompa ihana asu. Toi sun laukku on kyllä täydelinnen <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Eikös!! :) Mä tykkään siitä kans ihan superisti!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥