Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LINKITÄ BLOGISI!

linkkaa_blogisi_kollaasi_1

Taas pitkästä aikaa olis Linkitä blogisi- postauksen vuoro. Mä vaan oon todennut tän parhaimmaksi tavaksi löytää uutta mielenkiintoista luettavaa itselleni, sekä, oon onnistunut teidän kollegoiden vastaavanlaisista postauksista bongaamaan myöskin uusia suosikkeja itselleni. Siksi haluankin samalla tarjotan tän mahdollisuuden teillekin siellä ruudun toisella puolella, löytää mahdollisesti uutta ihanaa luettavaa ja seurattavaa!
Mulla ei oo minkäänsortin kriteereitä. Koska oon vuosien saatossa huomannut mun lukulistan koostuvan toinentoistaan erilaisemmista bloggareista ja blogeista. Laittakaa kuitenkin nyt jotain pientä esittelyä edes itsestänne/blogistanne mukaan.
Mutta. 
Yks toive mulla olisi. Sen lisäksi, että linkitätte sen oman bloginne, toivoisin, että laittaisitte myös linkin teidän lemppari blogistanne! Mä julkaisen tähän tulevaan postaukseen sitten vain kyllä teidän omien blogien joukosta ne mun lempparit, mutta koska tää mun postaus ei varmasti ikinä tavoita kaikkia Suomen bloggaajia, siksi haluaisin kuulla myös ne teidän suosikit!

Aikaa linkitellä blogeja on toistaiseksi, kunnes toisin todetaan! 

75 kommenttia

  1. Hauska idea! Tässä oma blogini: https://newdaysaara.blogspot.fi/
    // 19- vuotiaan Helsinkiläisen markkinointiassistentin silmin lifestyleä. Sitä on New Day. Kirjoitan paljon minua kiinnostavista asioista, kerron vinkkejä ja ihan vain omasta elämästäni. Luokittelisin blogini lifestyleen, muotiin ja kauneuteen.

    En osaa sanoa yhtä suosikkiblogiani, mutta Mariannen blogia on tullut luettua säännöllisesti jo pidemmän aikaa ja tykkään todella paljon hänen tyylistä. --> www.mariannesaarinen.com/

    VastaaPoista
  2. https://nouw.com/sofiaanniemilia

    20 vuotias, välivuotta pitävä tyttö Lappeenrannasta. Pitkäaikainen blogger-"urani" tuli päätökseensä ja siirsin blogini Nouwin sivuille, joten blogini löytää nykyään sieltä. Blogissani näkee kaikkea arjesta asuihin ja muihin pohdintoihin. :-)

    Tässä tämän hetkinen suosikkiblogini:

    http://www.annikaollila.fi/

    VastaaPoista
  3. www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    Luen mieluusti Siiri Kiviharjun blogia :)

    VastaaPoista
  4. Oi jaas! Onpa muuten hämmentävää kun sanot 'linkitä', ite aina puhun vaan linkkaamisesta:D

    Mut mun blogiin: Pancake Palace on blogi kauniista asioista, ajatuksista, fiilistelystä, matkustelusta, liian monesta huulipunasta ja ihan siitä mistä tekee mieli. Pannari blogin takana on minä, 20v suomen kielen opiskelija Helsingistä!

    http://pannariblogi.blogspot.fi

    Mun lemppariblogi on vuosia jo ollut But I'm A Human Not a Sandwich! Jostain syystä perheblogit on aina uponnut muhun, ja tää vaan jaksaa ilahduttaa vuodesta toiseen! <3

    butimahumannotasandwich.indiedays.com

    VastaaPoista
  5. www.sanniijuliaa.blogspot.fi

    Kauneusblogi, jonne päivitän pääasiassa kauneuden- ja ihonhoitoon sekä meikkailuun ja matkusteluun liittyviä juttuja! Tuotearvostelut ja esittelyt sekä kauneudenhoitovinkit ovat iso osa blogia!

    Oma ehdoton lemppari blogi on Virven Ostolakossa -nimellä löytyvä blogi, yllätys yllätys kauneus ja kosmetiikkablogi! Virve itsessään on idoli sillä kaikki se tietämys kosmetiikasta ja sen kemiasta ja raaka-aineista on ihailtavaa ja näkyy myös hyvin tuotepostauksissa! 😍 Jos haluaa löytää itselleen täydellistä tuotetta, sellaisen varmasti löytää Virven blogista!

    VastaaPoista
  6. Mun blogi on hyvän mielen lifestyle-blogi, jossa näkyy mun rakkaus kauniita asioita ja etenkin kosmetiikkaa kohtaan! Oma blogi löytyy: https://taruanuelina.blogspot.fi/

    Ja näistä kahdesta blogista en pysty päättämään suosikkia, joten linkkaan molemmat! <3

    Elli: https://www.stoori.fi/elli/

    Sara: http://saraoonav.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Mun blogi taitaa olla jo tuttu ennestään mutta linkitän silti :D

    www.miinakaroliina.fi

    Ja mulla on kyllä kans sekalainen soppa erilaisia blogeja luettavana mutta Johanna Turpeisen ja Kenzan blogi on yksi lemppareista :)

    VastaaPoista
  8. http://julberryy.blogspot.fi/
    22-vuotias opiskelija Vantaalta kirjoittelee kuvapainoitteista lifestyle-blogia. Bloggailun lisäksi kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat mm. piirtäminen, maalaus, valokuvaus ja sisustaminen.

    Hankala valita yhtä suosikkia, mutta tässä ainakin pari:
    http://www.annikaollila.fi/
    http://www.helmihytti.fi/
    http://taruanuelina.blogspot.fi/
    http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Moikka, 24 vuotias arjentallaaja uusimaalta, laittaa ehkä kosmetiikkaan eniten liittyviä, mutta yleisesti lifestyleen liittyviä :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/
    20-vuotiaan turkulaisneidin rennolla otteella kirjoittama kauneus-ja muotipainotteinen lifestyleblogi (:

    Omia suosikkeja:
    http://colourme.indiedays.com/
    http://www.emiliaidamaria.fi/
    http://roosamononen.com/
    http://www.selenahishali.com/

    VastaaPoista
  11. https://harharetkeilya.blogspot.fi/

    Miun sillisalaattiblogi taitaa olla siulle jossain määrin jo tuttu, eikä valitettavasti miun suosikkiblogeistakaan löydy mitään pientä tai "undergroung"-blogia.

    Pitkäaikaisia lemppareita ovat nimittäin http://jonnamaista.com/ ja http://aamukahvilla.fi/. Molempia yhdistää hyväntuulisuus, kauniit kuvat ja taito kirjoittaa myös yhteistyöpostauksia kiinnostavasti ja siten, ettei lukijalle tule liian maksettu mainos -fiilis. Lisäksi https://www.cosmopolitan.fi/blogit/julia-toivola hurmaa aina vaan ihanan aidoilla postauksilla sekä monipuolisella ja raikkaalla kirjoitustavallaan. :)

    VastaaPoista
  12. http://kattitravels.blogspot.fi
    Matkablogini, jota kirjoitan kuin matkapäiväkirjaa. Itselleni pääosin, mutta mukavaa tietysti on, jos joku muukin innostuu tekstejäni lukemaan!

    Omat suosikkiblogit ovat:
    http://fiiaelina.blogspot.ch/
    http://www.fairlyglobal.com/

    VastaaPoista
  13. viikarivartti.blogspot.fi

    Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää ja iloisia yläpilviä. Retkiä ja reissuja, kodin kasveja, parvekepuutarhurointia, kaupunkiviljelyä, moniallergikkona pärjäilyä ja sen semmoista.

    sekavege.blogspot.fi

    Sekasyöjät testaavat kasvisruokareseptejä ja uusia vegaanisia/vegetaarisia tuotteita sekä jakavat kokemuksiaan kasvisruoasta. Vierailevana tähtenä mm. valkoinen suomalainen lihaa syövä heteromies.

    Mun suosikkeja:
    http://aikarkkii.blogspot.fi
    http://kahdeksan-vuodenaikaa.blogspot.fi
    http://metsalintu.blogspot.fi
    http://www.ptfu.fi
    http://www.sunna.fi

    VastaaPoista
  14. https://sannialina.blogspot.fi/

    21-vuotias opiskelija kirjoittelee muodista, kauneudesta sekä tietysti elämästäni - eli asioista joita rakastan. ♥

    Luen tosi monipuolisesti blogeja, mut tän hetkinen lempparini on varmaankin http://nellikentta.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  15. www.tuulipuikkonen.com

    21 vuotias elämää, poikaystävää, hyvää ruokaa ja vaatteita rakastava bloggaaja Kuopion suunnalta. Liiketalouden opiskelija ja toivottavasti tuleva yrittäjä, joka elää symbioosissa viinin kanssa ja on urheilullinen kaikkina muina vuoden aikoina, paitsi kesällä. Postailen lähinnä elämän pienistä ja isoista, ihanista, kamalista ja tappavan tylsistä asioista, asioista jotka inspiroi ja herättää tunteita ja fiiliksistä sieltä täältä.

    lemppareita:
    www.mariannesaarinen.com
    www.annikaollilla.fi

    VastaaPoista
  16. www.ellileppiniemi.fi

    Tamperelaisen nuoren naisen lifestyleblogi, joka painottuu omaan tyyliini, sen löytämiseen sekä vielä hetken aikaa myös ulkosuomalaisuuteen. Tekstejä löytyy laidasta laitaan, pinnallisemmista pohdiskelevampiinkin teksteihin ja pyrin pitämään blogini mahdollisimman aitona! Blogi muutti vasta vähän yli viikko sitten portaaliin, ja vaikka sisältö pysyy edelleen samanlaisena, käykää kurkkaamassa uudistunut blogi :)

    ps. Tällä hetkellä blogista löytyy muuten myös lahjakortin arvonta!

    Mainitsen yhtenä lempparina Inkan, www.inkanitta.fi, jota ei ainakaan vielä omien silmäilyjen perusteella ole mainittu täällä :)

    VastaaPoista
  17. Oma lifestyle blogini :)
    https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

    Ja ainut blogi mitä jaksan seurata :)
    http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/

    VastaaPoista
  18. Tässä oma, 24 vuotiaan tamperelaisen naisen kouluratsastusblogi/lifestyle :

    http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

    Oma suosikkini on :

    http://kootussaravissa.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  19. Uunituore valokuvausblogin alku 17-vuotiaan nuoren naisen ylläpitämänä. Muutaman päivän vanha blogi, joka lupaa tulevaisuudessa monipuolisia postauksia hyvälaatuisine valokuvineen! Kuosma.blogspot.fi

    Tän hetken lemppari on mun serkun pitämä hevosaiheinen blogi, veerajadisa.blogspot.fi!

    VastaaPoista
  20. https://www.stoori.fi/emiliaveronikan

    Kirjottelen lifestyle henkistä blogia, 22-vuotiaana äitinä ja opiskelijana Tampereella. Blogissa esillä on pohdintoja, tyyliä ja meidän arkea.

    Tykkään aidosta meiningistä ja sitä myös blogissani koitan parhaani mukaan noudattaa.

    Sun blogiin en olekaan aiemmin törmännyt, näyttää kivalta! :)
    Jään seurailemaan!

    VastaaPoista
  21. Hyvä tapa löytää uusia blogeja :)
    Tässä mun ihan uus lifestyle blogi, jossa keskityn paljon matkustamiseen, sisustamiseen ja arjen ihanuuteen :) Tällä hetkellä ajankohtasena aiheena Amerikan road trip, mutta kunhan matkakuume tasaantuu niin aiheetkin laajenee. Käyhän vilkaseen: https://twinkletwinkleblonde.blogspot.fi/

    Mun yks lemppariblogeista on Sara Parikan, mutta koska se on niin kaikkien tuntema niin linkkaan toisen mitä oon nyt tykännyt seurailla (Samaisen matkakuumeen takia): http://www.suvihoyden.com/

    VastaaPoista
  22. http://mylifebyjanita.blogspot.fi/?m=1 tässä mun blogi. Lifestyle blogi mutta äitiys on myös suuressa roolissa :) Rehellistä tekstiä ja ihana kun saa kirjoittaa niin laidasta laitaan eri aiheista <3
    Mun yksi lemppari blogeista on Annika Ollilan blogi <3

    VastaaPoista
  23. 31v yh-äiti kirjoittaa elämästään ja ajatuksistaan Lähellä sydäntä on kirjat ja matkailu. villasyrena.blogspot.com

    Yksi lempi blogeistani on Anna-Katrin
    adalminasadventures.com blogi.

    VastaaPoista
  24. https://elinakatariinam.blogspot.is/

    Lähellä sydäntä valokuvaaminen, hyvä ruoka ja juoma, matkustelu ja muoti. Tällä hetkellä blogin aiheet pyörivät aika tiukasti matkustelun ympärillä, koska vietän kevättä vaihdon merkeissä Reykjavíkissä, Islannissa.

    Aika riittää harmittavan vähän muiden blogien lukemiseen, mutta muutamia suosikkeja käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkimassa. Oma suosikkini mielenkiintoisten mielipidekirjoitusten takia on http://www.rantapallo.fi/mungolife/

    VastaaPoista
  25. http://isivuosi.blogspot.com/

    39 vuotiaan, vantaalaisen koti-isän turinoita yhteisistä seikkailuista pienen tyttären kanssa.

    VastaaPoista
  26. Tässä tulis mun oma blogi SusanCaritaStyle
    Http://www.welcometosuziesworld.com
    Ja mitä luen aina on
    Http://www.teamariastyle.com

    VastaaPoista
  27. Valokuvakirja.blogspot.fi
    Pian 15-vuotiaan tytön valokuvausblogi. Valokuvien lisäksi postauksissa pyörivät vaihtelevasti meidän Ade-koira, ruoka ja muut tekstit.

    Vaikea valita yhtä lempparia, joten linkkaan useamman:
    -pannariblogi.blogspot.fi
    -kuviakinkiinnostaa.fi
    -tiiajuutinen.fi

    VastaaPoista
  28. Lifestyleblogi pilke silmäkulmassa ;)
    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

    Suosikkeja on todella monta, mutta jos yksi pitää mainita, niin olkoon se Sarandan Tyhjä Ajatus-blogi :)

    VastaaPoista
  29. https://aurinkoisina-aamuina.blogspot.fi/

    Melko uusi lifestyle henkinen blogi. Lähellä sydäntä on mm. Sisustus, lemmikit, käsityöt ja valokuvaus

    Lempi blogit tällä hetkellä on varmaan Shamandalie ja sweet things

    VastaaPoista
  30. Hei, oma blogini on Parasta lähteä nyt - matkoja lähelle ja kauas. Lähelle-matkat Tyrkuun ja lähiympäristöön, kauas-matkat lähinnä Eurooppaan; tuoreimmat postaukset Irlannista ja Teneriffalta.

    Oma suosikkiblogini on Anna palaa, Anna, jossa ruokaa, kulttuuria ja matkoja erityisesti Ranskaan http://www.annapalaaanna.fi/blog/.

    VastaaPoista
  31. Hei, oma blogin on Parasta lähteä nyt - matkoja lähelle ja kauas.

    Blogi, jota seuraan eniten, on Anna palaa Anna, jossa aiheina ovat muun muassa ruoka, kulttuuri ja matkat http://www.annapalaaanna.fi/blog/

    VastaaPoista
  32. Kiva idea! 😊 Tässä oma blogini onnenhetki.wordpress.com
    Kolmekymppisen treeni- ja hyvinvointipainotteinen blogi, käy vilkaisemassa. 😊

    Mun oma suosikkiblogi on Idajeminan pitämä blogi, idajemina.fitfashion.fi

    VastaaPoista
  33. piiakristiina.blogspot.fi

    20-vuotiaan turkulaistuneen nuoren naisenalun lifestyle-blogi, jossa kiinnostuksen kohteina muun muassa matkustelu, muoti ja kauneus.

    Omia lemppari blogeja on tällä hetkellä varmaankin Alexa Dagmarin ja Kenza Zouitenin blogit! :)

    VastaaPoista
  34. Katja Johanna on 21-vuotiaan tytsyn hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, jonka aiheina on mm. kauneus, tyyli, sisustus & välillä syvällisempääkin höpinää!♡

    Tässä on myös uusin lemppariblogini: https://lauravilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  35. https://mylifeassuski.blogspot.fi/

    20 / Kuopio
    Blogini on yhdistelmä elämääni, ajatuksiani, kosmetiikkaa, muotia sekä sisustusjuttuja :)


    Omia suosikkeja:
    http://www.hennaseppala.fi/
    https://katja-johanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  36. https://jasminemarian.blogspot.fi/

    23-vuotiaan porilaisen äidin perhelifestyle-henkinen blogi. Tällä hetkellä nautitaan vauva-arjesta ja suunnitellaan häitä, joita tanssitaan 8.8.2020 🖤

    Oma lempi blogi:
    http://saijis.indiedays.com/

    VastaaPoista
  37. https://2avlt5.blogspot.com.ee

    Mä olen 22-vuotias suomalainen lääkisläinen Tartossa. Rakastan valokuvausta ja editointia, kun blogistakin varmasti huomaa, mutta myös tyyli on mulle lähellä sydäntä. Blogissa en ole pahemmin asujani koskaan esitellyt, mutta nyt siihenkin tulee vihdoin muutos, kunhan saan kaukolaukaisimen toimimaan :-D Lisäksi rakastan hyviä kirppislöytöjä, aikaisia aamuja, koiria, Vagabondin kenkiä ja aikaisia kesäaamuja.

    Mulla on tsiljoona lempiblogia joita kaikkia olen jo seurannut vuosia, joten tässä osa niistä:

    http://ida365.fi
    http://www.christakononen.com
    http://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa
    http://sofiaruutu.com
    http://www.annieveliina.com
    http://fashionstatement.fi
    https://musla.fi
    https://ida-emilian.blogspot.com.ee

    VastaaPoista
  38. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

    Blogissa kuvaillaan positiivisella asenteella minkälaista on elämä hevostytön kengissä, joka on ikuinen heppatyttö, Suomenhevosfani, valokuvaamisesta kiinnostunut ja kahden pienen leijonaluppakanin, Lunan ja Liljan omistaja. Hevosia, pupuja, valokuvia ja ripaus lifestyleä - sitä on elämä hevostytön kengissä.

    Mun lempinlogi on http://www.mariannesaarinen.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empås muistanut kauan enää tätä. Mutta Elämää hevostytön kengissä-blogini osoite on vaihtunut! Uusi osoite on tämä.

      https://nouw.com/suviannika/

      Poista
  39. www.ainoaxberg.fi

    Kahdeksantoistavuotiaan espoolaistytön blogi täynnä lifestyleä, muotia, kauneutta, matkustamista, sekä kaikkea sitä mitä minä rakastan! xx

    Tällä hetkellä lemppariblogeja on mm. Annika Ollila ja FashionStatement!

    VastaaPoista
  40. http://www.lalalilja.fi

    Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, neilikoita ja kirjoja.

    Omia lemppareita on mm. 365 Days with Ida ja Anna Vihervaarasta

    VastaaPoista
  41. www.inkanitta.fi

    21-vuotias Tamperelainen muodin parissa työskentelevän nuoren naisen lifie - blogi. Pääpainona oma tyyli & kauneus. Mukana matkassa myös alle vuoden ikäinen siperianhusky.

    Lempparit tällä hetkellä on ainakin ELLI, Paletilla, Sara Ollila ja ikisuosikki Alexa Dagmar.

    VastaaPoista
  42. https://jennyjmoments.blogspot.com

    Mä oon Jenny, 21-vuotias journalistiikan opiskelija Tampereelta. Mun blogissa fiilistellään positiivisia asioita, puhutaan opiskelijaelämästä, innostutaan milloin mistäkin, seurataan 365 kuvaa -haastetta ja paljon muuta. Tervetuloa kurkkaamaan :)

    Mun lemppariblogeja on mm. Revontulipalo, AnetteMarie, Fifty ways ja Inka P :)

    VastaaPoista
  43. http://www.jennahola.com

    27- vuotias, pikkukaupungin kasvatti, joka tarinoi elämästä kaikkine iloine ja suruineen. Haluaa inspiroida asukuvillaan ja rakastaa rentoa katumuotia.

    Omia suosikki blogeja: Kenza, Angelica Blick, Julia Toivola ja Minna Somero
    Sekä blogilistaltani päätin vielä linkata muutamat bonukset:

    http://www.memorandum.com
    http://www.camillapihl.no
    https://la-blonde.com/en/



    VastaaPoista
  44. 19-vuotiaan vastavalmistuneen ja omaan kotiin muuttaneen lähihoitajan blogi. Lifestyle & valokuvaus! >>
    https://reetttaeveliina.blogspot.fi/

    Eniten tulee tällähetkellä luettua tätä blogia!>>
    http://paula-beautyqueen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  45. Blogi: http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

    Asun ja opiskelen Lontoossa, joten suurin osa postauksista liittyy jollain tavalla jompaan kumpaan näistä aihepiireistä :) Kirjoittelen paljon lifestyle -pohjaisia juttuja, jaan mun inspiraation lähteitä, ja balansoin elämän hetkistä kirjoitettujen ja informatiivisempien postausten välillä! :)

    Omia lemppari blogeja tällä hetkellä ovat mm. Sonya Esman ja Vanellimelli :)

    x Nea

    VastaaPoista
  46. Mun blogin jo tiedätkin, mutta linkkaan sen nyt silti :D Eli hyvän mielen lifestyle maustettuna ruoalla ja matkustelulla.

    http://revontulipalo.blogspot.com

    Ja sit niihin mun lemppareihin. En osaa valita, joten tässä tulee vähän useampi osoite :D
    http://www.annikaollila.fi/
    http://www.helmihytti.fi/
    http://isabellathordsen.com/
    http://ida365.fi/

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  47. Moikka! Olen nuori turkulainen naisen alku, upean miehen avovaimo ja tämän hetkinen inttileski. Blogissani People Believe keskustellaan meidän elämästä ihan yleisesti sekä näin armeijan aikana, opiskelusta sekä kaikesta muusta jännästä!

    VastaaPoista
  48. http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/
    20 -vuotiaan, hiusalaa opiskelevan nuoren naisen lifestyleblogi. Jaan blogissani välillä amatööritietämystäni muodista ja kauneudesta sekä kerron kuinka opintoni etenevät, että julkaisen aiheiltaan samanlaisia perus postauksia tai haasteita joita löytyy muidenkin blogeista. Blogi painottuu tällä hetkellä syvällisiin, mielen sopukoissa pyöriviin ajatuksiin joita meillä kaikilla on. Jaan vinkkejä aikuisuuteen, elämiseen ja hyvinvointiin.


    Tällä hetkellä oma lemppariblogi on ehdottomasti Katariinan ylläpitämä DREAM BIG. Aivan ihanat kuvat jokaissa postauksessa, helppo lukuista tekstiä, muutenkin kiinnostavia postauksia sekä ihana yksinkertainen ja puhdas ulkoasu.
    http://katariina-dream-big.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  49. Oi tykkään näistä, sillä yleensä löytää aina uutta luettavaa kun joku kokoaa uusia blogeja! Tässä vielä linkki mun blogiin, reissukuvia, asukuvia, arkea ja välillä vähän syvällisempääkin:)
    https://nouw.com/saaraw

    VastaaPoista
  50. Kirjoitan rennolla otteella kauneudesta, testailen tuotteita ja jaan suosikkeja, lisäksi blogissa näkyy ajoittain myös lifestylea, mielipidepostauksia, hyvinvointia ja vilauksia kroonisesti sairaan elämästä

    stoori.fi/reettakristiina

    Pari mielenkiintoista ja suosikkeihin kuuluvaa blogia tällä hetkellä:

    http://www.yksinkertaisuudenilo.fi
    http://www.indiedays.com/blog/emiliaidamaria

    VastaaPoista
  51. https://onnellisuudenrajoilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  52. Nämä on kivoja postauksia, kun aina löytää jotain uutta ja lukemisen arvoista :)

    The Fashion Poetry täytti tammikuussa seitsemän ja on rento oleskelupaikka, jossa kaikenkattava muoti ja kauneus kohtaavat inspiroitumisen elämän syvällisyyskohtauksista. Blogi on kansainvälinen eli kirjoitan niin suomeksi kuin englanniksikin! Hiljattain myös blogin ulkoasu koki ison muutoksen ja myös blogimuuton. Lämpimästi tervetuloa, toivottavasti inspiroidut! ♡ http://fashionpoetry.eu/

    Lemppareita mulla on todella paljon, mutta mainittakoon vaikkapa seuraavat ihanaiset:
    http://www.lily.fi/blogit/lilies-life
    http://www.lily.fi/blogit/rachel
    http://saijis.indiedays.com
    https://www.randomilla.com/

    Rakkaudella & tyylillä,
    Mira Elisabet
    www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  53. http://kaaostajakaakaota.blogspot.fi/

    Oon 28-vuotias Tamperelainen äiti, joka on vasta alottanut kirjoittamaan lifestyle -blogia. Postaukset liittyvät nyt mm. omiin ajatuksiin & kärkkäisiinkin mielipiteisiin, äitiyteen sekä sisustamiseen. Tulen varmasti vielä jakamaan monia ajatuksia miltä tuntuu asua rakennusvirheisessä talossa.

    Tämä onkin kiva idea, löysin jo heti muutaman uuden luettavan blogin! Enkä kerennyt selata kuin ekat parikytä alusta, heh.

    Tykkään eniten lukea Iinan perheblogia. Olen suht alusta saakka sitä lukenut ja blogi on niin piristävän positiivista.

    http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/

    VastaaPoista
  54. illicit-hiraeth.blogspot.fi

    Valokuvausta, lifestylea, otsikkoihin sujautettuja biisivinkkejä ja toisinaan jopa ihan runollisia tekstejä elämän iloista, suruista ja vitutuksista. Haaveita mustista farkuista, nahkatakeista ja uusista huulipunista.

    Yhtä vajaa jokainen vanhoista lemppareista on jo lopettanut, jäljellä siis enää http://vievies.blogspot.fi. :--)

    VastaaPoista
  55. Mun blogissa juttua on aikalailla laidasta laitaan ja suuressa osassa on valokuvat :)
    https://veerakatariinv.blogspot.fi

    tässä vielä muutama mun lemppari:
    http://saijis.indiedays.com
    http://www.annikaollila.fi
    http://sonjatuuliak.blogspot.fi

    VastaaPoista
  56. https://jasminsevgi.blogspot.fi/

    19v tytön blogi muodista, kauneudesta ja omasta elämästä :)

    Oma lempiblogini on saijis.indiedays.com

    VastaaPoista
  57. Oma blogini on sellainen positiivinen blogi elämästä ja kaikista sen isoista ja pienistä iloista :)
    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    Suosikkejani on:
    http://saijis.indiedays.com
    http://fashionstatement.fi/

    VastaaPoista
  58. Vähänkö ihana idea!

    https://saraoonav.blogspot.fi

    Oma blogini on kategorialtaan ehkä tyylipainotteinen lifestyle; kirjoittelen vaatteista, trendeistä, asusteista ja välillä muustakin kuten sisustuksesta, kauneudesta, matkoista, tv-sarjoista ja leipomisesta :)

    Mulla on tällä hetkellä aika tosi tiukalla, kun yritän saada tehtyä valmiiksi postaukset mun lukuloman ajalle. Vaikka tästä syystä muiden blogien lukeminen ja kommentointi onkin tosi niukkaa, niin semmoisia, jotka yritän saada aina luetuksi on Elli, Taru Anu Elina ja Fashion Statement, jotka taisivat jo tulla täällä mainituiksi ja linkatuiksi :)

    VastaaPoista
  59. https://fiiaelina.blogspot.co.uk/

    20-vuotiaan opiskelijan ja maailmanmatkaajan reissu-/lifestyleblogi, jossa kirjoittelen aiheesta ja aiheen vierestä. Tällä hetkellä opiskelen ja asun Edinburghissa ja ulkosuomalaisuus on isona osana blogia :)

    Omia lemppareita on mm.
    https://flyingforever.blogspot.co.uk/
    https://veradventures.blogspot.co.uk/
    http://www.fairlyglobal.com/

    VastaaPoista
  60. http://www.siirikiviharju.com

    Oma lifestyle blogini, jossa paljon pohdintaa elämän menosta ja suhteista, asukuvia ja kauneusvinkkejäni! :)

    VastaaPoista
  61. suvimyllymaki.com

    Blogin takaa löytyy 21-vuotias opiskelija, joka tykkää aamuista, kahvista, Pariisista ja kissavideoista. Tyyli ja pukeutuminen ovat lähellä sydäntäni, ja näiden aiheiden lisäksi pohdiskelen blogissani myös syvällisempiä juttuja ja pyrin kirjoittamaan asioista mahdollisimman avoimesti. Blogissani inspiroidutaan, tavoitellaan unelmia ja jaetaan vinkkejä. Tervetuloa lueskelemaan <3

    Mun omia blogilemppareita ovat ehdottomasti Sara Vannisen Tickle Your Fancy -blogi sekä Johanna Turpeisen blogi!

    VastaaPoista
  62. hulttio kuulemma, mut oikeesti ihan kiva kelpo tyyppi!! http://tonninvahinko.blogspot.fi/

    lemppariblogia mulla ei ole, mutta joskus aikonaan (uusin postaus kaks vuotta sitten) oli sellainen ku halpaa viinii ! oli ihastuttava runoblogi

    VastaaPoista
  63. https://hennajuliam.blogspot.fi

    Blogi on vasta uutukainen, mutta sieltä kuitenkin löytyy jo arkea, sisustusta, vinkkejä ja muuta höpötystä. Muita aiheita mitä joskus tulossa on ruoka, tyyli ja kosmetiikka. Ja tietenkin, blogia kirjoittaa 20-vuotias lohjalainen, joka rakastaa pikkusia kisujaan.

    Tällä hetkellä blogi joka on mun lemppari:

    http://butimahumannotasandwich.indiedays.com

    VastaaPoista
  64. joko tämä on tullut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. friianblog.blogspot.fi

      Näätäklaani blogi kertoo parikymppisen naisen elämästä seitsämän fretin kanssa :)

      Yksi lemppari blogeista on Meriannen mielessä ( https://www.kaksplus.fi/blogit/meriannenmielessa/ )

      Poista
  65. http://veronicakiani.com

    26-vuotias matkaopas, blogissa kerron oppaan työstä ja annan vinkkejä lomailuun :-)

    Aloitin vasta tämän vuoden tammikuussa ja ei ole blogi maailma niin tuttu! Vielä en osaa nimetä lemppari blogiani, mutta tälläiset postaukset auttavat!

    Toivottavasti tykkäät blogistani :-)

    VastaaPoista
  66. http://stepsonacircle.blogspot.fi

    Liikunta-alalla oppisopimuksella työskentelevän nuoren hyvinvointi- ja treeniblogi arjen höpinöillä ja syvällisemmälläkin ajatuksenjuoksulla höystettynä. :)

    Tällähetkellä suosikkeihin kuuluu kaikki fitfashionin blogit!

    VastaaPoista
  67. Mä kirjoittelen blogia lifesyle / diy / reissaus aiheista blogi löytyypi osoitteesta -> innostunutoinas.fi

    VastaaPoista
  68. Oma blogi on Inhimillinen turhamaisuus. Olen 27-vuotias ja kirjoitan paljon kosmetiikasta, ruoasta, matkustelusta ja mielessä pyörivistä ajatuksista 😊

    www.inhimillinenturhamaisuus.fi

    Oma lemppari blogi tällä hetkellä on Lindan PS. I love fashion.

    -Mikaela

    VastaaPoista
  69. Oma blogini löytyy; Nouw.com/emmasini

    ☀️ Blogini on lifestyle blogi, joka sisältää erilaisia mielenkiinnon kohteitani mm. Kauneutta, sisustusta, asuja 🌷 Myös raskaus- aikani on nyt vahvasti esillä blogissa ja myöhemmin myös äitiys :)

    VastaaPoista
  70. Mun kokkaus-sähläysblogi on https://wannabemartta.blogspot.fi/ ja lemppariblogeja on chicconservativechanel.blogspot.fi ja http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
  71. http://saijis.indiedays.com

    24-vuotiaan nuoren naisen elämää! Blogi pitää sisällään kaikkea kauneushömpästä asukuviin ja oman elämän tapahtumiin 😊

    Lemppari on muun muassa Mariannan blogi:
    https://www.mariannan.com

    VastaaPoista
  72. http://sshamandalie.blogspot.fi/

    Blogin takaa löytyy 23-vuotias korkeakouluopiskelija Lappeenrannasta. Sisältö painottuu pääosin lifestyleen, jonka seasta voi bongata myös omaa kotia, tyyliä ja (vegaani)ruokaa :)

    Yks lempiblogeista on Uino:
    http://uino.indiedays.com/

    VastaaPoista
  73. https://www.facebook.com/Ehrajamaillablog/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥