Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Forever21





Niinkun aikasemmin lupasin, teen nyt tän toisen postauksen tänään =) Kun vihdoin oon kotona ja saanu vähän kuvailtuakin! puhuin edellisessä postauksessa hyvästä/kivasta jututsta ja huonosta/ei niin kivasta jutusta. 
Eikös kivat tule aina ensin? Elikkä Sain tänään käsiisini foreve21 tuotteet joita tilasin yhdessä yhden luokkalaiseni kanssa :-) Se oli aika "pitsipläjäys" minkä näettekin kohta. Kuitenkin, pitkästä aikaa päivänasua!

 Nahkatakki/Only   Huivi/GinaTricot   Laukku/Pauls Boutique  Farkut/Gina Tricot   Kengät/Nelly
Villatakki/Gina Tricot  Toppi/Pieces



Viimeinen toppi oli ehdoton suosikkini, vaikkei se pääsekkään kuvassa oikeuksiinsa. 

Kevät on tosi kivaa aikaa kun tietää että pian tulee se paras vuodenaika, eli kesä. Kuitenkin keväässä on yksi haittapuoli:
Silloin tekee mieli uudistaa koko vaatekaapin sisältö, ja tämähän on aikas kallista lystiä.. Esimerkkinä ei näin keväällä saisi eksyä ollenkaan Nelly.com:in aleen, tai ginatricotin sivuille.. Se voi tietää rahan menoa, tai ainkin minulla tiesi :D

 
 Tänään mua odotti tosi mukava yllätys kotona! Kummitäti oli löytäny mulle kirpputorilta iltapurjehdus muumimukin 25€urolla. Normaalisti tästä pyydetään 60-80€uroa! Tää on mun mielestä tosi nätti muki, ja onhan se nyt kiva omistaa yks näistä erikoisuuksistakin. Toivottavasti ette oo vielä kyllästyneet muumimuki aiheeseen :D 




Loppuun vielä pakko näyttää teillekkin tosi kiva kirppislöytö! Tää taulu oli aluks kirppiksellä siis 6€, meinasin ostaa sen sillä, mutta sitten kuitenkin jätin sen ostamatta, no seuraavalle kerralla päätin sit viel mennä kattoon olisko tää siellä että nyt ostan sen, ja olihan se ja viel -50%!! 3€, ei ollenkaan huono!

 


Nyt mun ilta jatkuu jäätelön parissa! Sorbetin ystävät, tätä jäätelöä kannattaa kokeilla! On ihan sairaan hyvää :--)
Viikonlopuks tosiana iskälle ja poriin, et kuvia tulossa on! Mutta postausta en taida sieltä käsin pystyä tekemään, eli seuraavaksi kuulette musta sunnuntaina!




 

10 kommenttia

  1. Noiniii hyvä et noi vaatteet tuli! :)Mutta mä kiinnitin huomioo et sul on huippu hienot kengät!! ja toi jätski on hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Ooi ihana toi muumimuki :3 Ja muutenkin tykkään näist kuvista!

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi ja liityin lukijaksi. Tosi kivan näkönen toi ruusutaulu ja noi vaatteet! (: Vilkase mun blogia ja liity lukijaksi jos tykkäät (: www.hennamooii.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Noi kaikki paidat on tosi hienoja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, meillä on sitten aikas samanlainen paita maku :p

      Poista
  5. Kiitos kommentista! :) Sullakin on tosi kiva blogi, ihania vaatteita.. ja mun on pakko ostaa kans tota sorbettia joku päivä! :)

    http://withlove-jill.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥