Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Farkkua!

DSC_0059-1-horz DSC_0032-horz DSC_0101-horz kollaasi1  
Luottoasu rakentuu mun kohdalla aina tennareiden ja farkkujen ympärille. Mä oon jo monen vuoden ajan vannonut niiden nimiin. Harvemmin mulla edes näkee mitään muuta päällä kuin farkut. Toki kotona yleensä höntsäillään kollarit jalassa mutta siis yleensä. Oon tosi huono käyttämään hameita/mekkoja tai kangashousuja tms. Enkä oikeastaan moniakaan edes omista. Ennen autoilun aikaa kun piti kulkea skootterilla paikasta toiseen mä aina sanoin että sitten kun mulla on auto eikä enään tätä kaks pyörästä niin voi alkaa käyttää muitakin vaatteita kun ei aina tartte miettiä tuleeko kylmä ja mikä päällä voi ajaa. Vielä ei oo muutosta näkynyt. Kyllä mä aina yritän kaupoillakin kattella kivoja hameita ja erilaisempia housuja, mut ikinä ei vaan osu kohdalle. Tai jos osuu niin sitten ne löytää jostain toisesta blogista tai ne kävelee kaupungilla vastaan eikä omiin ole mahdollisuutta.
Siittä ei ihan hirmu kauan oo kun mä täällä kirjoittelin kuinka mulla ei ostoslistalla oo mitään sellaista "pakkosaadatännehetinyt" - hankintaa ole. Mutta tänään siivotessani pohdin, että kyllä siellä on paljon semmoisia kummituksia joita on jo pidemmän aikaa himoinnut sekä uusia tuttavuuksia jolle oma pääkoppa on alkanut lämmetä. Kuitenkaan yksikään niistä ei ole (ainakaan vielä..) yltänyt ajatusten "olishan se ihan kiva saada" tasolta korkeammalle.
Siinä samalla pohdiskellessani kaikkea varsin syvällistä päätin myös suunnata huomenna ripsienhuollon jälkeen Tampereelle ostoksille. En muista koska olisin viimeks ollut yksin ja ajan kanssa ostoksilla. Ilman että on hakemassa vain jotain tiettyä juttua, vaan että saa ihan rauhassa katella ja tutkia. Tykkään kyllä ihan hirmu paljon lähteä ostoksille/kaupungille porukalla, mutta tykkään myös viettää omaa "laatuaikaa" ihan vaan itsensä kanssa. Saa päättää mihin menee, koska menee ja kuinka menee.
Nyt mä alan olla ihan puhkipoikki, koska tän päivän ohjelma oli melko rankka. Siispä pistän telkkarin auki, aukaisen pari kinder white buenoa (suosittelen! parasta suklaa uutuutta hetkeen!!!) ja sen jälkeen vedän peiton korviin. Pitäkää kiva viikko! :)

8 kommenttia

 1. Oij ihanainen asu! Tykkään kovasti farkkua&valkoista yhdistelmästä! Ja tuo laukku on ihana, jos pitäisi valita yksi MK:n laukku niin valitsisin juuri tuota kuosia olevan:3
  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Myös itse tykkään tosiaan valkoisen ja farkun yhdistämisestä! :)

   Poista
 2. Farkkuliivit on parhautta ♥ Aivan ihana asu taas kerran! Ja hei unohdin kommentoida viime postaukseen joten sanon nyt tässä, aivan tosi ihanasti ja taitavasti kirjoitettu postaus, kiva oli lukea!:-)

  VastaaPoista
 3. Tosi upee asu :) Ihana oot jälleen :3

  VastaaPoista
 4. Mäki hankin joulun jälkeen farkkuliivin mitä tekis mieli pitää joka päivä ! :D aini ja oon iloinnu noista bueno whiteista iha hulluna ku oon aina ulkomailta hamstrannu niitä ja pyytäny aina kaikkia tuomaa niitä tuliaisiks :Ddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo mun on "onneks" niin räväkkä ettei sitä ihan joka päivä tee mieli heittää niskaan! :D Mä en oo ennen edes tiennyt että noin jumalaisenhyvää suklaata voi edes olla olemassa!! :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥