Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Vapaapäivä

Täydellinen vapaapäivä alkaa olla loppusuoralla. Aamulla jaksoin nousta siinä pikkuruisen vajaa kakstoista, tai no, nousta ja nousta. Kävin laittaa PLL:n pyöriin ja katselin sitä kolme jaksoa (ja hngggg! se jäi niiiin jänskättävään kohtaan että pakko sutasta tää teksti tästä nopeesti ja suunnata takas telkun ääreen!) Jaksojen välissä sain raahattua itseni suihkuun ja sit pyyhe päässä takas katseleen vielä yks jakso (mikä riippuvuus?) jonka jälkeen luvassa olikin pitkästä aikaa asu-kuvia. Asu-kuvien jälkeen mä otin pikapuhelun mansikalle ja hyppäsinkin sit suoraan autoon ajeleen sen luo katsoon sen ihanaakin ihanempaa koiravauvaa! Ja lopulta me päädyttiin vaihteeks american dineriin herkuttelemaan. Ja nyt mä oon vihdoin kotona, ihan liikaa syöneenä (joo vedin just iltapalaks kulhollisen herkkupuuroa...) Ja valmistaudun huomiseen täystuntiseen päivään. 
   
DSC_0030 DSC_0009 pictures DSC_0057-1 pictures1 JACKET/Cubus SWEATER/Vila(NEW!) SHOES/UGG JEANSZara BAG&WATCH/Michael Kors NECKLACE/Glitter SCARF/River Island
 
DSC_0014 DSC_0111-11Voisin varmaan elää pelkällä tolla kanasalaatilla. Siis se on ihan jumalattoman hyvää! Ja aina kun vaihtelee salaatinkastiketta nii siihen ei voi todellakaan kyllästyä. Se on vielä niiin helppoa tehdäkkin. Eks ookkin ihan ok syödä sitä aamupalaks, lounaaks, välipalaks, ja päivälliseks?
Nellyllä oli tos viime viikolla kaikki paidat vai puserot vai mikä lie kategoria nyt olikaan niin -20% ja mä löysin sieltä kaks jo pitkään mielessä pyörinyttä yksilöä. Käytimpä sitten tilaisuuden hyväks ja klikkailin ne ostoskoriin. Alkuviikosta ne sitten saapui ja molemmat ihan nappivalintoja. 
Meinasin viime viikolla pistää jo UGGit kesäsäilöön mutta en sitten saanut aikaiseksi, ja hyvä vaan. Vaihteeks toi pakkasukko päätti kiusata meitä ja heitti sitten vielä ainakin yhden lumikerroksen tonne pihalle. Mä olisin ollu jo niin valmis kevääseen ja sen myötä tulevaan kesään! Yh. Että inhoonkin talvea! Nyt tää postaus on roikkunut tässä keskeneräisenä ihan laittoman kauan, koska eksyin taas selailemaan että mihin ihmeeseen sitä sitten hakis kouluun ennekuin tuo haku päättyy. Joten nyt unta tähän entistäkin sekaisempaan päähän! 

2 kommenttia

  1. Toi Korsin laukku on ihana! Tykkäilen kovasti myös huivista -mulla on nyt joku paha päähänpinttymä ja addiktio huiveja kohtaan. Niitä ei voi olla liikaa ärr! Toi ähkytunne on niin paras tunne toisinaan ja toisinaan taas ihan hirvee tunne. Mulla on lohen kanssa toi sama, että voisin vetää sitä all the time, mut pastassa, uunilohena, keittoja ja salaattina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D ihana että muillakin on vastaavanlaisia ruoka"tottumuksia" :D Huiveja ei kyllä tosiaankaan voi ikinä olla liikaa ;)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥