Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

My room! ♥

Sukelsin tässä juuri peiton alle ja nappasin koneen syliini ja päätin toteuttaa vihdoin postauksen jota on useasti toivottu ja joka on ollut toteutuslistalla jo pitkään. Inspiraatio tähän postaukseen lähti oikeastaan vieläkin isommasta inspiraatiosta. Pari viikkoa sitten mulla oli keskellä viikkoa kolme vapaapäivää ja ensimmäisenä niistä heräsin ihmeellisen aikaisin, ja sain samalla päähäni ruveta vaihtamaan huoneeni järjestystä ja samalla siivota se katosta lattiaan. No, koska äiti ei koko viikolla ollut kotona, eikä kissoista apua ole huonekalujen siirtelyyn piti pärjätä yksin. Ja vaihteeks ei vastoinkäymisiltäkään vältytty. Kuitenkin selvisin koko urakasta yksin ja kyllä meinaan uni illalla maittoi. Aamulla mä keksinkin sitten ottaa vähän kuvia tännekkin ja toteuttaa tän postauksen! 
 
Mulla on tosi iso huone, johon haasteellisuutta tuo iso liukuovi sekä se että ikkuna on nurkassa eikä keskellä seinää. Mutta kyllä mä silti tästä tykkään.
DSC_0539 DSC_0557 huone1 huone2 huone3 DSC_0564 huone4
Semmoinen on mun tän hetkinen valtakuntani. En millään malttais odottaa sitä että J kotiutuu armeijasta ja vihdosta viimein päästään sisustamaan ja asustelemaan meidän yhteiseen kotiin! ♥

4 kommenttia

 1. Kivan näköistä :) nykyään kaikilla on niin pirun paljon valkoista sisustuksessa, että tulee ihan sellanen sairaalafiilis :D sulla on väriä mukana, ni tykkäilen. Mie kans oottelen että poikaystävä kotiutuu ni päästään sisustelemaan omaa asuntoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannu ihan saman! :-) Mut omaan kotiin olis tarkoitus sit vähän uusia kalusteita 8)

   Poista
 2. Ompa kiva huone ja ihanan paljon kenkiä, oi että♥

  VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.