Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tampere!

Keskiviikkona suuntana mulla oli tosiaan Tampere ja shoppailut. Matkaan pääsin heti ripsihuollon jälkeen ja suuntasinkin heti Koskikeskukseen. Jonne mä yleensäkkin jätän auton ja sillai. No, koskarista ei tälläkään kertaa löytynyt yhtään mitään, en yleensä kyllä käykkään ihan hirmu monessa liikkeessä siellä. Nykyään ohitan mm. ginan ja JC:n melkein heti suosiolla. JC:hen poikkeen silloin kun metsästän farkkuja mut muuten siellä ei tuu enään poikettua. Ginasta nyt ei varmaan tartte edes mainita että miksei. 
Koskarissa kiertelyn jälkeen suuntasin käymään Sokoksella ja Veromodalla jotka on aina ne mulle lempparimmat kohteet Tampereella. Tällä kertaa ei kuitenkaan löytynyt mitään ostettavaa, ja suuntasin sitten vielä lopuksi Stockmannille. Tällä kertaa se oli löytöjen puolesta erittäin positiivinen käynti, vaikka lompakko onkin pikkuruisen eri mieltä.  
  
DSC_0279-12-horz DSC_0525

Pakkohan se oli "rankan" ostoskierroksen päätteeksi käydä myös vähän syömässä. Hetken mielijohteessa suuntasin New Yorkiin, ja sainkin jälleen kerran aivan loistavaa palvelua sekä onnistuneen ruuan! Mä oon ravintoloissa aina semmonen vähän vaativampi asiakas, koska mä en siedä mitään himpunvertaakaan tulista, ja siis esim bbq on mulle ihan liikaa mikä saattaa kuulostaa aika uskomattomalta. Mutta itse en sille mitään mahda, ja kaikki varmaan tietää millasta on syödä liian tai erittäin liian tulista ruokaa? Ei todellakaan mitään nautinnollista tai mukavaa. Tästä johtuen mä joudun lähes aina vaihtamaan annoksista jotain, koska useimmiten mä syön kana ruokia ja niissä usein on kaverina jotain tulista. Siispä olen melko usein myös joutunut pettymään kun tilaus ei ole mennytkään niin nappiin kuin olen kuvitellut, ja vaikka kuinka yrittäisi tavuttaa että mitä pois ja mitä tilalle vai eikö mitään niin kyllä näitä epäonnistumisia on tullut harva se kerta paikasta riippumatta. Nyt kuitenkin kaikki meni oikein nappiin ja mä viihdyin ja sain erittäin hyvää ruokaa! Suosittelen kyllä New York:kia ehdottomasti!
  DSC_0282 DSC_0527 DSC_0350-horz

Asun mä kokosin kokonaan nahkaisten conssien ympärille, mitä en ollut käyttänyt piitkään aikaan.Yhdessä vaiheessa nää oli ihan mun ehdottomat lempparit ja melkein joka päivä jalassa, nykyään ne on aika vähällä käytöllä. Mutta kyllä ne silti on edelleen on yhtä kivat kuin aikaisemminkin. Samalla kerralla päätin kaivella vaatekaapin kätköistä muitakin kappaleita jotka olivat jääneet vähemmälle käytölle, ja näin ollen lacosten neulepaita sekä mulberryn huivi pääsivät pitkästä aikaa myös tuulettumaan. Mä oon jo pidemmän aikaa himoinnut tuommoisia vastaavanlaisia paitoja, mutta ei vaan ole osunut kohdalle semmoista mitä etsin. Lisäks mun tekis tosi paljon mieli mulberryn yhtä huivi yksilöä, mutta ainakaan vielä se ei ole niin haluttu että sitä rupeaisin itselleni etsiskelemään. Ehkä vielä joskus, ehkä vielä joskus.
Mulla on nyt takana superviikonloppu. Ja univelkaa on kertynyt jos jotain, niin taidan nyt suunnata nukkumaan. Ens viikosta on tulossa erittäin työntäyteinen, sekä J saapuu lomille jo torstaina, niin voipi olla ettei täällä blogissa mua ihan hirmuisesti näy. Mutta yritän parhaani saada alkuviikosta noita luonniksissa olevia postauksia kasaan ja ajasteltua, ettei ihan hiljenen koko paikka! Mm ostospostausta on tulossa pitkästä aikaa :)

4 kommenttia

  1. Tosi kiva asu! :) kengät ja laukku käy hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Jotenkin se miksikä se on tässä vuosien aikana muuttunut ei iske muhun yhtään enään :D Hinnat nousee, ja laatu huononee semmosta vauhtia että. Lisäks niitä vaatteita näkee niin paljon kaupungilla, varsinkin 10-15 kesäsillä etten mä koe enään että ne sopis mulle! :) Toki sieltä löytyy aina silloin tällöin kivoja poikkeuksia :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥