Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Vala vannottu on

Viime perjantaina oli J:n valatilaisuus, ja tottahan toki siellä oltiin paikanpäällä tilaisuutta seuraamassa. Mä mietin pitkään kun mittari näytti +1 astetta että heitänkö jalkaan tennarit villasukilla vaiko UGGit, ja takiksi pitkän vai lyhyen toppatakin. Päädyin "kaiken varalta" lämpösempiin vaihtoehtoihin, ja silti mä palelin! Ja en ookkaan pitkään aikaa taas niiin paljon palellutkaan. Toki paikallaan seisoskelu ton valatilaisuuden aikana sen kylmyyden aiheutti. 
  
DSC_0504 DSC_0492 DSC_0495 DSC_0499 DSC_0513-horz 
Tilaisuus oli mulle jo melko tuttu kun tasan vuosi sitten tuli siellä jo oltua sukulaisia seuraamassa. Mutta kyllä se oli ihan eri fiilis olla siellä tyttöystävänä kuin sukulaisena. Nyt sitten samalla selvisi palvelusajan ja samoin mun inttileskeyden pituus, ja niinhän siinä kävi ettei mun tarvikkaan vuoden päiviä odotella! TJ195! Elikkä 9kk nakki sieltä sitten pamahti. Vaihtoehtona sille että se olis kestäny vuoden, eli päiviä olis sata enemmän tää on tosi hyvä juttu. 
Oon onnistunut ottaan koko armeija ajan tosi positiivisesti, vaikka aluks se hajotti ihan pirusti ja oli inhottavaa nukkua yksin ja viettää enemmän aikaa ittensä kanssa kun toista ei koko ajan siinä vieressä ollutkaan. Vaikka J on ollut enemmän viikonloppuja kiinni, kuin kotona mun luona, niin silti. Esimerkiks kun se ens viikon viikonloppuna "taas" pääsee lomille mun luo, on armeijaa takana jo 1/4 osa mikä kuulostaa jo tosi kivalta! - Varinkin kun mä muistan vieläkin kun eilisen sen, kun se sinne käveli ensimmäistä kertaa. Siittäkin on jo kaks kuukautta! 
Muutenkin viikot menee tosi nopeesti ja aina innolla odottaa sitä viikonloppua kun lomillelompsis koittaa. Kuitenkin se armeija-aika on vaan kerran elämässä, tän jälkeen (ainakaan toivottavasti!) ei tuu mitään vastaavaa ja pian saakin yhteinen arki omassa yhteisessä kodissa alkaa! ♥

8 kommenttia

 1. Sulla on tosi kiva blogi! Tykkään kun on paljon kuvia. :-)

  VastaaPoista
 2. Mun mies oli vuoden intissä. Kyllähän se aluksi hajotti tosi paljon, mutta yllättävän nopeasti siihen rytmiin tottui. Välillä kyllä kiukutti tosi paljon, kun toista odotti lomille ja päivä ennen tulikin ilmoitus, että lomat on peruttu. Mutta kyllä siitäkin selvittiin :) Tsemppii inttileskeyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Kyllä mä oon tosi luottavaisin mielin jo, pian tää on jo ohi! Kolme kuukautta mennyt ihan huomaamatta :)

   Poista
 3. Voi :) ite olin viime kesänä poikaystävän valatilaisuudessa ja 9kk napsahti sillekin :D tj 12!
  Nopeesti se menee :) mäkin ootan jo malttamattomana meidän yhteistä arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! :-) Paljon onnea teille yhteiseen arkeen! ♥ Ja kyllä tää kaks kuukauttakin on mennyt niiin äkkiä ettei meinaa uskoa että jäljellä on "enään" 5kk ja risat! :)

   Poista
 4. Moi! :)
  Voi että! Mä oon niin onnellinen sinun puolesta ja minä luen sun blogia joka aamu ennen kun lähden kouluun (: Ja olen 13v.
  Mä oon ihan järettömän kateellinen sulle kun oot niin perfect ! Siulla on niin super-hienot vaatteet omg oikeesti ^.^ Älä vaan lopeta bloggaamista ikinä! :)
  -T.T Kajaanista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui miten ihana kommentti! ♥ :-) Kiitos paljon! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥